• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszi a beszámolót. Nagyon jó olvasni

  • Egyeztetés:

    Lolitát már nagyon rég óta ismerem, így telefonon könnyen el is értem és az első közeli szabad időpontra le is csaptam! :)
  • Megközelítés:

    Gazdagréti lakótelep, egyik panel sokadik emelete. Amikor megyek napközben mindig van közvetlenül a ház előtt több parkolóhely is, így a parkolás igen egyszerű és nem is fizetős. GPS egyébként pontosan odavisz, de már nincs szükségem rá! :)
  • Helyszín:

    Panelhez képest kimondottan jó, szépen meg van csinálva és karban van tartva, Lolita figyel a tisztaságra is. A fürdőszoba közvetlenül a tetthely mellett található. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád van és sok tusfürdő, teljesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Hát itt lehetne akár novellát is írni de megpróbálom röviden! :) Lolita egy nagyon kedves és közvetlen, mindig mosolygós, bájos, vékony leányzó. A korábbi években és pár fotóhoz képest egy pici súlyt felszedett ami szerintem kimondottan jót tett a testalkatának, mert bár korábban is nagyon csinos volt, már-már túl vékony és törékeny volt, ehhez képest ez az 1-2 új kiló a létező legjobb helyekre került, például a cicikre, ami az előzőekhez képest még formásabb és kerekebb lett, nyam-nyam! :)
  • Action:

    Fantasztikus, hibátlan! :) Mindig pontosan ráérez mire és hogy van szükségem... A fürdőből visszatérve egy falatnyi tangában fogadott. A nagy franciaágyon egymás mellé heveredtünk és finom puszilgatásba és tapizásba kezdtünk! :) Én hamar megtaláltam a mesés cickókat, és fogdostam simogattam őket ahogy értem. Ő közben lenyúlt és már harcra kész kobrámat bűvölte tovább kezével, majd megindult lefelé és odaérve finom, lassú franciázásba kezdett. Folyamatosan kézben tartotta a dolgokat, és bár sajnos nagyon gyorstüzelő vagyok, hibátlan érzékkel tudta mindig meddig húzhat, hogy még ne robbanjak el! :) Majd az isteni francia után gumit varázsolt rám és szemből beleült az ágaskodó cerkába. Az érzés és a látvány is mesés volt, ahogy elkezdett egyre gyorsabban vágtázni rajtam, én pedig a gyönyörű melleit markolásztam közben. Nem bírtam volna sokáig, így jeleztem, hogy jobb lesz ha lepattan mert nem a gumiban szerettem volna elsülni, így a hátára feküdt én pedig felé térdelve a fantasztikus cickók közé toltam farkamat, amit jól benyálazott és ütemesen tologattam köztük. Hihetetlen jó érzés volt, de sajnos nem bírtam soká, így hamar a formás melleire élveztem, amit mosolyogva fogadott, hagyott lenyugodni majd letörölgettük magunkat. Második körre sajnos saját kapacitásaim miatt nem lettem volna képes, így nagyon jót beszélgettünk (mint mindig) a hátralévő időben.
  • Elszámolás:

    Mindig ugyanannyi, a budapesti átlag, maximálisan megéri. Akció végén a kis polcra szoktam helyezni, sose kerül szóba külön.
  • Összkép:

    Azt hiszem nem kell külön ecsetelnem, Lolita hihetetlenül kedves, bájos, mosolygós, magával ragadó lány. Nagyon közvetlen, az ember hamar kizökken a szürke hétköznapokból mellette.
Happy Massage