• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, bemutatkozas es kis csevej utan egyeztettünk egy nem túl közeli időpontot, amit a randi előtt pár órával megerősítettük. Korrekt mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen új építésű ház. GPS tudja, parkoló van bőven, fizetős. Tömegközlekedéssel is elérhető több irányból.
  • Helyszín:

    Bejutás elsőre némi idegenvezetést igenyel, de telefonos segítséggel sima ügy. Jó elosztásu, nappali kanapéval, konyha, étkező ízlésesen berendezve. És KLÍMA, ami nagyon jól jön mostanság. Lőtér francia ággyal, tükrös szekrény sorral. Fürdő mindennel felszerelt, kád, friss törölköző, pohar ami kell. Mindenhol rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Képei hűen tükrözik a látványt ami fogad. Szép formák, jo arányok. Ehhez párosul egy nagyon helyes pofi, nyílt tekintetű nagy szemekkel. Fekete melltartó, bugyi, combfix. Jó kombó.
  • Action:

    Ajtóhoz érve finoman kopogtam es mar nyilt is. Belépek, bemutatkozás, határozott kézfogás és apró csók és már csacsog is. Átadtam az ajándék egzotikus gyümölcsöt mire ujjongva közölte, ezt azonnal meg kell ennie. Ok, addig tusolok. Persze érezd magad otthon, jött a válasz. Visszatérve látom elfogyott a gyümi, ruganyos járással libben fogatmosni és már megyünk is a szobába. A tükör előtt állva kezdjük felfedezni egymás testét néhány méltató szó kíséretében. Bevallom nagyon jólesett az amúgy is háborgó lelkemnek. Aztán a nyakam köré fonódik és csók. Uhh, de milyen. Faltuk egymást. Nem csak a hajam állt tőle. Na, gondoltam, ha ez így, akkor nem lessz itt baj. Kezdem a kicsomagolást, elokerultek a feszes, formás cicik. Csokolgatva, nyalogtva csodáltam a gyors reakciojukat. Közben ágyra kerültünk, és már simogattam is lejjebb a harisnyát, hogy hozzá férjek a bársonyos combokhoz. Párna a popsi alá, rövid bájos hasznalati és már kezdtem is - mint később kiderült áldásos ténykedésem. Csodás hangok szolgáltak útmutatókent, és a tény, hogy a burám csupa csatak egyértelművé tették, hogy jó úton járok. Kisvartatva nem kis hang, remegés és lüktetes közepette ért véget a hancur ezen része. Mindketten örültünk. Kis pihi és már én voltam a hátamon, labaim közé telepedve vesz kezelésbe. Nyalja a golyszikat, szívja magát a nyelukre, közben pucsit a nekem szemben lévő tükörbe. Variációk tárházát kapom, közben figyeli a hatást. Látom elégedett. Ez így jó is lenne az idők végezetéig, de lassan eljön az idő és felszerelésért kell nyúlni. Felpattintja, az ágy szélére húzom és már tolom is szemből. Szép a látvány, jók a hangok, kis igazítás es most oldalról folytatjuk, nagyon jól ráérez mi következik, összhangban mozgunk, közben mindketten mozizunk is kicsit a tükörben. Később egy kis kutyus /ilyen pucsitast csak rajzolni lehet/ tolja föl magát, megtekeri, ami hatalmas robbanást eredményezett. A lökéshullámok lecsillapodasa utan tisztogatas és kimegyunk a nappaliba a kondi alá leheveredni. Simi, beszélgetés, de ugy mint ha oviskorunk óta ismernénk egymást, csak most összefutottunk egy kis huncutkodasra. Azt kezdtem érezni, én benne is lennék megint. Mivel igy is jóval időn túl voltunk, szedelozkodes, csók és tipli. Elvégre forog még a föld
  • Elszámolás:

    Megbeszélt a boritekban komodra, és ennyi. Picivel teltebb az átlagnál.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, helyes, ápolt és végtelenül őszinte lányt ismertem meg személyében. Nincsenek allurjei, nyiltan beszél bármiről és őszintén adja magat. Igazán jól éreztem magam nála, dacára annak ,hogy első randink volt. Köszönöm.
Happy Massage