• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia IloveYouEdit! Köszönöm szépen ezt a kedves értékelést. Örülök hogy ismét meglátogattál. Mindig izgatottan olvasom a rólam írt kis élménybeszámolókat. Nagyon jó érzés, hogy ilyen jól érezted magadat, és hogy ilyen jól elbeszélgettünk. Remélem hogy most majd hamarabb találkozunk, egy újabb randira. Természetesen köszönöm ezt a remek egy órát, én is nagyon jól éreztem magam veled. Puszillak Amanda.

 • Egyeztetés:

  Telefonon történt az egyeztetés. Pozitív emlékeim vannak róla tavalyról, ezért is esett rá a választás. Hívtam, majd felvette. Megkérdeztem, megfelel-e neki a fél nyolcas időpont. Azt mondta, mehetek addigra hozzá. Egy órára jelentkeztem be.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem erre a randira is, mint általában. Szombat este volt. A 13. kerület külső részén van a rendelője, ami viszonylag közel esik a Rákos patakhoz is. A parkolás hétköznapokon fizetős errefelé.
  Akik tömeg közlekednek, azoknak a 30-as buszt tudom ajánlani. GPS valószínűleg odavisz, de nekem nem volt rá szükségem, hiszen már jártam régebben nála és amúgy is sokat mozgok a hétköznapokban azon a szélső úton, amelyik a Vasúttörténeti Múzeum mellett halad, bár a célállomás jóval lentebb van tőle, de ez most nem fontos, ami viszont annál inkább, hogy ha odaérsz, akkor láthatod, az új építésű ház, amiben rendel, az két utca találkozásánál van. Szerintem megközelíthető mindkét utcáról, de Amanda rendesen eltudja mondani, hogyan lehet az Ő lakását megközelíteni, ha már bejutottál a házba.
 • Helyszín:

  Már említettem, új építésű az épület, a kégli pedig emeleten van. Lift nincs, de nincs rá szükség, mert nem kell az egekbe menni Amandához. Nagyon szép, igényesen berendezett lakásban dolgozik. Fürdőszobában minden célnak elvárt eszköz megtalálható, gondolok itt a szájvízre, tusfürdők tucatjára, és persze a friss, illatos, türkizkék törölközőre, amit adott tusolás előtt és a zuhanyfej is világít, ha mindez nem lenne elég infó. Egyedül fogad, vagyis nincs kolléganője, de van egy kutyusa, aki egyáltalán nem zavar sok vizet, még az együttlét alatt sem. Az akrobatikához kialakított szobában, egy hatalmas tévé a falon, ami persze üzembe volt helyezve, de ez sem zavaró.
 • Lány külseje:

  Amanda gyönyörű, egy különleges nő, igéző, zöld szempárral és egy kicsit karakteres arccal, nekem tetszik. Minden porcikáját imádtam. A természetes jelző illik leginkább rá a legjobban. Napbarnított bőre, szép, kerek popsija, mellei olyan méretűek, amekkora nekem pont elég. Bőre finom illatú. A lábai is izgatóak voltak számomra, pedig nem szoktam annyira nézegetni a nők lábait, de ezt most valahogy nem tudtam nem észrevenni. Amikor ajtót nyitott, két puszival fogadott. Egy teljesen hétköznapi ruha volt rajta, de nem melegítőre kell gondolni, és nem is olyan ruhadarabra, amely lankasztó lehet, vagy egyáltalán nem izgató, nekem bejött. Meg is dicsértem, mennyire csinos, sokkal kívánatosabb, mint tavaly volt. Az ágyra ült és elkezdtünk beszélgetni. Feszültséget nem kellett ugyan oldania vele. És nem is voltam izgatott, amilyen szoktam lenni a szexpartnerek látogatásakor, mert tudtam mire számíthatok nála. Kommunikatív, a dekoratív tulajdonsága mellett még így is lehet Őt jellemezni, vagyis ért a férfiak nyelvén és érzi mire van szükségük. Megmutatta a fürdőt, aztán elmentem tusolni.
 • Action:

  Miután végeztem a fürdőben, Ő az ágyon ülve várt, a melltartó már lekerült róla, odabújtam mellé és elkezdtem Őt simogatni. A melleit, a hasának tájékát, majd a lábait fogdostam. Aztán jött a várva-várt csók, ami nyelves, finom és lágy volt. Ilyen csókot nem kapni minden szolgáltatótól. A középső hajlatom pedig az égnek meredt. Pár perc elteltével javasolta, hogy 69-es pozícióban kényeztessük egymást. Levetette bugyiját és kérte, menjek lejjebb az ágytámlától, mert úgy nem tudunk kényelmesen egymáshoz igazodni. És ment a bemelegítés hatvankilences pozitúrában. Ő bekapta a velem egykorút és orálisan kényeztette, olykor lágyan, körkörös mozdulatokkal nyalogatta nyelvével a makkomat, a kezével is besegített kicsit, amit én imádok. Közben nyaltam-faltam kelyhét, néhány perc elteltével már némi nyögdécselést is lehetett hallani a szájából. Ő Szerette volna még így folytatni egy darabig, de nem akartam, hogy hamarabb jöjjön el a vég és másik testhelyzetből is csodálni akartam Amanda személyét, de nemcsak szemmel.
  Gumit kértem, készségesen felhúzta nekem Amanda, majd pedig kértem, lovaglópózban űzzük a csatát egy röpke ideig. Úgy is tett, csak először fordítva ült a nyeregbe. Még most is elönt a vágy, ha arra a látványra gondolok, amit akkor láttam. Azután megkértem, forduljon meg, hadd lássam Őt elölről is közben, hogy megmarkolhassam szépséges cickóit és így folytattuk. Pár perc ismét eltelt és utána kértem, hogy betámadhassam Amandát szemből is. Kicsit közelebbről akartam érezni, tehát misszionárius pozícióban zajlott tovább a lepedőgyűrés, továbbra is szexi hangjával reagált a történtekre.
  Aztán lábait a nyakamba emeltem és úgy tologattam neki. Közben puszilgattam a csodás lábait. Néha pedig hozzábújtam, puszilgattam a nyakát közben, éreztem testének finom illatát.
  Utána pedig felvetette, mi lenne, ha a kedvenc pózában gyakorolnánk tovább, vagyis doggy stílusban folytatnánk a dolgot. Lehet erre nemet mondani? Persze, hogy nem. Ennél a tornagyakorlatnál már izzadtam is egy kicsit, így törölgetnem kellett magam közben, pedig ment a ventilátor a szobában.
  Még szerettem volna egy kis misszionáriust is, de már éreztem, nem bírom már sokáig tartani.
  Szóltam neki vezesse le nekem még egy kis franciával, meg kézzel. Megtette természetesen és meg is lett az eredménye, a testére, pontosabban a melleire akartam befejezni a műveletet, de úgy alakult, hogy az én testem, az ő keze és egy picit a mellei között durrantam el, ott ért utol a végzet. Számomra eljött a szokásos megnyugvás pillanata. Még egy körre már nem éreztem alkalmasnak magam, így elütöttük a hátralévő időt csevegéssel, megjegyzem jókat dumáltunk. Aztán elhúztam tusolni, majd öltöztem és kitettem a járadékot. Utána még egy-két búcsúmondat, két puszi és tovább vettem az irányt.
 • Elszámolás:

  Az új pesti átlag alatt egy kicsi egységgel. A végén tettem le, öltözködés közben, a komódon lévő órácska alá, hogy ne fújja le a ventilátor. Abszolút megérte!
 • Összkép:

  Amanda egy nagyon kedves személy, akinek még vannak céljai az életben. Pozitív energiát sugároz és ért a férfiak nyelvén. Sajnos nem tudok neki tekintélyesebb értékelést adni, mert nem rendelkezem olyan ranggal. Ami biztos, hogy maximálisan elégedett vagyok vele és nem kizárt, lesz folytatása a dolognak, mert nekem klasszis színvonalú, ahogy cselekszik ebben a műfajban.
  Zárásként pedig köszönöm Amanda528 ezt a kis csodás randit, amit Veled tölthettem szombaton este fél nyolc után.
Happy Massage