• Tímea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    9 körül hívtam, elsőre felvette a telefon. Mentegetőzött, hogy a városban kell intéznie a dolgait, de 13.00-kor szívesen fogadna. A délután viszont nekem nem volt jó, így javasoltam, hogy találkozzunk másnap de. 10-kor. Nos, így indult a randi. Nem is bánom, mert nagyon kellemes volt a hangja, egész nap róla fantáziáltam, milyen is lehet valójában. Közvetlenségéből és kedvességéből egy igazi tündért vártam. Másnap a fantáziából valóság lett, és előre elárulom, hogy nem csalódtam.
  • Megközelítés:

    Úgy beszéltük meg, hogy 1/2 10-kor megcsörgöm, és akkor mondja a pontos címet. Az oldalán elhelyezett térkép ok, csak nem azon az oldalon, hanem az úttest másik felén található a lakás. Miután időben odamentem a térkép szerinti környékre, kb. 100 métert kellett gyalogolnom a pontos címre. Amikor felhívtam, a már előző napon tapasztalt kedvesség áradt a hangjából. Alig vártam, hogy végre találkozzunk.
    Mielőtt elfelejteném: parkolás ingyenes - és hely is van bőven -, könnyen megközelíthető. A vasútállomás és a budai úti McDonalds között található. Pontosan 10-kor ismét hívtam, akkor adta meg a kaputelefon kódot. Két perc múlva végre láthattam.
  • Helyszín:

    Amint a fentiekből is kiderül, egy társasházi lakásról van szó. Három szobás, rendezett, tiszta. A fürdőben tusoló van, felszerelve férfi cuccokkal is (tusfürdő, illatszerek, frissen mosott törülköző). Az egyik szobát nem láttam, mert van egy kutyusa, aki utálja a hapsikat, ezért oda zárta be. Tágas, tiszta nappali, átlagos berendezéssel. A hálószobában nagy franciaágy, garantáltan senki sem fog leesni róla. Nyár lévén lehúzott redőnyök, kellemes félhomály. A lakást a hölgy bérli, részletekbe nem avatott be, de ez nem is érdekes. Nem éreztem rajta, de dohányzik. Ennek, a lakásban viszont szerencsére semmi nyoma sincs. Összességében ideális hely egy kiváló szexrandihoz.
  • Lány külseje:

    Amikor kinyílt az ajtó és megláttam, földbe gyökerezett a lábam. Alacsony, vékony, törékeny testalkatú, elképesztően csinos, nagyon szép, kislányos arca van. A mosolya fantasztikus. Az általa feltett képekkel azonos, de élőben sokkal szebb. Amikor levette a köntösét, azonnal eldöntöttem, hogy masszázst nem fogok kérni, pedig azzal szerettem volna kezdeni (a bemutatkozásában foglaltak szerint profi masszázst nyújt). Annyira tökéletes és gyönyörű a teste, hogy türelmetlen lettem, és azonnal érezni akartam minden porcikáját.
  • Action:

    Miután a masszázs kérdését fel sem hoztam, kérte, hogy zuhanyozzak le. Mindegy, hogy előtte 10 perccel vagy korábban teszed ezt, alapkövetelmény. Megnyugtatott, hogy ő is fog utánam, jelezte,hogy akár közösen is csinálhatnánk, de ketten nem férünk el a zuhanyzófülkében. Kb. 10 perc alatt végeztünk, majd kérdezte, hogy mit szeretnék. Annyira imádnivaló volt, hogy eldöntöttem, a saját élvezetem inkább háttérbe szorítom, és csak arra fogok törekedni, hogy neki jó legyen. Erre ő: OK. Amikor levette a köntösét, szorosan átöleltem, csókolóztunk hosszasan, miközben simogattam mindenhol. Végigcsókoltam a testét, aztán orálisan izgattam hosszasan, az ujjaimmal pedig a hüvelyében fokoztam mindezt. Láthatóan és hallhatóan egyre jobban élvezte, többször majdnem eljutott a csúcsra, de végül nem sikerült. Fél órai "küzdelem" után kérdeztem, hogy nem jól csinálom-e vagy adjon tanácsot, mit csináljak másként. Megnyugtatott, hogy jó vagyok, de ő nehezen tud kielégülni, egyébként pedig, előbb-utóbb megtapasztalnám, hogy hogyan tudnám kielégíteni, ha rendszeres szexpartnerek lennénk. Átvette a kezdeményezést, orálisan izgatott, majd kis idő elteltével javasolta, hogy folytassuk óvszerrel, látva felfokozott izgalmi állapotom. A hátára fektettem, majd behatoltam. Fantasztikus élmény volt látni és érezni a testét, közben csókoltam, ahol értem. Úgy negyed óráig bírtam, hatalmasat élveztem. Hosszan benne voltam még, a meleg miatt teljesen egymásra izzadtunk, szorosan magamhoz öleltem, így pihentünk egy darabig. A végén mondtam neki, hogy legközelebb hozok magammal valami zizegő bizgentyűt, hogy a csúcsra juttassam. Ezen csak nevetett. Egy órát terveztem vele, ez közel másfél óra lett. Kérdezte, mit fogok ma csinálni, az őszinte érzéseim adtam válaszként, mert legszívesebben az egész napot vele töltöttem volna. A végén mindketten zuhanyoztunk. Összességében fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Érdekes, hogy az elején fel sem merült. Nekem a látvány miatt eszembe sem jutott, ő pedig talán bízhatott bennem. A végén kérdésemre megadta a választ, többet adtam, mint amennyit kért.
  • Összkép:

    Na, ezzel most bajban vagyok. Amikor elköszöntem, kétszer is visszafordultam, magamhoz öleltem, és így álltunk szótlanul. Aztán amikor kiléptem a lépcsőházba, tudtam, ha az ajtó bezárul mögöttem, iszonyatosan fog hiányozni. Még egyszer visszafordultam, megöleltem, megcsókoltam, aztán távoztam. Annyira édes, kedves és imádnivaló lány, hogy szinte minden nap gondolok rá. Ha többé nem mennék hozzá, annak egyetlen oka van: attól félek, hogy rövid időn belül beleszeretnék.
    Akik szeretik a vékony, nagyon csini, végtelenül kedves, mosolygós, figyelmes lányokat, nem fognak csalódni.
Happy Massage