• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A direkt marketing csapdájába kerültem, amikor kaptam tőle tombolát, amit privátban meg is köszöntem. Levelezésbe kezdtünk és abban maradtunk, hogy ha van időm és lehetőségem, akkor benézek hozzá egy nyelvtanfolyamra mindenképpen. Győrből indultam hazafelé és az autópályán haladva hívtam fel, mert kényeztetésre vágytam, arra volt szükségem. Találtunk is megfelelő időpontot, de a felújítási munka miatt kérdéses volt az érkezésem.
  • Megközelítés:

    Azzal nem árulok el nagy titkot, hogy az M1-es pályán érkeztem a fővárosba, majd átsuhanva a városon az Árpád híd pesti hídfője környékén találtam parkolót, pont a ház mögött, ami még árnyékos is volt. A helyfoglalás fizetős, kora délután volt szabad hely ahová letámaszthattam a paripám. Tömegközlekedés pár perces sétával elérhető, amit az adatlapján is olvashattam.
  • Helyszín:

    Régen épült ház sokadik emeletén van Timi kéjlakja. A kapuban állva telefonon megkaptam a pontos tájékoztatást merre van az arra, de a nagy zaj miatt fülelnem kellett, hogy ne a szomszédhoz jussak. Végül a hangfoszlányokból összeraktam, majd a zár kattanása jelezte a célba jutásomat. A lakás a célnak megfelel, de a szobát kicsinek találtam. Egy nagy ágy, szekrény amin a klíma és tv van, meg egy puff amire a ruháimat dobáltam. A dobozban éppen egy film ment, ami egész idő alatt be volt kapcsolva, de nem zavart, mert Timi elvonta a figyelmem.
  • Lány külseje:

    Hozzászoktam, hogy a vendéglátóim csábító, pajzán gondolatokat ébresztő ruhában várnak az ajtó mögött, ami most elmaradt. Utcai ruhában nyitott ajtót és olyan érzésem támadt, mintha a szomszéd lányhoz ugrottam volna át, mert otthon elfogyott a tejszínhab. A képek tükrözik a valóságot és a megadott adatokat valósnak találom. Szende kislánynak tűnt, de utána megmutatta milyen is valójában.
  • Action:

    A ruháimat lerakva magamhoz vettem egy textilt és a fürdőbe mentem azzal a hátsó gondolattal, hogy valami csábítót biztos felvesz a szemüveg mellé, de a szobába visszatérve kicsit csalódtam, mert a ruha maradt az amiben megláttam az ajtóban. Sajnos fejben rápörögtem valamire, mert az utazás közben megírtam, hogy a fekete szín az egyik gyengém.

    Az ágy mellett álltunk, majd közelebb léptem és megcsókoltam. A csókját és a nyelvtudását Ayrton barátom korábban magasztalta és hasonló jókat olvastam róla beszámolókban. Ráadásul Timi is utalt arra a levelezések alatt, hogy nem lesz panasz. Minden igaznak bizonyult, amit hallottam vagy olvastam róla!

    Ajkaink összecuppantak és a nyelvek játszadoztak egymással. Használja a nyelvét, uralni akarta a szájüregemet, ami sikerült is neki. A keze sem tétlenkedett. A körém tekert törülköző nem volt akadály számára. Rámarkolt és ismerkedni kezdett vele egy kis kézimunkával. Folyamatosan csókoltuk egymást, közben levarázsolta rólam a nedves törcsit, majd úgy markolt rá a falloszra, és finoman játszott vele tovább. A nagy meleg miatt segítettem levenni a felsőjét, utána a melleit simogattam.

    Éheztem már egy finom franciára, így kényelembe helyeztem magam és a szomszéd lány jött utánam, mint aki a kedvenc nyalókáját látja az ágyra kerülni, amit már nagyon akar. Biztos megfordult a fejében, hogy a tejszínhab jó egy kis mókához, de a habozás elmaradt, persze nem is terveztem hasonló játékot.

    Viszont habozás nélkül a lábaim közé került. Megfogta ágaskodó férfiasságom, majd nyelve hegyével simogatva nyalta, miközben haladt felfelé. A makkhoz érve a szemembe nézett, majd nyelvével köröket írt le rajta, s miután elkönyvelte, hogy kedvemre van a játéka a szájába is vette. Ajkaival körül ölelte hímvesszőmet, közben a nyelvét pörgette a kilövési pontnál, amit nagyon élveztem.

    Pillantást vetett áldozatára. Mélyen a szemembe nézett, utána teljes hosszában végig nyalta kéjrudamat, majd a zsákocska tartalmát is megízlelte. Finoman szívogatta és a nyelvével simogatta, majd visszatért a kiindulási pontra. A kezével kis mozdulatokkal húzogatta, miközben a nyálát rácsorgatta.

    A testnedve tökéletes kenést biztosított a keze és a pénisz között. Így folytatta a kézimunkáját, amit biztos nem szakkörben tanult. Éppen csak fogta a rudazatot, szó sem volt szorításról, miközben a nyelvét pörgette rajta. Néha bekapva szívogatta makkomat, egyedi ahogy csinálja.

    Arra kértem, hogy a tempóból vegyen vissza, mert úgy szeretem és tudtam jól, hogy közel már a vég, nemsokára a szájában lesz végem. Érezhette, mert mélyebbre vette és a nyelve már nem pörgött rajta, hanem lágyan csak simogatta és várta a végeredményt. Sokat nem várattam, próbáltam még tartani magam, de a látvány és az érzés meghozta a várt eredményt. Ajkai finom ölelésében, nyelvének simogató érintése közben a szájába élveztem.

    Minden cseppjét kiszívta belőlem. Olyan finoman csinálta, hogy a merevedésem nem gyengült. Folytathattuk volna tovább a nyelvleckét, de az idő határt szabott vágyainknak. Papírtörlőbe került a nedű, utána engem is megtörölgetett. Öltözés közben beszélgettünk, majd elköszöntem tőle.
  • Elszámolás:

    A bővebb információt lekérve tisztában voltam mindennel, hogy mivel kell készüljek. Első alkalom, hogy rövidített látogatásra adtam be a derekam, így nem tudom belőni mi a helyzet városi szinten. Amiért mentem azt megkaptam!
  • Összkép:

    Általában órás programokat tervezek, mert kedvemre van az aktív pihegés, de a fáradtság és a nagy meleg miatt gondoltam kipróbálok mást is, eltérek a megszokottól. Abból a szempontból hiányérzetem lett a randi végén, hogy nem kóstoltam végig az étlapot, de közben már nem akartam módosítani, viszont az előétel finom volt, élvezném és érezném még, akár hosszabb távon is.
Happy Massage