• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti napokban többször hívtam sikertelenül Larát, de miután elértem flottul megbeszéltünk mindent (időpont, időtartam, program, csokor, helyszín).
  • Megközelítés:

    Az teljesen egyértelmű volt, hogy hova kell menni, de az odajutás tömegközlekedésel a metró felújítása miatt kicsit problémás (büdös, lassú és meleg). A kellemesen légkondicionált (de a napon parkolva kemencévé forrósodó) gépkocsinak nyáridőben a közelben könnyű parkolót találni. Egyébként a parkolás is problémás tud lenni a közelben.
  • Helyszín:

    Szocialista tégla-ház. A lakás egyszerű. Ugyanilyen a fürdő is (függöny hiányában, tuti kifröcsölöd a vizet) és a szoba is. Mindkettőben elkelne egy tükör, illetve bármi más, ami otthonosabbá teszi. (A tükör persze nem csak otthonossá tenné a szobát, hanem a vizuális élményt is fokozná.)
  • Lány külseje:

    A fotókon nem látszik Lara arca, de ennek csak a diszkréció biztosítása az oka, mert egy kedves arcú lány nyitott ajtót. A képekről Lara alakja és alkata jól belőhető. A fotók alapján valamivel nagyobb cicire számítottam, de ez a mell-mániámból fakadó vágyakozásom miatt lehetett így.
  • Action:

    Az elromlott klíma miatt már az elején tudtam, hogy nem valami csatakosra izzasztó impulzív szexet szeretnék, hanem egy finom szeretkezést. Lassú, kölcsönösen simogatós és puszilgatós vetkőztetés után az ágyra feküdtünk és folytattuk a pettingelést. Pár perc múlva lecsúsztam Lara öléhez és alapos, de lassú, lágy nyalásba kezdtem. Lara remegő lábakkal fogadta a kényeztetést és a csikló szelíd dörzsölésétől élvezett el. Kis pihegés és gyöngéd csókolózás után visszakaptam az orális örömöket, de még a vég előtt kértem a beöltöztetést, hogy azért valami igazi akció is legyen. A szeretkezést a legklasszikusabb misszionárius pózban kezdtük és mivel a két hete gyűjtögetett patronok már nagyon el akartak durranni, így is fejeztük be. Utána megint pihegés és beszélgetés. Aztán újra lefürdés, majd puszi pá.
  • Elszámolás:

    A telefonban előre leegyeztetett szokásos mértékű csokrot a komódra tettem, ahol szépen megvárta a szeánszunk végét.
  • Összkép:

    Szuper egy órát töltöttem Larával. Boldogok lehetnek a környező irodaházakban dolgozó MT-ak, hogy bármikor átugorhatnak hozzá egy felejthetetlen hancúrra. A számát elmentettem, mert szükség lesz arra talán nem is olyan sokára.
Happy Massage