• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam KIKIT szerencsém volt mert 20 perc múlva kaptam hozzá időpontot.
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben a Lehel úthoz közel található a helyszín. Parkolás a környéken fizetés ellenében gond nélkül megoldható. Tömegközlekedéssel is elérhető, busz villamos a közelben. KIKI navigálása alapján könnyen megtalálható a helyszín, de ismert szalonról van szó így nem okozott nagy fejtörést, hogy hová menjek! :)
  • Helyszín:

    Új építésű téglaház egyik emeletén található a lakás. A résnyire nyitott ajtón csak egy női kézfej látszott ápolt körmökkel ami halk kocogtatással csábított a kéjbarlangba. Belépve egy igényesen berendezett modern miliő fogadott. A szobában tatami, szobainas, fotel, tükör található. A fürdő tiszta, szájvízzel és többféle tusfürdővel felszerelt. Tisztálkodás után sajnos nem kaptam kilépő törölközőt és a kuka is tele volt így alig tudtam betenni a szájvizes poharat. A program után viszont már pótolta az említett hiányosságot vendéglátóm. A hely diszkrét, nem találkoztam az eltöltött idő alatt a többi vendéggel.
  • Lány külseje:

    KIKI érkezésemkor egy mini ruhában és magas sarkú cipőben fogadott. Magas vékony alkatú, alma méretű ruganyos keblei vannak, finom a bőre. Festett szőke haja rövid kleopátra frizurájú a hírdetésben szereplő harmadik képre hasonlít. Hajkoronáját egy hajráffal összefogva hátra simította. Arca természetes szépségében tündökölt, nem használt sminket. Ami számomra szimpatikus volt. Szerintem a hosszú haj előnyösebb számára, de ez mindenkinek az egyéni ízlésére van bízva.
  • Erotikus masszázs:

    KIKI bemutatkozójában a "lingam hercegnője" névvel illeti magát. Ez az ami felkeltette érdeklődésemet illetve amit szintén itt olvastam, hogy felnőtt filmekben is szerepelt. Ez a két információ inspirált arra, hogy meglátogassam Ő-t. Csinos lány KIKI, de amivel kiemelkedik a többi szolgáltató közűl az a masszázsa és a professzionális erotikus lingam technikája miatt amit nemsokára kifejtek. De hogy a témánál maradjak, nagyon fájt a derekam így kapóra jött KIKI szaktudása. Az elején említette, hogy nála a hangsúly a kényeztetésen van így a masszázsra kevesebb időt szán kb,. az 1/3-át, így javasoltam hogy csak a hátamat kezelje. Hasra feküdtem ő mögém térdelt és egyedi könyök technikával mintha egy thai masszázson lennék végig dolgozta a hátamat. Teljes testsúlyát belevitte a derekamtól indult a váll irányába minden csomót szét nyomkodott. Majd kérte hogy terpesszem szét a lábaimat Ő talpával betámasztott combom tövéhez és kifelé húzta nyújtotta lábamat. Nagyon hatékony volt, csillapította a feszültséget derekamban. Majd lágyabb mozdulatokkal besimított a combom közé. A gátat és a here zacskót kényeztette.
  • Levezetés:

    Miután szerszámom jelezte, hogy megfelelő állapotba kerültem kérte, hogy forduljak meg. KIKI a háttérben hallható zene ritmusára rituális jelleggel, mint a szauna szeánsz alkalmával a szauna mester amikor a forró köveket locsolja ,magasról olajat csurgatott péniszemre, közben kéjes tekintettel figyelte arcomat. Kezével csavaró, nyújtó mozdulatokat végzett, felkorbácsolta a kedélyeket, majd újaival elkalandozott a mellkasomra, majd köröm hegyével finoman végig szánkózott a lábam hegyéig. Ennek az erotikus játéknak az volt a lényege, hogy kb. 7 alkalommal vigyen el a csúcsig, majd lenyugtasson végül amikor nem lehet kibírni olyan magas az izgalmi állapot, csak akkor engedjen el. KIKI valóban a lingam hercegnője rangot érdemli! A létező összes technikát bevette eleinte lassan ingerelte péniszem, majd ritmust váltott és gyors vágtába kezdett, majd amikor már azt hittem közeledik a végkifejlet, megált és csak simogatta mellbimbómat. Közben folyamatosan fenntartotta a szemkontaktust figyelte minden rezdülésemet, nyögésemet. Izgató volt látni tüzes tekintetét ahogy átszellemülve mint egy zongora művész hangszeren, játszik a testemen. Imádja amit csinál és ez engem is inspirált! Egyik kezével a péniszt körbe ölelte és csavaró mozdulatokat végzett, míg a másikkal a gát és a here zacskó közötti részt nyomkodta. Majd ismét technikát váltott, két kézzel gyűrűt formát ujjaival és rezegtette mint egy vagina vibrátor vékony ujjacskáit. Majd ismét lelassított és a hasamtól távolabb tolta a felgyülemlett szexuális energiát. Őrjítő volt ez a játék! Majd a makk alatti részt kezdte az új begyekkel izgatni. Mélyen a szemembe nézett éreztem hogy már nem bírom sokáig végül üvöltve és rángatózva élveztem, remegtem a kéjtől. Utódok a levegőbe távoztak.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt a telefonban megbeszéltek szerint. A rózsaszálak mértéke a XIII. kerületi átlag feletti egy hajszállal, de az élmény mindent megért.
  • Összkép:

    KIKI kellemes meglepetés volt. Külseje alapján egy átlagos csinos hölgy és átlagos szolgáltatásra számítottam, de nem így történt, felülmúlta várakozásaimat! Az egyedi technika amit a masszázs és a lingam terén tud nyújtani fenomenális! Sugárzik belőle, hogy imádja kényeztetni, húzni a pasikat, élvezi ezt az erotikus játékot! Felnőtt filmes múltja ellenére a vállat szolgáltatási repertoár a kézi kényeztetésre korlátozódik, amit viszont professzionális módon végez! Ha lenne olyan lehetőség az értékelési kategóriában, hogy csak kézi levezetés abban Ő az Istennőt érdemelné. Ha a többi szolgáltaóhoz mérjük ahol esetleg lehetőség nyílik franciára, kölcsönösségre, csókra akkor a besorolásom nagyon jó. Mindenki döntse el mire vágyik egy együttlét alatt, egy biztos ha lingamra akkor a LINGAM HERCEGNŐJÉBEN nem fog csalódni, mert kimagasló élményben lesz része. Köszönöm az együttlétet!
Happy Massage