• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta ott van a kívánságlistámon a leányzó. Most sikerült eljutnom hozzá. Könnyen elértem, VTR-en ráírtam pár nappal előtte, gyorsan és készségesen válaszolgatott.
  • Megközelítés:

    Mivel az egyeztetés elején, az időpont elfogadásakor megadja a pontos címet, könnyű volt odatalálni. Az Allé-hoz közeli kisutca egyik régi háza, borostyánba burkolózva rejti a kéjlakot. A ház előtti parkoláshoz kell egy kis szerencse de nem lehetetlen napközben sem, aki biztosra akar menni az a bevásárlóközpont mélygarázsát tudja használni. BKV lefedettség tökéletes, mindezek ellenére gyalog mentem.
  • Helyszín:

    A ház és a lakás teljesen rendben van, előszobában cipő ledobása után, kézenfogva vezet a kisszobába aminek van saját fürdőszobája. Maga a szoba elég pici, alig fér bele a franciaágy, a fal dekormatricás, azért egy szobainas áll a rendelkezésünkre levetkőzött textíliáink elhelyezésére. Sajnos bezárt ajtó mellett a szoba levegőtlennek bizonyult, hiába küszködött szegény szobai ventillátor. Győzött a nyár illetve a déli nap, árnyékban 33 Celsius fok.
  • Lány külseje:

    Csinosan vékony, arányos, napbarnított, szőkére festett, nem tetovált, természetes szépségű leányka. Baba bőrrel, markolni való cicikkel. Bugyi-melltartó-magassarkú kombóban fogadott, de annélkül méginkább kedvemre való. Kedves, mosolygós arcú szépen illik a képbe, amiket feltöltött. Szerintem picit vékonyabb, mint a képek alapján gondolhatnánk. Jó beszélőkéje van, ügyesen felveszi a fonalat a vendégével.
  • Action:

    Bevezetés, vetkőzés és zuhany után már meztelenül és mosolyogva várt az ágyon. Pohár vízzel kínált.
    Kölcsönös simogatások közben egyeztettünk és kértem, hogy kezdeményezzen bátran.
    Hamar a szájában találtam magam, a tizedes gyorsan lépkedett a ranglétrán a finom nyelvtanóra hatására. A golyókat is kezelésbe vette, majd a gáton keresztül eljutott a popóhoz és percekig csak ott szorgoskodott a nyelvével. Hátonfekvésből négykézláb keveredtem, folytatta a nyalást, közben a kezével maszírozta a golyókat és a brét.
    69-et kértem, kaptam is rendesen arcomba egy kislánypunci, nyaltam is becsülettel csattakosra. Nagy melegben hamar összeizzadtunk, hüvelykemmel masszíroztam a puncit vagy az ánuszát. Utóbbiba 1-2 alkalommal be-be néztem, de egy idő után jelezte, hogy elég volt, ezt nem annyira szereti. Mellém térdelt és franciázott tovább én meg kértem gumit és egy egyszerűen, szemből megdugtam. Benne ért a vég, ott hagyott lenyugodni, egyszer sem siettetett.
    A pihenős időt nem használtam ki masszázsra, bár felajánlotta. Annyira meleg volt és úgy kizzadtam a menettől, hogy a krémezés ötletétől is folyt rajtam a víz, nemhogy a kivitelezéstől. Inkább ledőltünk a ventillátor mellé és hallgattam Lotti csevegését, néha bekapcsolódtam én is (nem vagyok ilyenkor egy nagydumás). Kilépő egy gyors zuhany és öltözést követő két búcsúpuszi volt.
  • Elszámolás:

    Első alkalom volt Lottival, az előre megbeszélt, extra nélküli, picivel átlag fölötti rózsacsokrot a végén tettem le az ágy mellé. Szóba sem került.
  • Összkép:

    Kedves, korrekt és szolgálatkész lányt ismertem meg, aki kicsit sokat beszél ugyan de azt is csak a látogatója kedvéért. Megyek még hozzá, ha már nem lesz ekkora hőség, mert bőven nem próbáltunk ki mindent ami az étlapon szerepel!
Happy Massage