• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Draga Winnie!:)

    Koszonom a kedves szavaidat es hogy engem valasztottal!:)
    Legkozelebb is varlak szeretettel egy hasonloan jo hangulatu oracskara!;)

    Csok es oleles

  • Egyeztetés:

    A tegnapi délutánom úgy alakult, hogy beleférhetett egy órányi élmény, így megnéztem, kik azok a hölgyek, akik szóba kerülhetnek az időnk közös eltöltésére. Jó ideje szemeztem Viviennel, így megcsörgettem. Elsőre nem vette fel, de rövidesen visszacsörgött, és nagy szerencsémre meg tudtunk egyezni egy alig fél órával későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    A telefonban egy kereszteződést adott meg, nem messze az Oktogontól. Tartottam tőle, hogy nehézkes lesz megközelíteni a délutáni csúcsforgalomban, de legnagyobb meglepetésemre, mint kés a vajon tudtam átjutni az Andrássyn. Másik félelmem az volt, hogy a parkolás kissé problémás lesz, azonban lényegében a kereszteződés előtti legutolsó parkolóhelyre be tudtam állni, kb. negyedórával a megbeszélt időpont előtt. Abban a pillanatban, ahogy megálltam, jött egy sms, miszerint korábban elkészült és akár fel is mehetek hozzá, így már sétáltam is a megadott házszámig. Itt a kapu elől csörögtem, megadta a kódot, séta fel a lépcsőn, rövidesen már az ajtónál voltam és beléphettem hozzá.
  • Helyszín:

    Egy körgangos épületben található az igényesen felújított, polgári lakás. A fürdőszoba nagyon tetszett, nagy méretű a zuhanyfülke, sokféle tusfürdővel, szájvízzel ellátott, így minden MT megtalálja a kedvére valót. A nagy méretű nappaliban található a fekhely, ahol a tettek mezejére léphettünk később, itt ventillátor enyhítette a kinti hőséget. Egy kisméretű eb is a lakás tartozéka, nagyon jó fej, nem sok vizet zavart :-)
  • Lány külseje:

    Vivien arca az, ami a leginkább megfogott. Láthatóak arcképes fotói, talán így másoknak is érthető, mi miatt vált egy pillanat alatt első számú kedvencemmé :-) Napbarnított, formás test, finom bőr, amelyen néhány tetoválás is látható, kellemes illat, más nem is kellett, hogy hamar izgalomba jöjjek.
  • Action:

    A részletek megbeszélése és a vetkőzés után elpályáztam a fürdőbe, gyors és hatékony zuhanyzás után már rohantam is vissza a nappaliba. Már a fekhely mellett várt, helyet foglaltunk, és elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni egymással. Jó volt hallani a hangját, látni az arcát, nagyon kellemes felvezetés volt az elkövetkezendőkre. Szóba kerültek eddigi és tervezett utazások, tapasztalatok, sok minden, ami segített mindkettőnknek kicsi ellazulni. A beszélgetés közben már elkezdtek elkalandozni a kezeink, érintések, simogatások segítették, hogy a testünk is megismerhesse a másikét. Lekerült róla az izgató fekete alsónemű is, így nem csoda, hogy a délvidéken felütötte a fejét csatolt részem is. Csókokat váltottunk, a melleit kezdtem el csókolgatni, a nyakát puszilgattam, nem csak az ő, hanem a saját örömömre is. Mivel az ő részére is fontos volt az én örömöm, így hamarosan hanyatt feküdtem, ő pedig közelebbről megismerkedett a lenti területekkel, nagy örömömre. Az eddig is meglévő merevedésem egyre komolyabbra fordult, én pedig tovább élveztem a kényeztetését. Mint már korábban is említettem, nagyon bejött mindenestül Vivienn, így felajánlottam, hogy szívesen kényeztetném nyelvvel és szájjal, amit szívesen vett, így újabb fordulatot tettünk az ágyon. Bevetettem minden tudásom, hosszasan kényeztettem, voltak pillanatok, amikor azt éreztem, hogy jó irányban haladunk, azonban a végére el kellett ismernem kudarcot vallottam, nem sikerült eljuttatnom az orgazmusig... De ez ad plusz motivációt (Meg a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot :-D), hogy legközelebb még jobban odategyem magam, és sikert érjek el :-)
    Miután egyértelművé vált a siker elmaradása, gumi került rám, ő pedig lovagló pózban rám került. Utólag azt kell mondjam, nem ez volt eddigi legjobb ötletem, hiszen így folyamatosan láttam a gyönyörő arcát, méretes és formás keblet, nagy mellbimbóit, amelyek mindegyike külön-külön is csak siettette volna az orgazmusom, nem hogy így egyben. Talán volt 5-10 percem ebben a pózban, már-már váltani szerettem volna, amikor megéreztem, hogy innen már nincs visszaút, így teletöltöttem a gumit.
    Kis pihenés után megtisztogatott, majd rövid beszélgetés után, mivel már az időnk is lejárni készült, zuhanyozni indultam, majd öltözés, elszámolás és a könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Hiába próbáltam rátukmálni már a legelején, csak zuhanyzás után adhattam át a pesti átlagnak megfelelő ajándékot, amely már némi extrát is tartalmazott, egyébként a bővebb infóban is olvasható.
  • Összkép:

    Vivienn arca, hangja és személyisége engem elvarázsolt, bármennyire is szeretnék objektív lenni, nem tudok. Számomra most ő a leginkább kívánatos az itt hirdető lányok között, így ne csodálkozzatok, ha kissé elfogult voltam a beszámolómban.
Happy Massage