• Carmen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Carmennel szoktam cseverészni, és incselkedni. Feldobta a labdát hogy menjek és én kedvet kaptam. Fel is hívtam gyorsan és lefixáltunk egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    A térkép jelölés használatával könnyen lehet útvonalat tervezni előre is. Tömegközlekedéssel is bevehető a hely minden irányból. Én kocsival mentem. Környéken fizetős, de ha jól tudom a legolcsóbb zóna.
  • Helyszín:

    Egy modern ízléses lakás. A szoba hangulatos, szép nagy ággyal. A fürdőben zuhanykabin van, de végre nagyobb az átlagnál. Kényelmesen tudtam zuhanyozni, a legtöbb kabinban úgy érzem magam mint egy hering. Tisztálkodási szerek, szájvíz mindenki számára elérhető.
  • Lány külseje:

    Carmen a képeknek megfelelő. Izgató teremtés, harapnivaló és markolnivaló popsival. Arca nagyon csinos, szép szemek, és nagyon kedves mosolya van.
  • Action:

    Csak fél órára mentem. Megérkezésemkor szinte barátként fogadott, ami nem csoda hisz jó rég óta ismerjük már egymást. Megszabadultam ruháimtól és elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor már meztelenül várt. Elkezdtünk csókolózni keze egyből felfedező útra ment és megsimogatta a legnemesebb részemet. Hát én is elkezdtem simogatni, de hamar az ágyra segítettem, mert szerettem volna érezni nyelvemmel csodás punciját. Saját bevallása szerint szereti a nyelvem tevékenységét, én meg szeretek örömet okozni. Szerintem gyönyörű puncija van imádom nyalni. Már jól megvan köztünk az összhang, és viszonylag hamar eredményt értem el. Ilyenkor nagyon érzékennyé válik de be kell valljam mikor élvez az egyik legszebb látványt nyújtja számomra. Ilyenkor hagyni kell neki egy-két perc pihegést.
    Aztán a tettek mezejére lép. Szájába veszi a már kemény farkam és változatos technikával elkezd franciázni. Szeretem ahogy csinálja, gyakran a szemembe néz. Elvileg csak egy franciás napot terveztem de ugy felpörögtem hogy gumit kértem és szemből egy rövid de annál intenzívebb aktust nyomtunk. Húz magába nem zárkózik el. Persze a végkifejletet franciával szerettem volna elérni így visszatértünk arra.
    Újabb heves franciába kezdett. Használja a kezét is amit én nagyon szeretek. Imádom hogy nem törékeny virágszálnak tekinti a farkam hanem megragadja rendesen.
    Nem bírtam és a szájába durrantam. Nem enged el rögtön kicsit még játszadozik vele.
    Kis pihegés után megittam a vizet amit kaptam tőle és elmentem letusolni. Öltözés közben végig csevegtünk. Közvetlen leányzó. Aztán fájó búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az előre megbeszélt ajándékot. Őszintén szólva a fél órás programban nem vagyok jártas, de szerintem a helyi átlagnak felel meg erre az időre.
  • Összkép:

    Carmennel mindig jól érzem magam. Egy gyors, de eseményekben gazdag együttlét volt, ami kellemes emlék marad számomra.
Happy Massage