• Cindyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cindy hirdetésén már korábban megakadt a szemem, el is mentettem magamnak a kedvencek közé. Tegnap utam Óbuda felé vezetett, így napokkal korábban írtam neki Viber-en, ahol nagyon készséges volt, és hamar sikerült időpontot egyeztetnünk. Annak ellenére, hogy még nem találkoztunk, nem ragaszkodott ahhoz, hogy telefonon beszéljünk. Nagy plusz pont a megelőlegezett bizalomért. Maximálisan rugalmas volt már az elejétől.
  • Megközelítés:

    Új építésű házról van szó az Amfiteátrum és a rakpart között. Én kocsival érkeztem, könnyen találtam parkolóhelyet, de szerintem ez csak a nyári szabadságolások miatt volt így. A 9-es, 109-es busz megállója pár perc sétára, a 17-es, 41-es villamos egy kicsit távolabb tesz le, max. 5 perc séta. A házban több lépcsőház is van, de nem lehet eltéveszteni a megfelelőt. Miután Viber-en megkaptam a bejutáshoz szükséges varázsszót, egyenesen a liftekhez mentem. Nincs kíváncsiskodó biztonsági őr, így feltűnés nélkül léptem be az épületbe.
  • Helyszín:

    Őszintén szólva nem tudom, hányadik emeletre repített a lift. Résnyire nyitott ajtó mutatta, merre van a helyes irány.

    A lakásban ketten rendelnek, általános volt a pedantéria és a tisztaság. A fürdő patyolattiszta, és számos különböző tusfürdőből válogathattam. Friss, ropogós törülközőt kaptam Cindy-től, majd a szeánsz végén egy másikat adott, hogy ne a vizessel kelljen megtörölköznöm. Újabb plusz pont.

    A szoba nagy részét elfoglalja a hatalmas franciaágy, emlékeim szerint nem nyikorgott, bár nem erre figyeltem.

    Érkezésemkor Cindy szabadkozott, hogy pont most állt neki a szomszéd falat fúrni, de biztosítottam, hogy már most sikerült elterelnie a figyelmemet ezen körülményről.
  • Lány külseje:

    Kérésemre az egyik képen látható fekete köntösben fogadott, ami alatt semmit nem viselt. A képeknek teljesen megfelelő, igazi, érett nő fogadott. Látszik, hogy karban tartja testét.

    Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van: kedves mosoly, gyönyörű, kacér szemek fogadtak. Kedvenceim a cicijei voltak; először nem akartam elhinni, hogy nem orvosi műremekkel állok szemben, annyira feszes és kemény keblei vannak Cindy-nek. A bimbók kényeztetésre azonnal reagálnak.

    Popsija a képeknek megfelelően formás, iszonyat jó volt markolászni.
  • Action:

    Érkezés és bemutatkozás után rövid úton elmentem zuhanyozni. Kértem, hogy ne vetkőzzön le, mert szeretem magam kicsomagolni az ajándékom.

    Az ágy szélén ülve várt. Mellé telepedtem, majd elkezdtük egymást simogatni. Apró csókokkal elértem ajkáig. Könnyed csókolózás vette kezdetét. Nyelvét óvatosan, nem tolakodóan használta, nagyon jól esett. Egyáltalán nem csak szájrapusziról van szó, mint sok lánynál.

    Csókolózás közben kezem lassan becsúsztattam a köpeny alá, ahol a valószerűtlenül kemény, kézbevaló keblek fogadtak. Őszintén meglepődtem. Sokáig simogattam a ciciket, majd lassan lefejtettem róla a köpenyt és még mindig az ágy szélénél ülve csókoltam a kebelcsodákat és szívogattam keményedő mellbimbóit. Eközben keze egyre többször tévedt ágaskodó péniszem felé, így engedve a vágynak hanyatt döntöttem, és csókolózás közben szabad kezemmel elkezdtem feltérképezni nedvesedő punciját, míg ő a szerszámomat és golyóimat masszírozta.

    Kisvártatva én kerültem két vállra, ő pedig a combjaim közé. Mivel néha könnyen elsülök, kértem, hogy óvatosan csinálja. Először a golyóimat vette kezelésbe: nyelvheggyel szánkázott a zacskómon fel-alá, aztán szájába vette a golyómat és úgy szívta. Isteni érzés volt. A megbeszélteknek megfelelően lassan haladt felfelé farkamon, közben többször felpillantott. Ilyenkor azt éreztem, hogy azonnal kapitulálok. Makkomat szájba véve masszírozta azt nyelvével. Az orálos rész alatt szinte semennyire nem kezezett, csak fejével kezdett lassú bólogatásba. A mélytorok nincs az étlapon, de nem is hiányzott: a kitűnő technika mindent vitt.

    Szerencsére nemsokára megkönyörült rajtam, és visszatért a golyók kényeztetéséhez. Ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve megemeltem lábaimat. Azonnal vette a lapot, és először a gátamat izgatta nyelvével, majd legnagyobb gyönyörűségemre lejjebb csúszott, és ánuszomat nyalta. Tudtam, hogy ez abszolút nincs az étlapon, ezért aztán jár a hatalmas plusz pont. Ezután négykézlábra ereszkedtem, és úgy élveztem kényeztetését.

    A 69-et semmiképpen nem akartam kihagyni, így hamar fölém került, így könnyen hozzáfértem nedves, illatos puncijához. Ujjammal os besegítve igyekeztem neki örömet szerezni, de igazából nem tudom, hogy sikerült-e. Ha nem, legközelebb hosszabban fogok próbálkozni. Ő sem maradt adósom, egyre ütemesebben szopta farkamat, továbbra is kéz nélkül. Eszembe jutott, hogy ha bírom szuflával, hosszabbítanék egy fél órával. Nem volt ellenére, de kiment leegyeztetni a kolleginával. Nem bántam a kis szünetet, mert már nagyon a végemet jártam. Mikor a pozitív válasszal visszajött, már hátamat a falnak döntve, álló farokkal vártam. Nem kérdezett semmit: elém guggolt, és intenzív szopásban részesített. Innen már nem volt visszaút: egy percen belül hatalmasat élveztem a szájába. Félholtan heveredtem el az ágyon, levegőért kapkodva. Részemről szó sem lehetett folytatásról. Nagyon kedvesen megtörölgetett, felajánlott egy italt, amit természetesen elfogadtam.
  • Elszámolás:

    Első találkozásunk ellenére nem kérte előre a csokrot, ami a régi fél órás árfekvésben van. Több mint jutányos a kapott élményért cserébe.
  • Összkép:

    Végig azt éreztette velem, hogy én vagyok a legfontosabb, leste minden kívánságomat. Hihetetlenül odaadó volt. Nem volt olyan dolog, amire nemet mondott volna. Sürgősen meg kell látogatnom újra, hogy új élményekkel gazdagodjak. Az aktusra saját elhatározásomból nem került sor, nekem ez most így volt kerek és tökéletes. Barátnőjével hármas felállást is vállalnak, így a lehetőségek száma végtelen. Cindy, köszönöm!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-08-15 00:07:10
Happy Massage