• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Kedves Dr.Spider!
    Isten hozott az én kis sikamlós világomban!
    Köszönöm, hogy lelkes "alanya" vagy a játék kísérleteimnek!
    Persze, ezt fokozzuk még ;)
    Visszavárlak szeretettel!
    Csók: Liza

  • Egyeztetés:

    Először telefonon próbáltam időpontot foglalni, aznapra nem sikerült, de Liza jelezte, másnap is dolgozik. Másnap reggel üzentem neki, van-e konkrét időpont, gyorsan belőttünk egyet, majd a címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Váci útra merőleges kis utca a Westend magasságában. Vigyázni az apróval: 20:00 óráig ketyeg a vekker!
  • Helyszín:

    A ház kb. a ’70-es években épült, a kétszintes lakás a legfelső emeleten van. Liza több hölggyel rendel itt, de sem velük (sajnos), sem más vendéggel (hál’ Istennek) nem futottam össze. A lenti szint a közösségi tér, a fenti szinten pedig két „rendelő” és egy fürdőszoba van. Rend, tisztaság, tusfürdők, szájvíz, miazmás. A rendelőkben tatami, az elviselhetetlen délutáni hőséget egy-két ventilátor próbálja enyhíteni, hasztalan.
  • Lány külseje:

    A képeken természetesen Liza van, visszaadják nőiességét, vonalait, kisugárzását. Görög istennőket idéző mellei vannak, ezeken én is többször elidőztem.
  • Erotikus masszázs:

    Hát, kérem szépen, itt bizony a férfiember kényeztetése zajlik. Már rögtön az ajtóban nyelves csókot kaptam, előrevetítve, hogy ez a másfél óra nem a szemérmeskedésről fog szólni. Miután lezuhanyoztam, Liza javasolta, hogy feküdjek hasra, ne maradjon el a masszázs. Némi farokrendezés után sikerült hasra vágódnom, amit követően kaptam egy tisztességes olajos masszázst. Kifejezetten üdítő volt, közben beszélgettünk erről-arról. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Liza beolajozza testét és kezdetét vette egy nagyon finom csúszkamasszázs a hátamon. Akinek volt már ilyenben része, tudja milyen az, amikor a hideg női cicik végigszántják a hátát, akinek meg nem, hát, faszikáim, magatokra vessetek. A bűvös „megfordulhatsz” után kaptam még egy kis talp-vádli-comb masszázst, majd a lényegre tértünk.
  • Levezetés:

    Első felvonásként elölről is megcsúszkáztatott, majd szájába vette a farkam és szakértő módra szopni kezdte. Hogy ne legyen gyorsan vége az érdemi programnak, pár perc múlva megfordítottam és én kezdtem közeledni „dél” felé és kíváncsian arra, mire hogyan reagál, nyalogatni kezdtem a punciját. Szemmel láthatólag (és füllel hallhatólag) élvezte, így elvittem végig. (Legalább is úgy tűnt…) Most már én is készen álltam a befejezésre, visszafordultunk, én alul, ő felül. A farkam visszakerült a szájába, de most teljesen magától elkezdett velem incselkedni: felváltva szopott, illetve nyalogatta a golyóimat és a gátamat (most is belerándul a farkam, ha erre gondolok…!), amit jó ideig, majd húsz percig csinált, teljes megelégedésemre. Amikor éreztem a végem, kértem, hogy a melleivel végezzen ki, de volt egy alternatív javaslata: mi lenne, ha a puncicsúszkával fejeznénk be? Semmi jónak nem vagyok elrontója, nem is bántam meg: óriásit élveztem olajos teste alatt, a két has közé lőve az utódokat. Pici pihi, majd irány a zuhany, bávatag kísérlet a kenőanyag eltűntetésére és az öltöny visszahúzása a még kissé csúszós és a melegtől ismét verejtékes férfitestre. (Az ég szerelmére, menjetek sortban!!!) Ajtó, lift, kapu, avanti.
  • Elszámolás:

    Előre tisztáztuk, utólag tettem az asztalkára. Nem volt gond.
  • Összkép:

    Első alkalommal voltam, ennek ellenére már az elejétől szuperül éreztem magam. Ha még jobban kiismerjük egymást, szerintem még jobb lesz. Lizán tutira nem múlik, nekem meg vannak még ötleteim!
Happy Massage