• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia Hercegem!

    Nagyon köszönöm az írásodat :)

    Éreztem én, hogy jól érezted magad, ahogy én is, de ezt olvasva nyugtázom, hogy istenien sikerült a randink :)

    Köszönöm a minősítést is :) :) Megtisztelő! :)

    Egy igazi Úriember vagy, Álomvendég :)

    Remélem találkozunk még...

    Csókollak,

    Dóri

  • Egyeztetés:

    Bevallom töredelmesen, hogy egy jeles kolléga beszámolója vitt rá, hogy ebben az augusztusi rekkenésben látogatást tervezzek. Innen és ezúton is tankjú, kedves dgab, hogy amit írtál és ahogy írtad ráirányította Dórira az összes titkosszolgálat figyelmét.
    Lényeg, hogy ma elhatároztam és felhívtam Dórit, aki nagyon kedvesen és tárgyilagosan tájékoztatott mindenről. Arról is, hogy elsőre csak egyórás élményben lehet részem, majd ha már megismertük egymást, akkor lehet szó több együtt töltött időről is. Ezt korrektnek éreztem, bár így látatlanban is szívesen mentem volna hosszabb időre hozzá. Később rátértünk a lehetséges időpontra is, aztán a ma kora délutánban meg is egyeztünk.
  • Megközelítés:

    Minden jó, ami a Nyugati pályaudvart érinti (ja, és meg is áll ott). Gyakorlatilag a teljes BKK járműpark igénybe vehető a HÉV-en kívül. Parkolni se lehetetlen, de természetesen fizetős. Előbb értem oda egy kicsit és nézelődés közben észrevettem egy táblát, mely szerint érdemes odafigyelni, hogy a Nyugati téri (idősebbeknek Marx téri) felüljáró alatt parkolók jó ha ügyelnek arra, hogy melyik automatából veszik a jegyet, mert az út két oldala két különböző kerület.
  • Helyszín:

    Igazi belvárosi bérkaszárnya. Sokemeletes, ezt kívülről nem is vettem észre, de szerencsére van lift. A lift is olyan, mint maga a bérház hangulata, rém lassú, ideges makktársakra valószínűleg nyugtatólag hat, nem fog megbolondulni benne senki pacemakere. A kérdéses emeleten nem kell bóklászni, a lakás bejárata pont a lift mellett van, abszolút diszkrét.
    A lakás szép, amolyan nagy belmagasságú polgári lakás. Itt ott vannak beázásnyomok, de ezen hamar túlteszi magát, aki meglátja Dórit. Mivel többen is dolgoznak itt, így a logisztika miatt vannak néhány perces várakozások, de ez bőven belefér. Ahol én jártam, az egy elég kicsi szoba volt, a matrac körül nem volt sok hely, viszont volt egy ventilátor, ami jólesően keverte a levegőt. Tükör azonban nem volt, pedig nem lenne rossz. Dóri hozott hideg ásványvizet és kapcsolt valami zenét is. A matrac egy rém nyikorgós igazi bukfencmatrac, ficergés közben néha nagyon vidám perceket okoznak a hangok. Valami papírlepedővel van letakarva, ami azért jó, mert az olajos test(ek)re tök jól rá tud ragadni, és kis túlzással múmiának is el lehet menni.
    Egy kanapéra pakoltam le, majd Dóri elkísért a fürdőbe, ami meglepően nagy, sarokkádas. Tusfürdő és szájvízválaszték, akár egy szakboltban. Gyors zuhanyzás után slattyogtam vissza a szobába, mert már nagyon szerettem volna Dórival lenni.
  • Lány külseje:

    Mivelhogy ugye a fürdést megelőzően már találkoztunk az előszobában és meg kell mondjam, nagyon tetszett, amit láttam. Dóri egy igazi pici szexiség. Hozzám képest alacsony, mindenhol kerek, kemény, csodálatos, nem gravitáló mellekkel, jó kis simogatnivaló popsival és nagyon szép arccal van megáldva. Mosolygós, csacsogós, engem azonnal megvett kilóra. Imádom az ilyen (bocsánat) tömörgyönyör lányokat. Azonnal megvolt köztünk az összhang. Az, hogy utcán készült képei vannak, még inkább izgató, mert ugye a bájos arc és mosoly látható, de hogy mi van a ruha alatt, az csak sejthető. Ezért nem biztos, hogy egy villantós fehérneműs kép többet ér egy teljesen felöltözöttnél... Masszázshoz persze gyári bőrszerkóra vetkezett, így még jobban tetszett, főleg, hogy amikor ráült a combomra, nem éreztem egy csepp borostát sem (ezt aztán később le is ellenőriztem).
  • Erotikus masszázs:

    A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, ami csak akkor szakadt meg néha, amikor végigszánkáztak a cickók a hátamon. Ez az idő előrehaladtával egyre többször fordult elő. Alapos volt a masszázs, nem túl erős, de végigment bokától-tokáig. Jólesett. Nem is vágytam másra. Illetve dehogynem, de az a következő rész témája lesz. Kár, hogy ez az első alkalom csak egy egyórás szeánsz lehetett, mert elviseltem volna még egy kis kényeztetést hasonfekve is (merthogy a masszázs vége felé a svédmasszázs átment cirógatásba, ami egyre többször jutott el a zacskó és csatolt részei felé). Így már én is ficeregni kezdtem, mert időszerű lett a frontoldali olajozás nemes művelete (és hát várható volt további izgalom is, ugye)
  • Levezetés:

    Végül ezt Dóri is így érezte, mert fordulást javasolt és így is bekent olajjal, majd egy hosszú mozdulattal végigcsúszott rajtam. Ettől azonnal haptákba állt James kolléga az alvégen. Mikor Dóri felérkezett az arcom magasságáig, kaptam először is egy nagyon finom csókot, amit persze úriember azonnal viszonoz. Közben a keze átkulcsolta James urat és további feszültséget okozott neki. Itt már simogattam, ahol értem, a kerek cickókkal kezdve (ezeket alaposan meg is kóstoltam), és a combokkal, popsival folytatva. Aztán kisvártatva rákérdeztem, hogy nem lehetne-e megkóstolni azt a nagy simaságú puncit is, ami ugye ott mocogott a jobb combomon. Dóri közölte, hogy lehetséges, de ő nem szereti a 69-et. Mondom, akkor legyen 70. Helyet is cseréltünk és leköltöztem a combok közé. Mielőtt elkezdtem volna a szakszerű kezelést, Dóri azért megjegyezte, hogy nem biztos, hogy sikerülni fog… ezt én kihívásnak vettem csakazértis. Egész könnyen kitaláltam, hogy Dóri mit és hogyan szeret és ez bizony egyenesen vezetett el oda, hogy a fülem mellett a combok remegni kezdtek, Dóri kezei gyömöszölni kezdték az innen nézve még méretesebbnek tűnő ciciket, először apróbb sóhajok, majd hosszabb nyögések hagyták el ajkait és a végén a teste ívbe feszült, majd egy nagy nyögés végén elélvezett. Azta …. - mondta Dóri. Teremburáját? - kérdeztem én. Neeeem! Aztakurva! :D Meg lettem dicsérve, majd mivel az óra könyörtelenül közeledett a végéhez, de Dóri is be szerette volna fejezni az én kényeztetésemet, így egy gyors helycsere után ellentmondást nem tűrően a lábaim közé térdelt és úgy le…. hogy a fülem is kétfelé állt. Egy hörrenéssorozattal durrantam el, és én is hasonlóképpen nyugtáztam a dolgokat, mint pár perccel azelőtt Dóri.
    Majd kölcsönösen nyugtáztuk azt, hogy ez így nem lesz jó, legközelebb két óra hosszára kell menjek, mert ő is elviselt volna még pár orgazmust, meg én is.
    Az óra igencsak a végét járta, így elbotorkáltam a zuhanyozóba és mélán ott elmélkedtem a forró víz alatt arról, hogy jövök egy sörrel a kollégának.
  • Elszámolás:

    Öltözködés után rendeztem a szobában, azt kell mondjam, hogy bár az ajándék átlagos, a kapott élmény azonban bőven átlagon felüli volt. Viszont kétórás időtartam kell Dórihoz.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, formás, igazi töltöttgalamb. Szexuálisan nagyon izgató. Nagyon jól éreztem magam vele és mindenképp visszamegyek, most már hosszabb időre, mert további feltérképeznivalók vannak, amiket nem szeretnék kutyafuttában letudni. Egyszóval szuper kis ismerkedő szeánszon vehettem részt, amit ezúton is nagyon köszönök!
Happy Massage