• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Apró félreértés, de orvosoltuk közös erővel. :D
  • Megközelítés:

    Tökéletes, autóval erkeztem, könnyű parkolás a 11 ker. Legismertebb helyén. Autóval és tömegközlekedéssel ia probléma nélkül megközelíthető.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelel, tisztaság mindenhol.Fürdő higiénikus, rengeteg tusfürdő, szájvíz.Franciaágyas szoba, ágy mellett tükör, amit imádtam, kiváltképp, hogy gyönyörű vendéglátóm is előszeretettel használta azt, hogy rejtett kincseinek buja látványát feltárja előttem.
  • Lány külseje:

    Egész egyszerűen elképesztő, csodálatosan gyönyörű, igéző, vadítóan csábos, hamvas bőr, hihetetlen arányok és idomok! Észbontó látvány az egész teremtés úgy ahogy van. Ilyen cicikkel még soha nem találkoztam, de a popsija és lábai is hihetetlen formásak!Mindenét imádtam!
  • Action:

    Miután ajtót nyitott ez a Csoda, rögtön zavarba jöttem a látványtól.Gondoltam, mivel egyébként is sajnos elég gyorstüzelő vagyok, ez a Nő tuti 10mp alatt fog kivégezni.Nem is történt nagyon másképp. Fürdés után némi csókolózás után az ágyra feküdt, és sztem kb 20mp alatt végzett ki, miközben én az ágy előtt álltam.
    Remegtek a lábaim, így röpke tisztálkodás után nyomban mellé telepedtem az ágyra.
    Kicsit beszélgettünk, nagyon kedves, értelmes lány benyomását keltette bennem.Hamarosan a beszélgetés közbeni simogatások ismét harcra késztették hímtagom, és rövid időn belül ismét a szájában találtam magam. Szerencsére második körben már sikerült tartóztatni magam az eszméletlen francia során, így gumihúzás után nyeregbe pattanhatott a Drága. Fokozatosan növelte az iramot, közben biztatva, hogy bátran tolhatom. Fél guggoló helyzetében ért benne a gumiban a második végzet.
    Ismét tisztogatást kaptam tőle, és pihegve beszélgettünk egy ideig, mielőtt megállapította, hogy amennyiben nincs ellenemre Ő megpróbálkozna egy 3-al is. Meg sem fordult a fejemben, hogy nemet mondjak, éreztem ezzel a Gyönyörűséggel nem 3, hanem 5 kört is megkísérelnék!
    Így hát ismét a szájában érezhettem magam csodásan, miközben Ő a tükör felé pucsítva ujjazta popsiját. Észvesztő látványban volt részem, szerintem észrevette mennyire élvezem azt, így kezemet megfogva popsijába vezette az ujjam! Mondanom se kell ez ismét pár percen belüli ejakulációmat eredményezte csodás kis szájában! Kissé szégyeltem magam, hogy óránk végének közeledtével neki vajmi kevés örömet tudtam szerezni, ígérem következő látogatásom Önzetlenebb lesz, és mindent megteszek majd, hogy némi gyönyörben részesítselek Drága!
  • Elszámolás:

    Pesti átlag feletti, de korrekt elszámolás, a nyújtott szolgaltatás tükrében viszont elenyésző az ajándék mértéke.Ez a Nő minden "pénzt" megér. :)
  • Összkép:

    Mint ahogy azt neki is elmondtam, nem volt eddig sok lánnyal tapasztalatom ezen a téren, de Misty után nem is tervezek mást hölgynél örömet keresni, csak nála!Remélem kissé önző teljesítményem után továbbra is fogadsz majd Drága, és megpróbálhatom kiküszöbölni a csorbám! :)
Happy Massage