• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm neked drága Zolikám és várom szeptemberbe, hogy újra el tudjalak varázsolni :))) És még többet akarom a számba érezni a szép kukid :)))) Így elég mohó leszek de hát nem hiszem, hogy ezt majd bánni fogod. És figyelj addig is hamarosan új fotókkal leplek meg titeket :) Csóóókkkkk neked :******

  • Egyeztetés:

    Szokás szerint előre üzenetben, illetve VTR-en egyeztettünk, csak a helyszínen hívtam.
  • Megközelítés:

    Napközben voltam, ennek ellenére az összes közeli parkolóhely foglalt volt, így egy közeli mellékutcában tettem le az autót. Aki tömegközlekedéssel menne, szinte a bejáratnál van buszmegálló, kicsivel messzebb jár a villamos, de a metró végállomás is csak pár perc séta lehet.
  • Helyszín:

    A tetthely a földszintenten van, nem messze a bejárattól. A lakás Rubihoz illő színvonalú, tiszta, kultúrált. Egy hatalmas franciaágyon tornáztunk, mellette egy kis asztalon többféle innóvaló, illetve pohár. A fürdőben ezúttal is volt rengeteg tusfürdő, szájvíz műanyag poharakkal, és természetesen friss, tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Kérésem szerint ezúttal is a kedvenc, a képeken is látható fekete, csipkés miniruhában fogadott, amiből minden fontos részlet kilátszott.
    Az alkata pont mint a képeken, arányosan telt, fiatal, napbarnított hölgy, formás popsival, kézbeillő cicikkel, szűk puncival, és még szűkebb hátsó bejárattal.
  • Action:

    Miután megérkeztem, öleléssel köszöntöttük egymást, mindketten nagyon örültünk az újbóli viszontlátásnak. Rubi üdítővel kínált, amit elfogadtam, de már vetkőztem is le, és gyorsan lemostam magamról az út pórát, törölközés utàn pedig egyből egymásnak estünk, ígyak a szünet alatt ihattam, nem mintha zavart volna :)
    Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem. Rövidesen átvettem az irányítást, és a fejét megfogva, egyre határozottabban dugtam le a torkáig a farkam, néhányszor szünetet tartva, de csak azért, hogy a golyóim se maradjanak ki a jóból. Javaslatomra az ágyon folytattuk, Rubi a hátára feküdt, fejét lelógatta, és így élvezkedtem tovább, majd megfordult, és én vettem kezelésbe a punciját, illetve popsiját. Jöhetett a védőfelszerelés, és szemből a puncit kezdtem döngetni, majd Rubi hasra feküdt, én pedig némi síkosító, és újjazás után a másik nyílást is birtokba vettem. Nagyon kellemes volt így dugni a popsiját, de elélveznem nem sikerült, ezért kézbe vettem a dolgokat, Rubi felé térdelve, ő a fenekem nyalta, én pedig a cicikre táraztam ki.
    Törölgetés után a félidőben alaposan megmasszírozott, majd egy rövid kölcsönös franciás előjáték, és láberotika után újra gumit kértem, és szemből csókolózva toltam kifáradásig, majd ismételten a cicikre élveztem, de Rubi, mivel állítása szerint imádja, rögtön bekapta a szájába a még lüktető szerszámom, és hosszasan nyalogatta, egészen amíg teljesen elernyedtem.
    Egy rövid pihenőt követően lezuhanyoztam, öltözés, és egy újabb üdítő elfogyasztása közben beszélgettünk, majd elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de vetkőzés közben kitettem az asztalra a még mindig átlag alatti ajándékot. Rubi nem vett róla tudomást.
  • Összkép:

    Rubiról már az összes jelzőt megírtuk, újat én sem tudok hozzátenni, csak annyit, hogy egyszer mindenki próbálja ki az egyik legkorrektebb lányt!
Happy Massage