• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti napon felhívtam és egy 2-3 órás kellemes kis időtöltésre invitáltam magamhoz, amit tekintve, hogy mar volt egymáshoz szerencsénk, el is fogadott.
  • Megközelítés:

    Gondolom taxival jött hozzám, én már itthon vártam szóval én elég hamar ideértem.
  • Helyszín:

    Tiszta, rendezett, klímás mert hozzám jött. Gondolom senki nem a lakásomra kíváncsi de kell valamit írni ebbe a mezőbe is.
  • Lány külseje:

    Vivienn pont a zsánerem...imádom, hogy van rajta mit fogni, de mégis nőies , formás, kéményhúsú csaj:) éppen ott gombolyodik, ahol kell. Csillogó kék szemei és huncut mosolya egyből magával ragadnak és mindehhez társul a csodás hosszú szőke haja :)
  • Action:

    Vivi érkezése után, leültünk egy-egy pohár bor melle a nappaliban és beszélgetni kezdtünk, amivel el is repült a randink fele, ugyanis remek beszélgető partner!(is!)
    Kis csevegés után együtt látogattuk meg a fürdőkádamat, ahol maris beindultam a látványtól és a csókjaitól! Majd beinvitáltam a halóba, ahol folytattuk a csókcsatát , forró ölelések, simik közepette.
    Vivi lassan hozza is látott a francia leckéhez, amit nagyszerűen csinál. Szívja, nyalja, nyálazza lassabban-gyorsabban egyaránt pont úgy ahogy szeretem. Hamar fel is ajánlotta, hogy mi lenne ha kölcsönösen kényeztethetnem én is ?! Nem kellet kétszer mondani maris az arcomon erezhettem forró, mézédes punciját :)
    Nyaltam-faltam, míg nem intenzív rángások , hangos sóhajok és vadító nyögdécselések közepette el is juttattam a csúcsig. Ez annyira felkorbácsolt, hogy rögtön eltudtam volna durranni , ezert kertem, hogy húzzunk gumit hadd erezzem belülről is illetve szerettem volna kipróbálni a popsiját is. Lovaglással kezdtünk, amit tényleg brutálisan kifejlesztett technikával művel.
    Amit nem is engedtem sokáig, mert kb 2 p alatt végem lett volna így tanácsoltam, hogy forduljunk kutyusba, hogy szemügyre vehessem kerek kis popóját... hat mit ne mondjak szemet gyönyörködtető látvány és imádom, ahogy közben belemarkolhatok a kis derekába !
    1-2 perc után megkérdeztem Vivient, hogy készen áll-e a popsira, amire igenlő választ kaptam így lassan váltottunk is. Szűk popsijába hatoltam és lassan, finoman nekiláttunk... nehezen bírtam magam türtőztetni így pár perc után úgy döntöttem jöjjön, aminek jönnie kell és szabadon engedtem amit kellett. Mit ne mondjak olyat durrantam amilyet mar régen.. kis pihegés aztán ismét egy közös zuhany...összebújás, beszélgetés majd könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Az escort szolgáltatása és az extra is talán picit átlag feletti árban van, de garantáltan megéri.
  • Összkép:

    Teljes mertekben elégedett vagyok. Vivien nem csak egy végtelenül kedves, jofej lányka, akivel remekül ellehet cseverészni( mar aki erre partner), de számomra az igazi no megtestesültje. Nála nem kell több :) bánjunk vele úgy, ahogy azt megérdemli :)
Happy Massage