• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Szió!
    Köszönöm ezeket a szép szavakat. Bocsanat, hogy most reagálok minderre, csak eleggé elfoglalt vagyok. Ezt talan említettem is Neked. :) Hasonlóan jó élmények élnek bennem.Puszka ;)))

  • Egyeztetés:

    múltheti találkozónk hatása elég intenzíven bennem élt, egész héten vártam a hétvégét, hogy találkozhassunk, így már pénteken hívtam, hogy egyeztessek vele vasárnapra. Ismét egyből felvette, nagyon aranyos volt, estére kértem időpontot, kérdezte meddig szeretnék maradni, ott is alszok-e? persze vicc volt, de azért fantáziáltam kicsit arról, hogy bejövök neki :D
  • Megközelítés:

    még mindig ugyanott...Lehel tértől 2 percre, könnyen találtam parkolóhelyet a ház előtt.
  • Helyszín:

    most egy másik, tágasabb szobában voltunk. Lila falak, a matrac mellett ismét tükrök, hangulatvilágítás. Teljesen korrekt, akár ott is aludtam volna :P
  • Lány külseje:

    még mindig gyönyörű, gazella testű, arca mint egy műalkotás, ajka non plus ultra, igazából egy istennő. A mellei lenyűgözőek, a sebész úr értette a dolgát, egyáltalán nincs mű érzésük.
  • Erotikus masszázs:

    A lent olvasható első felvonás után hasra át, lentről felfelé haladva ismét kellemes masszázsban részesített, közben beszélgettünk, kiderült, hogy előző estéje kicsit ferdére sikerült, és hogy mennyire "vágyakozik" egy újabb whiskyzésre. Beszéltünk minden féléről, jól éreztem magam! Megbeszéltük, hogy én is megmasszírozom, amire a hátam befejezése és pár izgató fenéknél való benyúlás után sort is kerítettünk. Először a lábaival kezdtem, majd rájöttem, hogy valami még zavaró rajta, amit engedélyével levettem róla. Igyekeztem kitenni magamért, sajnos úgy éreztem, hogy intim kényeztetésre nem vágyott, így azt nem erőltettem, csak gyönyörködtem benne és próbáltam viszonozni a sok jót amit kaptam tőle. Nem tudom ez mennyire sikerült, nekem úgy tűnt egy kicsit unta, lehet a másnaposság is közrejátszott benne, vagy csak hiányzott nekem a kapcsolataimban megélt kölcsönös vonzalom, de persze egy ilyen helyen ez nem is várható el. Viszont a végével ismét rám került a fókusz, aminek speciel nagyon örültem.
  • Levezetés:

    Round 1:
    Ha jól emlékszem, először bekente magát testápolóval és csúszkálni kezdett rajtam, nagyon izgató volt, közben csókolgatta a testem, főleg a nyakam, mert odáig volt a parfümömtől (Dior Sauvage ha hasonló élményekre vágytok). Sóhajtozott kicsit a fülembe, amitől teljesen betudok indulni, közben simogatott, puncijával (bugyi még rajta) masszírozta a farkam, ami ekkor már teljes harckészültségben volt, majd elkezdett lefele haladni, azt hiszem először kézzel izgatott kicsit, lassan és érzéssel húzogatta kezeivel, néha a melleihez érintve majd legnagyobb örömömre elkezdte csókolgatna a golyóimat, közben néha felpillantott rám ahhhhhh :D majd az ezredest is elkezdte kényeztetni, barátnősen, az elején használta a kezeit is, de féltem hogy túl hamar elmegyek így megkértem, hogy azt hanyagolja. Bekapta és szopogatta, majd felnézett és nyalogatta, közben a szabad kezével (a másikkal csak irányba tartott) fogta a kezem és szorított. Ilyen bánásmódban folytattuk egy darabig, de ezt túl sokáig bírni nem lehet, így jeleztem is, hogy jönni fogok, begyorsított kézzel és hatalmasat élveztem, egy része a melleire ment, a másik az enyémre :D

    Round 2:
    Az elején úgy helyezkedett el, hogy azt hittem kölcsönös kalandok lesznek, de nem igazán akart felcsúszni, csak a hasamra ült rá és kézimunkába kezdett, annyira nem élveztem ezt, jobb szeretem szemből, így megkértem, hogy váltsunk amit készségesen meg is tett. Elhelyezkedett a lábaim között és az elsővel nagyjából teljesen megegyező kényeztetésben részesített, talán annyi eltéréssel, hogy itt már kicsit határozottabban ténykedett, de azért még mindig inkább barátnősen mint pornósan.
  • Elszámolás:

    Végén az asztalra helyeztem, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Titkon kicsit reméltem, hogy a masszázsommal majd felizgatom, ami nem igazán jött össze, de az én kényeztetésemben nem találok kivetni valót. A puncijában azt hiszem egy piercinget láttam, azzal még szeretném ha lenne dolgom, talán majd máskor jobban vevő lesz rá, ha meg nem, hát engem akkor is a fellegekbe repít... ami kicsit furcsán érintett, hogy negyedkor már mehettem fürdeni, amikor félig tartott volna a program, bár a lényegen már túl voltunk, de jól esik, ha kitöltik az időt ilyenkor simogatással vagy masszázzsal. Valamint a telefont érdemes lenne legközelebb repülő üzemmódba tenni, hogy ne zavarják meg a programunk.
Happy Massage