• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Édes, drága Willie :)

    Köszönöm az írásodat, köszönöm, hogy megtiszteltél látogatásoddal :)

    Mindig nagy örömömre szolgál olyan tisztelettudó, kedves, ápolt Úriembereket masszírozni, mint Te :)

    Nagyon sok kellemes órát kívánok még magunknak :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Wandáról sok jót olvastam már és nagyon kíváncsi voltam Rá. Amikor egyszer időm lett írtam egy SMS-t, amire hamar válaszolt, majd felhívtam és megállapodtunk az időpontban. Könnyedén ment.
  • Megközelítés:

    A hely ahol masszíroz a Nyugati közelében van, tehát a megközelítés szempontjából egészen ideális helyen. Tömegközlekedéssel ajánlom az odajutást (metró, körúti villamos, buszok és vonat). A parkolás a lakás közelében az időponttól függően problémás lehet.
  • Helyszín:

    Kívülről egy átlagos állapotú belvárosi ház felsőbb emeletén található a masszázs céljára szolgáló lakás, amelyet felújítottak és nagyon szépen, ízlésesen lett kialakítva és berendezve. Hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák, a fürdőszoba. A masszázs szobában van egy tatami, szék a ruháknak és egy asztal. Wandával több lány dolgozik a lakásban, akiknek a hangját hallottam a folyosón végig vonulva. A lakás igazi úrnőjeként a Lili macska viselkedik, aki gondosan megszemlél minden érkezőt és távozót.
  • Lány külseje:

    Wanda egy nagyon szép arcú, jó alakú lány. A fényképek pontosan visszaadják, mire számíthat a vendég. Nem nádszál kisasszony, de rendkívül jó alakja van. Fekete egy részes szexi ruhácskában fogadott. A masszázs idejére csak bugyi maradt fent és láthatóvá válnak a mellei, amelyeket a képeken takarni kell az oldal szabályai szerint. Tényleg gyönyörűek.
  • Erotikus masszázs:

    Öleléssel és puszival üdvözölt, mintha már régi ismerősök lennénk. Pár szó után vetkőztem majd elvezetett a fürdőszobába. A fürdés után, amint hallotta az ajtó nyitást rögtön ott termett és visszavezetett, hogy el ne tévedjek.

    Hasra feküdtem és a lábaim és fenekem lágy simogatásával kezdte, többször is végigment mindenütt. A mozdulataiban is szeretet és kedvességet éreztem. Majd krémmel is végig masszírozta a lábaimat. Nem kifejezetten célozta meg ekkor az intim részeket, de mikor kicsit hozzáért már az nagyon jól esett. A hátam, a nyakam sem maradt ki. A masszázs nem szétszedő jellegű, inkább lazító és relaxáló jellegű volt. Ezért már ekkor ellazultam, ébren voltam, de mégis lebegtem. A nyakamat sem hagyta ki.

    Nem beszélgettünk, szerintem Wanda így szeret masszírozni, így tud a vendégre ráhangolódni. Szavak nélkül is egymásra hangolódtunk.
  • Levezetés:

    Fordulás előtt az enyhén nedves törölközőmmel lágyan megtörölgetett. Ezután fordulhattam meg. A kezeimet és a tenyeremet is megmasszírozta. Ekkor már láttam az arcát, mosolyogva és átéléssel masszíroz.

    Az intim kényeztetéshez a lábaim között helyezkedett el. A combjaim az Ő combjain pihentek. Először a cirogatással közelített a lábfejemtől a combjaim belső feléhez, majd az intim részekhez, majd masszírozott is. Ez a cirogatást, masszírozást megismételte a mellkastól lefele is. Hamar olyan állapotba kerültem, hogy nem kellett volna sok, de ekkor lassított és kezdte elölről. Ezt többször elismételte, teljesen lágy és simogató volt. Egy idő múlva elengedett a csúcsra és nagyot élveztem.

    Ekkor megtörölgetett és utána a fejemnél helyezkedett el. Hagyott még egy kicsit pihenni, miközben finom arcmasszázst kaptam. Egy homlokpuszival „ébresztett fel”, megkínált egy kis innivalóval, majd ismét elkísért a fürdőszobába. Tisztálkodás után felöltöztem és az ajtóhoz kísért és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A masszázs után a kis asztalon intéztem el a telefonban elmondottak szerint. A masszázs programjában nincsenek „extrák”, amit csinál az önmagában egészen egyedi „Wandás”.
  • Összkép:

    Wandánál a 90 perc a megérkezéstől a távozásig értendő és ezt a telefonba is teljesen korrekt módon elmondja. Célszerű tehát a fürdéssel nem húzni az időt. Az együtt töltött időt teljesen hatékonyan használja ki és úgy intézi, hogy ne legyen kapkodás, de mégis mindenre jusson idő: a masszázsra, a kényeztetésre, majd az arcmasszázsra is. Nagyon kedves, figyelmes és odaadó, nagyon jól éreztem magam és felejthetetlen másfél órát tölthettem Wandával.
Happy Massage