• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Biztosan szerencsés vagyok, mivel elsőre azonnal felvette Panni a telefont. Nagyon kedves volt és segítőkész. Mindenben korrekt tájékoztatást adott és gyorsan időpontot egyeztetünk.
  • Megközelítés:

    A GPS segítségével könnyedén odatalálta. A környék szép és csöndes. Pár perc alatt találtam egy árnyékos parkolóhelyet pár száz méterre a címtől. Hétvége miatt fizetni sem kellett érte. Séta közben láttam HÉV megállót, valamint busz és villamosmegállót.
  • Helyszín:

    Régi, de jó állapotban lévő társasházban volt a találka. Telefonon nem kérdeztem, hogy egyedül fog fogadni, de személyesen felvilágosítást kaptam kedvesen, hogy több szoba van és legyek kedves utána fáradni. A szoba tökéletesen hűvös volt, tágas és diszkrét. Kellemes a hangulatvilágítás, amihez csendes zene párosult. A fürdőszoba kellően felszerelt és mindenhol tisztaságot tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    Panni egy aprócska tündéri hölgy, gyönyörű mosollyal és szexi pillantással. A képek szinte teljesen visszaadják a külsőségeit. Véleményem szerint személyesen még kívánatosabb benyomást kelt.
    Látszik rajta, hogy tele van energiával és megpróbálja a maximumot kihozni magából.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemnél bájosan megölelt, megpuszilt. A szobába kísérés után külön jólesett, hogy megkínált egy pohár vízzel. Megmutatta az előre kikészített törülközőket és elkísért a fürdőszobába. Mikor kiléptem a fürdőből, az ajtó előtt várt egy szexi bugyiban. Hasra fektetett, majd elkezdte átmasszírozni tetőtől talpig. Érezhető, hogy tanulta, szakavatott és erős kezei vannak az alkatához képest. Nagyon ösztönösen mozgott, úgy éreztem sikerült teljesen ellazítania. Masszírozás közben kellemesen elbeszélgettünk, igazán jól éreztem magamat a társaságában. A masszázs vége felé finoman áttért félreérthetetlen övalatti simogatásokra. Úgy éreztem innentől kezdve már csak egyvalamire tudok koncentrálni, de szerencsémre (inkább a tudatosságának) kérte, hogy forduljak meg és elkezdődhetett a végkifejlet.
  • Levezetés:

    Hiába volt nagyon kellemes a masszázs, első pillanattól arra vártam, hogy valamennyit kapjak a kis gyönyörűségből. Miután elkezdett simogatni erotikusan a fülembe súgta, hogy megfordulhatok, majd a jobb látvány érdekében feljebb állította a masszázs asztalt támláját. Elkezdett kényeztetni, amelynél teljesen elhitette velem, hogy minden rólam szól és ráadásul még Ő is élvezi. Finom mozdulatokkal lassan izgatott, simogatott és halk szuszogásokkal konstatálta, amikor elkezdtem gyámoltalanul simogatni. Szépen lassan feloldódtam és jobban belejöttem a bájai tapogatásába. Csak rám koncentrált és semmilyen gépiességet nem tapasztaltam. Komoly francia kényeztetése révén, nagyon hamar elélveztem, ami után gyönyörű mosolyával felnézett rám.
  • Elszámolás:

    Indulás előtt a telefonban megbeszéltet letettem az asztalára. Éppen előttem állt, így nem tudtam annyira diszkrét lenni, de nagyon aranyosan elmosolyodva megköszönte.
  • Összkép:

    Olykor olyan érzésem támadt mintha csak a barátnőm lenne. Igyekezett csak rám koncentrálni és mindent megadni amire vágyok. Kellemes élményekkel gazdagabban távozok. Egy igazi gyöngyszem.
Happy Massage