• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Még sosem egyeztettem vtr-n. Lefoglaltam az időpontot, majd telefonos egyeztetés után vissza is igazolt nem sokkal.
 • Megközelítés:

  6 kerület, West End mögött található a kúria. Nem leven autóm, nem tudom, hol lehet parkolni, de tömegközlekedéssel nagyon könnyen el lehet jutni a helyszínre. Rengeteg opció (troli, metro) minimalis / szinte semmi gyaloglással.
 • Helyszín:

  A környéket új társasházak és régi polgári bérlakások tarkítják. Elsőre kicsit megijedtem, hogy egy utóbbiba visz az utam, mely olyan állapotban volt, amelyben II. világháborús jeleneteket is leforgathattak volna. Szerencsére nem így történt. Új építésű társasház, melyben sikerült kicsit eltévednem, magam hibájából. Fürdőben van minden, ami kellhet, igényes, szoba pedig szép, minimalista, tiszta.
 • Lány külseje:

  Képek teljesen visszaadnak mindent. Kamilla egy sportos, alacsony lány, mosolya egészen varázslatos. Testét egy-két tetoválás díszíti.
 • Action:

  Találkozó elején nehezen találtam meg a lakást, félreértettem Kamillát, de utána minden flottul ment. Lepakoltam a szobába, majd irány a fürdő. Be kell valljam, kicsit az elejen megijedtem, Kamilla elég ridegnek tűnt. Nem mintha én olyan pozícióban lennék, hogy emiatt akárki felett is ítélkezhetnék, hisz szociális képességeim, hmm hogy is mondjam, nem tartoznak a legfőbb erősségeim közé. Szerencsére fürdőből kijövet ez a félelmem elszállt, a távolságtartás teljesen szertefoszlott.

  Visszatérve az agyon kezdtünk egymásba gabalyodni. Csókolózás és simogatassal inditottunk. Nagyon finom illatos, bársonyos a bőre. Nem sokkal később ő vette kézbe az irányítást. Először kézzel kezdte el verni a farkam, közben szájával a környékét kényeztette, minden kellő figyelmet kapott. Hamarosan gumit kaptam, majd óvatosan rámült és belecsúsztam.

  Fantasztikus érzés volt, nagyon ügyesen mozgott, hol lassabban, hol gyorsabban. Simogattam ahol értem, gyömöszölgettem a fenekét, lábait. Próbáltam tovább húzni a műsort, de ember legyen a talpan,aki ilyen finom punciban sokáig húzza. Miután telelőttem a gumit, hagyott nyugodni, nem pattant le rólam rögtön.

  Kis tisztogatás, kis folyadék. Közben egész sokat beszélgettünk a világ dolgairól. Ezért is volt nekem olyan fura a kezdeti távolság, hisz nagyon aranyos, közvetlen lány Kamilla. Nevetése, mosolya különösen megfogott.

  Kis idő múlva megkérdezte, hogy másodjára szokott-e menni. Mondom 50-50, az égiektől függ. Újabb franciába kezdett, ám ekkor kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni. így már sikerült elég keménynek lennem. Újra nyeregbe pattant, am itt már nem jött össze a vég számomra. Mondtam, hogy ez most a rosszabbik 50%.

  Gyors fürcsi, öltözés, majd búcsú.
 • Elszámolás:

  Először voltam Nála. Előre kérte, amivel nekem nem volt problémám.
 • Összkép:

  Nagyon jól éreztem magam Kamillaval, egy energetikus, életvidám, nagyon csinos, lehengerlő mosolyú csaj. Ha tehetem, újra meglátogatom.
Happy Massage