• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó időben sikerült hívnom, pár csörgés után felvette. Mivel találkoztunk már, csak az időpont egyeztetése volt téma. Maradt két órám a dolgaimra, és hogy időben ott legyek.
  • Megközelítés:

    A Duna parton levő objektum megközelítése autóval egyszerű. Parkolóhely mindig akad a környéken, fizetős, belvárosi átlag. Én az épület mögött tettem le a járművet, mert délután árnyékos a terület. Villamos pár méterre közlekedik, Metrótól kis séta.
  • Helyszín:

    A sok régi műemlék jellegű ház közé ékelődött modernebb épület. Bejutás kaputelefonnal, lift működik. Barátságos, szépen berendezett kis lakás. A szobában tágas ülőgarnitúra, és egy méretes franciaágy, kicsit szokatlanul magas matraccal. Tiszta fürdőszoba, minden kellékkel felszerelve.
  • Lány külseje:

    A képeit végig nézve nem marad meglepetés. Egy szál törölközőben fogadott. Napbarnított testén látszik, hogy jól karbantartott minden tekintetben. Kellemes tapintású bőrét szeretem simogatni. A markolászni való keblek bimbói hamar bekeményednek, ha foglalkoznak velük. Formás kemény popsi, kívánatos lepkeszárnyas kehely, szintén jól reagál a kényeztetésre. Arca karakteres de nőies. Rövid sötét haja jól áll neki.
  • Action:

    Miután mögöttem becsukódott az ajtó, ölelés és puszik. Cipőt letettem, majd a szobában leültünk kicsit beszélgetni. Hűtött vizet kaptam szomjam oltására. A lakótársat is üdvözöltem, nem tolakodóan a közelünkben heverészett. Dumcsi közben a combját simiztem. Némely mozdulatakor ölénél szétnyílt a törcsi, nagyon sejtelmes volt a helyzet. Megtárgyaltuk a fülledt párás meleggel járó problémákat, majd elkezdte előkészíteni az ágyat. Megkaptam a friss törölközőt, gyorsan túlestem a felkészülésen. Visszatérve az ágyra helyezkedtünk, és tovább dumáltunk. Mivel még rajta volt a lepel, feltérdelt, hogy levegye. Én egy mögé kerüléssel kezeimbe vettem a ciciket, s finoman markolásztam őket.
    Majd egymás mellé feküdtünk, én kértem, hogy inkább rám feküdjön. Viccelődve megtette, de megkérdezte, mit szeretnék? Nem is kellett válaszolnom, már indult is lefelé. A cicikkel dörgölőzve haladt lefelé, majd a célterülethez érve örvendeztetett meg. Kényelembe helyezte magát, s neki látott az álmatag szerszám felélesztésének. Változatosan szopogatta az éledező harcost, nyelvével is dolgozott rendesen. Időnként kiengedve megtekintette az eredményt, konstatálva a kellő javulást tovább folytatta áldásos tevékenységét. Nagyon jól éreztem magam. Közben szinte végig a szemembe nézett figyelve a reakcióimat. Ez számomra igen izgató volt, Ő ravasz szemekkel nézve mosolygott rám. Mikor már elértük a kész méretet, teljesen eltüntetett, s ameddig neki is kellemes volt lenn tartott. Érezte, hogy asszisztensemnek ez igen kedvére való, torkában duzzadt tovább, így ezt a dolgot többször megismételte.
    Én szerettem volna hálámat kifejezni, annál is inkább, mivel majdnem eldurrantam. Miután megtörtént a helycsere, s a cicik kényeztetése után a combok közé kerültem, meg is jegyezte, most már emlékszik, mi következik. Nyelvemmel a szárnyacskák közé kerültem, s végig ellenőriztem a vágyakozó puncit. Ő már kezdte markolászni a ciciket, s emelgette a csípőjét, nehogy egy porcikája is kimaradjon a köszöntésből. Szopogattam az ajkakat, majd a csiklót, volt hogy az egészet a számba véve ingereltem. Kicsit lejjebb haladva ízlelhettem meg a már nedvesedő kelyhét, nyelvemmel kőröztem benne jobbra és balra. Ez is tetszett partneremnek, így váltogatva kényeztettem nőiességét. Egyre jobban izgalomba jött. Kezével többször nyúlt a dombocska felé, de nem kellett beavatkoznia. Fokozva a tempót és a nyelvcsapások számát, a csikló ingerlésekor ért a csúcsra a kedves.Összébb zárta a combjait, de még egy kicsit élvezkedhettem, finom nyelveléssel kísértem le a történet ezen részét.
    Kikászálódva a combok közül felső teste mellé térdeltem, Ő egyből látta, hogy szájába kell hogy vegye az irányítást. Ajkaival, nyelvével és torka bevonásával hamar visszaállította a rendet, én közben ujjammal örvendeztettem a punciját kívül-belül.
    Egy levegővételnél rákérdezett, lesz-e popsi? Mi lehet erre a válasz? Hát persze! Még egy kicsit ajkaival ellenőrizte a készültségi állapotomat, majd felhelyezte a védelmet, s már pucsított is felém.
    Pillanatok múlva teljes mélységében érezhettem, ahogy a finom popsi körülölel. Először szinte tövig tolva, rövid mozgással örvendeztettem mindkettőnket. Egyből jöttek az ismerős hanghatások, s tolta magát rám a maximumig. Rendesen megdolgoztam így, majd hosszabb kemény löketek következtek. Kezeimmel markolásztam az előttem ringó gömbölyűséget, s néztem a popsiban ki-be járó szerszámomat. Kicsit lassítottam, erre Ő kezdte diktálni a tempót a tekergő tomporával. A hangját végig hallottam, úgy tűnt, Ő is élvezi a helyzetet. Később majdnem kihúzva és utána lassan tövig nyomva élvezkedtem, megkérdeztem így is jó-e. Azt válaszolta, neki már nagyon jó volt. Ennek a válasznak örülve ismét növeltem a tempót, majd fél térden állva toltam tovább keményen és mélyen. Rendesen pattantam vissza minden löket után, igazán élvezetes popsidugás volt. Aztán vissza térdelő pozícióba,
    de sajnos a térdem kezdett fáradni. Gondolkoztam az ágy mellé álló helyzeten, de ez sajna nekem túl magas. (mármint az ágybetét)
    Szétválva ajánlotta az oldaltfekvős helyzetet, s ennek érdekében újra életet lehelt belém ajkaival. Ez sajnos nem jött össze, mert előjött a gumifóbiám. Próbáltuk volna először punciba, hátha megmerevedek, de nem jutottam be.
    Így maradtam térden, s Ő franciájával vigasztalt. Jó volt nézni és érezni amit művel velem. Közben a puncinál matattam, s nedvességét hamar megkívántam. Nagyon gyorsan kemény lettem, de mikor felkerült a védelem ismét lohadni kezdtem. Mivel ez sem jött össze , maradtunk a franciás befejezésnél.
    Mivel a vége arcra vagy testre történhet, nem volt egyszerű a dolog. Mindent megtett a drága, hogy célba érjek. Volt mikor folyamatosan a szájában tartott, néha a torkát is meglátogattam, utána ajkaihoz dörzsölte finoman a legérzékenyebb részemet. Őrjítő volt. Többször is úgy éreztem most mindjárt, de ment tovább a finom szájjal simogatás. Ő közben folyamatosan rám nézett, már mindenem remegett. Az egészen pici mozdulatok aztán csak meg hozták az eredményt, s óriási megkönnyebbülésem eredménye arcpakolássá változott. Jelentős törlések mindkettőnk részére, majd kinyúltam.
    Kis szusszanás után irány a fürdő, valahogy össze kellett szedni magam. A zuhany jót tett, aztán öltözés közben még beszélgettünk kicsit.
    Búcsú ölelés és szájra puszi. Azután leballagtam a lépcsőn, nem akart megérkezni a lift. Így kicsit mozogtam legalább.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden le van írva. Távozás előtt az asztalra tettem, kérdezte kell-e visszaadni.
    Az új átlag alatt, de az élménnyel nem hasonlítható.
  • Összkép:

    Többedik találkozásunk volt, tudtam miért megyek. Én sajna nem voltam a toppon, de Enikő mindent megtett értem. Kevés olyan partnerrel találkoztam mint Ő, aki hozzám hasonlóan szereti és élvezi a popsit.
    Máskor is lesz szerencsénk.
Happy Massage