• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon előző nap hívtam, hogy biztos jó legyen az az időpont, amikor meg tudom látogatni. Így is lett, másnap reggel egy megerősítő SMS után már a cím is meglett.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, fizetős, de sok szabad hely volt. Villamos a ház előtt közlekedik, jó helyen van. Helyet megtalálni egyszerű, gps-el méginkább.
  • Helyszín:

    Pár emeletes panel, kintről a szokásos, elég csendes környék. Bent őszintén szólva nem nagyon néztem szét, a fürdőről annyit, így higiénikus, van minden a tisztálkodáshoz. Szobában egy tartami és masszázspad található, meg pár ülőalkalmatosság, több nem is kell.
  • Lány külseje:

    Fekete melltartó bugyi komboban fogadott, ezek a masszázs végéig fent is maradtak. Lenyűgöző a hölgy minden tekintetben, a tetkokkal még szexibb, nekem nagyon bejöttek. Fehérnemű nélkül meg... Hibátlan. A képek alapján is szép arcú lányra számítottam, nem csalódtam.. :-)
  • Erotikus masszázs:

    Az erotikus rész mellett nekem majdnem olyan fontos ez a rész is, imádom és már jó ideje nem volt benne részem. Fürdés után bele is kezdtünk, krémmel történt a padon. Vádlitól nyakig szépen átment rajtam. Habár nem volt professzionális, minden pillanata tökély volt, és ami fontos, kellően erősen csinálta, nem az a maszatolás volt, mint sok helyen. Meg este is éreztem, hogy jó alapos volt a hátamon. Közben váltottunk pár szót, de igazából csendben élvezkedtem végig a masszázst, amit elviseltem volna még pár óráig vagy napig.
  • Levezetés:

    Leköltöztünk a tatamira, ahol egy rövidke csúszka után a franciába bele is kezdett, már meztelenül persze. Ekkor a mellettünk lévő fotelba kértem át magam - így jobban szeretem-, azzal a feltétellel, hogy nem krémezem össze a hátammal, - jogos- át is mentünk, beáldozva a törülközőmet az ügyért. Nagyon kellemes ténykedése után bántóan gyorsan vége is lett a dolognak, félig a szájába, félig magamra élveztem. Kifogástalan volt, röviden ennyit erről.
    Mivel maradt pár perc az órából, egy lábközé ülős combmasszázst kaptam szemből, hát ez a levezetés feléért egy előjátékkal. Elhangzott aztán az Egészségedre szócska, és véget ért a szeánsz.
  • Elszámolás:

    Beinvitálás után átadva. Semmi extra, amire szükségem volt, mind vállalja és vállalta. Korrekt
  • Összkép:

    Kielégülten és felfrissülve távoztam, nagyon megérte, jó választás volt Niobé. Maximális elégedettséggel távoztam tőle, és ha még lesz lehetőségem visszamenni, akkor bizony menni fogok, mert jól massziroz, szexi, normális a hozzáállása, és mert meggyőző volt :-)
Happy Massage