• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Anna már rég a kedvencek közt volt. Olvasgattam az írásokat, és egy gyenge pillanatomban telefont ragadva hívtam Őt. Szerencsémre sikerült elérnem, beszélgetésünk után négy órával már a kapukódot pötyögtem! Azt nem tudom a többi csatornán, hogy érhető el de nekem telcsin elsőre sikerült.
  • Megközelítés:

    Budára kell mozogni, akár tömeggel, vagy saját valamivel. Én autót használok, megközelítés nem bonyolult GPS segít. Már a cél előtt próbáld letenni a vasat valamelyik kis utcában, mert a forgalmas főúton nehéz lesz. Láttam villamost, de a számát nem tudom. A cím különben egyértelmű, Annát kérdezve boldogan segít.
  • Helyszín:

    Rendezett bérház, emeleti lakása, vigyázz!...mert van egy fél emelet is, no neked nem ott kell keresgélned a résre nyitott ajtót. Lakás szépen rendezett, a Lányok többen rendelnek, logisztika kiváló. Egy tágas nappalin keresztül mész a randiszobába, mely szintén ízléses és minden jóval felszerelt. Fürdő tiszta, igényes, tökéletesen megfelel a higiéniád rendberakására tisztálkodószerek tömkelegével!
  • Lány külseje:

    Nos ez nagyon pozitív lett! Ugye van az az öt kép a hirdetésben, azokat felejtsd el! Megpróbálom leírni, hogy mennyire bombázó is Anna! Magasság, súly az OK! Teste arányosan szép, a képeken úgy is láthatod, hogy formátlan, pedig nem! Cicik bombasztikusak, teltek, és tapintásra úgy érzed mintha eredeti lenne. Lapos hasa, formás arányosan szép lábak, nőies egyben sportos is. Popsi kerek, kemény és izmosan ringatódzik járás közben. Válla, háta szépen ívelt ahogy a nyaka is. Arca csábító, hosszú mandulavágású szép szemek, barna hajkorona, mely kiengedve illetve feltűzve is szép a szempárral, arcocskával. Ajka felső része hullámos, mosolykor széles, alsó arányos, fogak rendben. Piercing és tetoválás is akad, ami engem cseppet sem zavart, sőt...nagyon szexi velük Anna! Nagyon kedvesen fogadott, okos intelligens Lány, figyelmes és önzetlen, nekem borzasztóan tetszett!!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem, puszi, és a vizuális sokk után követtem Annát a szobába. Tudtam, hogy finoman, ráhangolódva kell közelítenem, amit jeleztem is Neki. Tetszett nagyon a kis tanga, és a csodás ciciket takaró cicitartó, majd irány a fürdő. Visszatérve finom ölelés, lágy simogatás, törcsi repült, majd egy érzéki nyakra puszi után egy mély csókocska, gondoltam szépen haladunk. Majd Anna is ledobálta parányi rucijait, és kérte hasaljak a tatamira. Tükrök körben, majd egy krémes masszázsba kezdett vendéglátóm. Csak a hátamat kértem gyúrásra, ezzel is időt nyerve, hogy mielőbb megfordulhassak.
    Anna nagyon alaposan és jól gyúrogatott, észrevette a problémás részeket, közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon kommunikatív, okos Lány! Majd érdeklődve kérdezte, hogy a popsim is átgyúrhatja-e?
    Hát persze, mondom én, hisz azt szeretem, és jött a gyúrás ami valóban különleges és jó volt. Majd finoman elkalandozott a keze farpofáim közé, itt már nem volt csevegés, kezdetét vette az erotika.
  • Levezetés:

    Anna szép testével hátulról kezdett rajtam csúszkálni, éreztem méretes ciciket hátamon, csókot kaptam nyakamra, majd siklott visszafelé. Csókok hátamra, majd finom puszik a far pofákra, és innen kezdődött a mámorító repülés. Ösztönből emeltem popsimat, picit felhúztam egyik térdemet, Anna pedig nyelvével kezdte izgatni popsim, mélyen, határozottan, isteni érzés volt. Dörzsölgette, nyalogatta odaadóan, azt hittem szétrobbanok az izgalomtól. Már fordulni akartam de Anna nem engedte, mondván ,, nyugalom, még maradjál! ,, majd olajat csorgatott a kezére és alám nyúlva mindkét kezével izgatta tojásokat, keményen dörzsölgette cerkámat, közben pedig folytatta a nyelvészkedést popsinál! Gyönyör mámorban úsztam, majd egy idő után engedélyt kaptam a fordulásra!
    Itt már acélosan bekeményedtem, Anna pedig megfogva farkam tövét, és ajkai közé vette macikát. Hát nem kell tanítani, hogy kell franciázni, hiszen magas szinten művelte azt is, foglalkozott a környékkel, majd ténykedését már nem bírtam, és robbantam szájába remegve, megfeszülve! Anna szépen hagyott lenyugodni, majd takarítás, és kis összebújás. Csókok, dumcsi, farok simi, ami ismét keményedett, Anna pedig már birtokba akarta venni, de nyugalomra intettem.

    Jeleztem Neki, hogy biz én is önzetlen szoktam lenni, ha csuporka van előttem, és fordultunk. Csókokból indultam, ciciket dédelgetve, nyalogatva, haladtam feszes hasán keresztül délnek, majd leérve zárt puncihoz, csókoltam környékét, nyalogattam hajlatait, majd mélyen belenyalva megízleltem azt. Finoman nyalakodtam, Anna rámozgott nyelvemre, majd egyre bátrabban ténykedtem. Éreztem fincsi ízeket, Anna fogta kezeimet, mellére rakva gyúratta azokat, majd ismét combjait, hasát simogatva nyalakodtam tovább. Vendéglátóm rátért az útra, én egyre hevesebben ízlelgettem punciját, és magába szorítva, megfeszülve, remegve sikerült örömet szereznem, csodás volt mind az érzés, mind a látvány. Anna pihegett, punci elé tette kezét, hagytam lenyugodni, bújtam ölébe, csókokat hintve mindenére. Mosolyogva köszönte ténykedésem, felcsúszva csókoltuk egymást, és már fordultunk is!

    Anna simogatott, csókolta mellkasom, ciciket szopogatta, majd haladt már megkeményedett farkam felé. Azt ismét nyalogatni kezdte, környékét, zsákot szopogatta, és ismét a popsi következett. Folyamatosan szánkázott nyelve le-fel, majd ajkai közé vette macikát, istenien tudott vele bánni, fogta tövét, és határozottan bólogatott amit jobban szeretek mint a lágyabb kényeztetést, főleg a második körben eredményesebb a kevésbé finomkodás. Annának jó érzéke van hozzá, én simogattam ahol csak értem, érezvén kölykök elindultak, jelezve azt, Anna még jobban szívta farkamat, aminek ismét hatalmas robbanás lett a vége! Diszkréten eltüntette a srácokat, majd kis bújás egymás mellé, csókok, és időm lejárt irány a fürdő. Elkisért, és lemosta hátam, olyan kis gondoskodó volt velem, nagyon tetszett. Visszatérve öltözés, csókok, ölelés, Anna kikísért, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, dupla számú virágszálak a csokorban, másfél óráért, kicsit megtoldtam ajándékbeszerzés hiányában, azt polcra téve mindent köszöntem.
  • Összkép:

    Anna egy nagyon jó csaj, akiknek idegen a tetkó, és piercing azok ne Őt keressék. Akiket viszont nem zavar, azok egy okos, kedves, odaadó Lánynál csodás élményeket fognak megélni! Önzetlenül vendég centrikus, de ne érkezz elvárásokkal. Kell a közös rezgés, lassú víz partot mos elven Ő is kilép a komfortzónájából, és olyan élményekkel ajándékoz meg, amit lehet soha nem felejtesz el! Én csodásan éreztem magam, és biztos még fogok kuncsorogni ismételten közös időtöltésre!! Jó szívvel ajánlom, hiszen csodás egy Lány!
Happy Massage