• Bius

  • Beküldte:
  • Bius reagálása

    SZiasztok Bius vagyok és ebben a besziben több részlet sem stimmel. Ahol dolgoztam nem fürdőkád volt, hanem zuhanyzó. A vendéget nem a másik előtt engedtem ki, mert nálam a diszkréció és a kedveesség alap. Nem küldtem be a konyhába senkit, ez nem szokás nálunk. Olyanról pedig szó sem volt hogy elfogyott a törölköző, mert tele egy üveges szekrény tiszta türcsivel és lepedővel. Biztos hogy nem törölközhetne egy ügyfél sem az én törölközőmbe. Én odafigyelek a részletekre, h jó hangulat legyen és jól érezzük magunkat a vendéggel. : ) Ahogy a többi beszámolóm is mutatja. Szia

  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam meg a hirdetését, de máshol is fellelhető, de beszámolót csak itt lehet olvasni róla magasabb rangtól, vagy vásárolt előnytől. Én ezt az utóbbit választottam, de csak a randi után, mert egyszerűen kíváncsi voltam, mások mit írtak a lányról.
    Tehát a kapcsolatfelvétel az oldalon látható telefonszám felhívásával történt. Pont szerencsém volt, mert fel tudta venni (ezt ő mondta így). Másnap délutánra kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik legforgalmasabb helyén van a kéjlak egy 10 emeletes panelházban. Villamos a ház előtt áll meg szinte, busz detto. Parkoló dögivel, de fizetős. A szomszédos üzletközpont (Óbudán!) is rendelkezik parkolóval, de lehet ott más a tarifa.
  • Leírás:

    Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az emelet/ajtó számot. Már az ajtóban várt. Gyorsan behúzott a konyhába és kérte maradjak ott. Nem tudtam mire vélni, de gondoltam konyhában még nem csináltam. Az előszobából hangok hallatszottak, majd Bius valamiért bejött a konyhába, így mellette elnézve egy makktárssal váltottam gyors szemkontaktust. Biccentettünk egymásnak. Közben Bius is visszament és útjára bocsátotta az elődömet. Amikor kiengedett a konyhából, akkor tudtam csak megnézni a lányt. Nagyon vékony, aránylag magas. Arc nélkül hirdet. Akkor jöttem rá, hogy jól teszi, mert ha valakinek, neki kifejezetten előny a takarás. A szemüveg komoly szemtengely problémát ellensúlyoz és a fogak sem voltak rendesen szabályozva. Minden kérdés nélkül mondta, hogy az előző vendégét engedte ki, mert kicsit elszámolta az időt. Semmi gond, csak kicsit kellemetlen volt mindkettőnknek. Nos akkor térjünk a lényegre. Egy üdítő elszopogatása mellett még egyszer átvettük a tennivalókat, majd megmutatta hol a fürdő. Itt jött a második sokk, a kád nem volt kimosva az előző páciens után. Némi habmaradványon kívül fanszörzet és kosz szigetek, voltak a kádban. Szóltam Biusnak, hogy jöjjön ő is fürdeni velem (ha már alap a közös fürdés), de azt a választ kaptam, hogy ő már fürdött, mielőtt érkeztem. Próbáltam hinni, de sehogyan sem állt össze a kép ezzel kapcsolatban. Körbenéztem de nem láttam tiszta törülközőt, így ismét segítségért "kiáltottam". Vendéglátóm sajnálkozott, hogy elfogytak a tiszták de szívesen odaadja, azt amit ő használt. Meg is tette. Nem fogjátok kitalálni, hogy az a törülköző, amit érkezésem előtt használt állítólag, csont száraz volt.
    Ez volt az a pillanat, amikor megköszöntem a szíves vendéglátást és elköszöntem.
    Számomra felejtős a lány.
Happy Massage