• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy alakult, hogy épp nem sokkal azután néztem az oldalt hogy kikerült a hirdetése. Ahogy megláttam rögtön felhívtam, felvette, hallottam hogy mosolyog, nagyon aranyos volt és lelkes, egyeztettünk, minden nagyon jól hangzott, pár óra múlva mehettem is. Óra 15-re adott időpontot, ez szimpatikus volt, mert arra engedett következtetni, hogy belekalkulál egy kis szusszanást is az előző vendég után, bár ez csak saját kútfős információ. Mint kiderült, a második vendége lehettem.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári úton a ház előtt áll meg a villamos (nem egészen ott, ahol a térkép jelzi, de ez nyilván diszkréciós okokból van így). Épp a kapu előtt találtam ingyenes parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Panellakás, de nincs azzal semmi baj, ha a vendéglátó ilyen elbűvölő. Több tusfürdő is volt a (kádbanzuhanyzós) fürdőszobában, szokásom szerint megkérdeztem, hogy melyiknek az illatát preferálja rajtam. White Angelnek volt véleménye, ezt valamiért jobban szeretem mint amikor valakinek mindegy. A babaszobában jó méretű ágy, ami a kis szoba egyharmadát foglalja el, különben funkcionális berendezés, nem egy luxuspecó, de minden rendben. Óra nem volt a szobában, ez később derült ki. Szóval nulla vizuális TP :)
  • Lány külseje:

    Senki nem csalódhat, White Angelt egészen pontosan bemutatják a képek. Illetve mégsem, most megnézve pl a fekete ruhás képek alapján esetleg azt képzelhetné valaki, hogy talán picit lógnának a cicik, pedig nagyon nem, ez így gömbölyű!
    White Angel személyisége és testi megjelenése teljes összhangban és harmóniában van: már jelen vannak a csodaszép asszonyos domborulatok de még teljes a hamvas tinitest varázsa is. A legklasszabb pillanatban kaphattam el. :) Az arcos kép mosolya, csücsörítése tökéletesen őszinte és jellemző White Angel minden huncut, játékos és erotikától fűtött pillanatára.
  • Action:

    Úúúúúúúúúúúúúúúú!
    Ilyen nincs, fiúk! És mégis van! Még most sem hiszem el amit átélhettem vele! Ilyennek képzelem a szerelem istennőjét! Ilyennek képzelem Vénusz papnőjét! Ilyennek képzelem a... a barátnőmet.... :)
    Hozzá tartozik, hogy én össze voltam keveredve, és azt hittem, hogy masszázs kategóriában hirdet, így volt olyan amit nem kezdeményeztem, de így is tökéletesen éreztem magam. Csodálkoztam kicsit, hogy csak egészen speciális masszázs történik (pl csiklómasszázs nyelvvel, yónimasszázs belülről, G-pont masszázs, lingammasszázs ajakkal és kézzel, és néha mindezek egyszerre is), és bemenetkor láttam egy doboz bontatlan óvszert is az asztalon, de az sem gondolkoztatott el. De mindegy is. Teljesen természetesen történtek a dolgok, nem éreztem hogy nagyon irányítottam volna, de ő sem. Szóval mint egy összeszokott páros. Bár annyiban nem, hogy néha megkérdeztem, hogy ezt vagy azt szereti-e, illetve maga mondta, hogy uuuu ezt szeretem (például amikor finoman megpaskoltam a posiját!). A 69-re pl mondta hogy nem szereti, de aztán kijavította magát, hogy inkább úgy igaz, hogy nem tud egyszerre kétfelé koncentrálni. Fürdésem után meztelenül az ágyon ülve de keresztbevetett lábbal, illedelmesen fogadott a szobában. Kicsit hátravetette a fejét és lehunyta a szemét, teljes bizalmat szavazva nekem így. Próbáltam vele nem visszaélni :) Finoman csókoltam, cirógattam, ő ledőlt az ágyra és teljesen átengedte magát a kedveskedésemnek. Fokozatosan derítettem fel a csuda tájakat, és amikor a kehelyhez értem kiderült, hogy egyrészről már fel van izgulva, másrészről nagyon érzékeny és "gyorstüzelésű habtest". Nagyon hamar elértük az első nagy O-t, és még csak nyelveltünk. De felbátorodva az előrejelzésen nem hagytam abba, sőt beljebb hatoltam az ismeretlenbe :) Na akkor lett aztán haddelhadd - abszolút pozitív értelemben. Amikor elcsendesedett, az ujjam bent maradt és úgy beszélgettünk (édes volt és dicsérte a nyelvtudásomat). Azután amikor megmozdítottam, újra levegő után kapott, és minden kezdődött megint. Szóval ezt nagyon ki lehetett élvezni. Aztán a harmadik után feljöttem a víz alól, hozzábújtam, és pihegtünk. Nagyon nagyon jó volt. Igazi gyengéd intimitást kaptam tőle, amire szükségem volt (az izgalom mellett). Remélem ő is valóban olyan örömmel fogadta, neki is valóban olyan jól esett, mint ahogy ez nekem tűnt. Sehol nem tudtam felfedezni semmi fals mozzanatot, szerintem ezt nem lehet hamisítani. (De szerintem nem is lehet majd sokáig bírni ezzel az intenzitással és őszinteséggel ezt a szakmát... A legjobbakat kívánom ennek a kívül-belül gyönyörű lánykának ezen a pályán, és aztán ezen kívül is!) Aztán nekiláttunk a visszavágónak, és ugyanolyan odaadással kényeztetett engem, mint ahogyan fogadta az enyémet. Itt jött a már említett 69. De dicséretére legyen mondva, hogy mégis belement a kedvemért. (És nem éreztem hogy nagyon rossz lett volna neki :) )
    Nagyon jó volt, de nem mentem el hamar, és egy idő múlva az az érzésem lett, hogy lejárt az időnk. Nem White Angel okozta ezt az érzést, ő egyáltalán nem, semmilyen rezzenésével sem, hanem az időérzékem szólt.
    Na ekkor derült ki, hogy nincs is óra a szobában, ennyit a time-pressure-ről. White Angel mondta, hogy ha így érzem, akkor kimegy megnézni. Mire az ajtóig ért, jutott eszembe, hogy hát megnézem én a telómon. Akkor visszafordult, így a szoba közepén állva tudtuk meg, hogy még van több mint 10 percünk. Akkor ott helyben összefonódtunk egy csókban, és utána a világ legtermészetesebb módján csúszott le elém térdelő-ülő pozícióba, és kapta be a velem egykorút, miközben magát ujjazta! uhhhhhhhh. Na itt pillanatok alatt kőkemény lettem, és teljesen pornósan a kezembe vettem a dolgokat, ő pedig mint egy gyakorlott pornószínésznő, tágra nyitotta a száját, kinyújtotta a nyelvecsékéjét, és úgy várta a termékenyítő esőt, ami nem is váratott sokáig magára. Közben nagy szemekkel biztatóan nézett felváltva a szemembe és a kézimunkámra, és persze kavarta, kavarta azt az édes nunit közben.... waaaaaaaaa, fiúk! Egyszerre éreztem magam pornófilmben és a legédesebb tini barátnőmmel. Nem bírok elég szuperlatívuszokban áradozni róla. Biztosan visszamegyek még - ha elérem telefonon, mert most nem sikerült. Remélem nem tűnik el. Hihetetlen kincs.
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag. Az a két dolog, ami extra lehetne, engem pont nem vonz, úgyhogy számomra minden az alapban, és nagyon is extra, sőt afölötti a "szolgáltatás" (nem is esik jól így neveznem).
  • Összkép:

    Fantasztikus, elképesztő, hihetetlen, megdöbbentő, felhők feletti, istennő, nem is tudom hogy írjam még. Az az őszinte, hamvas barátnő, akiről kiderül, hogy pornósan huncut, és benne van minden jóban (és rosszaságban)! Mindenkinek ajánlom, aki kedves és finom tud vele lenni. Remélem menni fog neki ez, és nem törik bele. Ha menni fog, a legmagasabb szintű partnerek között lesz rakétasebességgel! A legjobbakat White Angel, nagyon klassz csaj vagy!
Happy Massage