• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon gyorsan sikerült felvennem a kapcsolatot. Másnap reggel 9-re már kaptam is időpontot. 9 előtt kb 1 órával hívtam megerősítésképpen. Ekkor tudtam meg a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Sajnos a célterület jóval kintebb esik, mint amit a térkép mutat. Kocsival közlekedve ez szerintem nem okoz gondot. Nekem viszont így közösségi közlekedéssel újra kellett terveznem és így végül csak 9:35-re értem oda, de szerencsére ez nem okozott gondot.
  • Helyszín:

    Fürdőszoba a célnak teljesen megfelel. Hálószoba hangulatos. A francia ágy pont jó magasságban van fejlelógatós kényszerfranciához. Ezenkívül kényelmes és megfelelő méretű. Van még egy ventillátor is az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    Normál testalkatú lány, természetes mellekkel. A mosolya vidámsága nagyon megnyerő és kellemesen közvetlen. Hosszú barnás haja van, ami a derekáig ér. Alkata pont olyan mint a képeken. Feneke fölött a szokásos tetoválással, aminek szerintem itt nem illik leírnom a közismert nevét.
  • Action:

    Egy makktársamtól kaptam a tippet, hogy olvasta ennek a szextündérnek a hirdetését és arra gondolt, hogy pont nekem való, mert általában nem igazán tudják lemélytorkozni a szerszámomat, mert túl vastag. Hát kitűnő tippet kaptam.

    A zuhanyzás után megkérdezte, hogy elsősorban mit szeretnék. Mondtam persze a mélytorkot.Kérdezte, hogy akarok-e / szeretek-e csókolózni. Mondtam, hogy persze nem gond, de egyből rávágta a gondolatomat olvasva, hogy nem azért mentem :)

    Mindjárt neki is állt volna a dolognak, de nem hagytam neki, mert először egy kicsit én akartam őt kényeztetni, hogy kellő izgalomba hozzam. Gondoltam akkor majd még odaadóbban fog szopni. Elég jól reagált a kényeztetésre. Pornósan kéjelgett miközben kutyapózban kinyaltam a fenekét és a punciját. A csiklója elég gyorsan felizgult, megkeményedett.

    Aztán mondtam neki, mutassa meg mit tud. Az ágy mellett álltam, ő pedig az ágyon ült. Mielőtt bekapta, kérdezte hogy nekem is lefelé görbül a farkam? Azt válaszoltam, hogy most még igen, de ha majd teljesen felál akkor már másik irányba fog görbülni. Úgyhogy nekilátott és mindjárt el is kezdett mélytorkozni. Ekkor már tudtam, hogy ez életem egyik legnagyobb szopása lesz (és a farok jó oldalán áltam)! Igen gyorsan, teljesen megmerevedtem a torkában, hogy szinte felnyársaltam szegényt. Ezért pózt váltottunk. Lefeküdtem az ágyra és 69 pózban folytattuk a mélytorkozást, úgy hogy ő volt felül. Így teljesen le tudta nyelni tövig! És nem csak úgy mutatóba hogy ez is megvolt, de nem ám! Időnként hosszú ideig lent tartotta és közben nyelt, hogy jól szorítson. Máskor tövig ki-be járatta a nyelőcsövében. Olyan jó szűk intenzív érzés volt, hogy időnként már azt hittem a torkára élvezek, pedig azt megbeszéltük, hogy nem szeretné. (Minimalizálni szeretné az STD kockázatát, ezért nem szokta lenyelni). Ezt elég kitartóan csinálta, de aztán le kellett kicsit állnia, hogy kifújja az orrát. Közben megkérdezte, hogy szoktak-e nekem mások mélytorkozni. Mondtam, hogy nem igazán mert azt mondják túl vastag. Visszakérdeztem, hogy neki hogy megy. Azt válaszolta hogy nem könnyű, de nem is lehetetlen. Sőt volt nála pár hete valaki akinek hasonló vastagságú volt, de még némileg hosszabb is. Szóval igen nagy tehetség a hölgy :)

    Ezután váltottunk kényszerfranciára. Megvizsgáltam az ágy szélét, hogy alkalmas-e fejlelógatós pózra. Nem volt a végén kemény rész és a magasság is stimmelt. Megbeszéltük, hogy majd a combomon jelez, ha kihúzzam a torkából / nyelőcsövéből. Nagyon jól lehetett dugni, nyeléssel és a kezével segített beirányítani. Először kicsit óvatosan csináltam, azaz ha azt láttam, hogy öklendezni kezdene akkor kivettem a torkából. Mikor láttam, hogy bírja tovább bentmaradtam. Nem jelzett még akkor sem, amikor hányás reflex jött rá, csak mikor fogytán volt a levegője. Az ilyen reflexes összehúzódások borzasztó jól estek nekem. Lehet ez pár embernél kivágja a biztosítékot, de ez a szex démon kifejtette hogy ő ezt hangulattól függően szereti és nem érzi megalázónak. Szóval kicsit kihozta belőlem az állatot!

    Aztán újabb orrfújás és póz. Megint 69, de most én voltam felül és úgy dugtam a nyelőcsövét, miközben nyaltam a punciját is. Így is tövig tudtam dugni. Majd ebben a pózban a golyómat kényeztette és közben verte a farkam. Úgy éreztem kissé elfáradhatott a hosszú franciában, ezért javasoltam hogy dugjunk.

    Gumi fel és kutyapózban behatoltam. Jó szűk puncija volt, kis idő után pedig már tövig nyomhattam. Nagyon jó pornós feelingje volt, közben olyanokat mondott, hogy "baszd szét a pinám", "imádom a nagy faszt", "azt csinálsz velem amit akarsz". Az utóbbira (kicsit halkan) vissza is kérdeztem, hogy "seggbe is dughatlak"? Erre nem kaptam válszt, így nem is erőltettem a dolgot. Közben sikerült jól elkapni a háttér zene ritmusát, és arra tökéletesen szinkronizálódva nagyon keményen dugtunk. Isteni volt hallgatni ahogy puffogtam a fenekén. Keményen meghajtott hátulról többféle pózban is, olyannyira hogy egész elfáradtam, megizzadtam.

    Magunk felé irányítottuk a ventilátort és most ő lovagolt guggolva, közben segítettem neki a kezemmel. Majd később hátradőlt és úgy dugta a farkam. Elég kitartóan csinálta. Aztán megint én mentem felülre. Ő a hátán feküdt, lábait felemeltem és úgy szemből nagyon mélyen dugtam.

    Majd megkérdeztem a popót, de mondta, hogy kicsit fáj a feneke ezért inkább befejező mélytorkot kértem. Először megpróbálta szemből, de úgy eltolt a torkával :) Ezért megint hanyatt feküdtem az ágyon és úgy mélytorkozott. Majd végül újabb kényszerfrancia az ágy szélénél. Mielőtt a nyelőcsövébe spricceltem volna kivettem a farkam. Kézzel a csúcsra juttattam magam, miközben ő a golyóimat szopogatta, majd ráélveztem az állára, nyakára mellkasára.

    Aztán újabb zuhany és könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Kicsit több mint az átlag az extrákkal együtt, de ilyen szolgáltatást, nem tudom hol máshol kaphatna az ember.
  • Összkép:

    Életem legjobb és legkitartóbb mélytorkozását / kényszerfranciáját kaptam. Ha valaki más is olyan problémákkal küzd, hogy nem talál olyat aki ezt neki bevállalná, annak javaslom hogy mindenképp próbálja ki. Emellett nagyon ügyesen tud dugni is sokféle pózban. Igazi pornós feeling. Mindenképp újra mennék.
Happy Massage