• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Draga Seri4! Hát nem semmi vagy ilyen részletes regényszerű beszit ritkán olvasni,nem is szoktam reagálni rájuk :-) Simán egy író veszett el benned :-D
    Emellett nagyon köszönöm dicsérő szavaidat,azért lássuk be hogy te is kellettél hozza hogy minden jó légyen ;-) sok puszi neked

  • Egyeztetés:

    Ha van rá módom, akkor szinte minden esetben ki is használom a VTR nyújtotta lehetőségeket. Ezúttal is így történt. Az előzetes időpont egyeztetés a nap, illetve a körülbelüli órák tekintetében itt és ilyetén módon történt, minthogy ez nem annyira egyszerű, lévén a hölgy csak limitált napokon segít az úriembereknek vágyaik elérésében.
    Nos a nagyjábóli időpont meglétével a tarsolyomban rögtön tárcsáztam is, minthogy szintén fontos tényező számomra aznapi partnerem hangja, az abból kihallható, elcsíphető személyiség foszlányai.
    Az egyébb feltételek egyeztetése a mobil eszköz segítségével történt. Kedves, készséges, célratörő. Pontos és teljes ismertetés. Minden esetleg felmerülő kérdésedre készséggel érkezik a válasz.
    A teljesség kedvéért a VTR-en keresztül is bejelentkeztem hozzá, legyen meg a cím például, ha már vagy annyira bolond, hogy elfelejted. (már történt, hogy kiment a fejemből a pontos házszám, oszt lehet megint telefonálni...)
  • Megközelítés:

    A helyszín Újpesten található, mind tömegközlekedéssel, mind privát gépjárművel könnyedén megközelíthető. GPS használata szerintem nem indokolt. Vidéki vagyok, és emlékeim szerint soha sem jártam a kerületben, mégis elsőre megtaláltam a címet, a fenti igénybevétele nélkül is. Köszönhetően a pontos leírásnak, cím megadásnak és a jól látható házszámoknak.
    Parkoló helyekből viszonylag kevesebbet láttam, így este fele, de azért található. Viszont ami van, az ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás több másikkal összebújva alkot kolóniát, nálunk ezt úgy hívják: panel. A kuckóban többen rendelnek, de Pamelán kívűl én senkit sem láttam, hallottam. Még a legcsekélyebb jelét sem. Maximális a diszkréció!
    Szóval a lak tiszta, rendezett; nem a legmodernebb és legszebb amiben jártam, de minden igényt kielégít, a célnak tökéletesen megfel.
    A fürdőben kád és zuhanyzó együttese, valamint az egyébb szokásos kellékek (szájvíz, több fajta tusfürdő, megfelelő méretű, tiszta törölköző) segítik, hogy harcra kész, tiszta, illatos állapotba hozd magad; és frissen, üdén, vággyal teli siess vissza a baszobába, ahol pár alapvető bútor és a leglényegesebb; az elég nagyméretű franciaágy található. Ezen történtek az események...
  • Lány külseje:

    Aki társam volt ebben; nos ő Pamela. Pam már a megérkezésemkor elvarázsolt. Alakja pontosan olyan, ha nem még olyanabb, mint az egyébként fenomenálisan szép fotóin látható. Szoborszerű, karcsú, de nem ropi, hála az égnek van mit fogni azért rajta. Mindjárt ott is van az a meseszerű, formás, gömbölyű popsi, amely kemény és feszes. A cicik élőben még megkapóbbak. Nem igazán úgy gondolok magamra, mint aki kifejezetten mell mániás, de ezek ketten bizony eléggé csinosra sikerültek. Valószínűleg már az "alapanyag" sem volt utolsó. Jelenlegi formájuk azonban eléggé pazar. Pamela alakja csodás, lábai kecsesek és hosszúak. Külalakját megirigyelheti sok kevésbé tapasztalt hölgytársa; és valószínűleg ezt is teszik.
    Arca szintén szép; világosbarna, göndör, hosszú fürtjei, finom vonásai, kék szemei, édes szája, hófehér, gyöngy fogai mind-mind ismerősként hatnak. Mintha már láttam volna, és azóta is azon gondolkodom melyik szinésznőre, énekesnőre, kire hasonlíthat. Ami nem látható, az a kedvessége, odaadása, figyelmessége; de ezekről a későbbiekben...
  • Action:

    Derekamról a reátekert törölközőt levéve egyből megmutatkozott teljes valójában mennyire is örülök Pamela - merthogy idő közben teljesen pőrére vettközött a drága - mezítelen, fenséges testének látványának; valamint felvillanyozott annak a tudata is, hogy az elkövetkező egy órában milyen rosszcsont dolgokat fogunk most mi ketten egymással művelni.
    Egy hanyag mozdulattal le is dobtam magam aznapi kedvesem jobbjára. Egy kevés csevely után; mely közben már Pam keze elindult és lágy köröket rajzolt szőrös mellkasomon, míg az én bűnös mancsaim izmos combjait simogatták; betámadtam ajkaimmal érzéki nyakát és melleit. Jutott mindenhova puszi, csak azokra az érzéki szájra nem, a hölgynél erre extraként van lehetőség, ami maximálisan érthető, viszont nálam ezen szabályozás azonnal kiváltja az akkor inkább hagyjuk reflexet (talán egyetlen egy kivételt tettem eddig), ami viszont kimondva, kimondatlanul, de csorbítja a maximális barátnő feelinget. De végtére is az én hülyeségem...
    Sebaj, más szerepet is játszhatnak azok a csodás ajkak, és erre még csak rá sem kell vezetni a hercegnőt, látva meredező lelkesedésemet, gyakorlott mozdulattal húzza hátra a lompos félig már amúgy is hátracsúszott sapkáját és rövidesen puszit is ad a kopasz kis fejére; és édes mosollyal ölti ki nyelvecskéjét, hogy aztán körbesímítsa a rohamsisakot vele. Nyálacskája kellő sikosítást ad ahhoz, hogy pihe-puha ajkai között szépen lassan eltűnjön a büszkeségem; és ezzel együtt a kezdeti feszengésem is.
    Elnyúlok a hátamon, mint egy béka, átadom magam az orális élvezetnek, néha fel fel nézve, szemkontaktust keresve és találva a csillogó kék szempárral. A tempó gyorsabbra vált, majd méggyorsabbra. Élvezem a nyelvjátékot, a zacsi kényeztetését, a hölgy szája és nyelve járta táncot amelyhez most az én hímtagom ad színpadot. Jó 6-8 perc után már érzem, hogy az utódok fényre vágynának; itt az ideje, hogy forduljon a kocka és én is csókolózzak egyet a kis csinos, illatos kehellyel. Nem csak a kocka fordul, hanem Pami is, most ő heveredik a párnák közé, lassan lábacskáit szétnyitva látni engedtetti a virágként nyíló punciját. Nehéz ellenállni, nem is tudok. Puszi a vénuszdombra és belefúrom a nyelvem a rózsaszirmok közé, ingerelve a barlang nyílását, majd kisvártatva a csiklóval van orális randevúm. Közben lábait simogatom, a másik kezemmel pedig mellét markolászom. Néhány perc elteltével ezt feladom és a másik lapát kezem is combjára, csípőjére téved. Finom, egyre fokozodó nyőgések csúsznak ki az összeszorított fogak között. Édes zene ez fülemnek. Fe-fel nézve látom ahogyan csukott szemmel élvezi a tündér ténykedésem; látom, ahogyan azok a művészien megformált, csodálatos mellek hegyként magasodnak, és a hegytetőn az égre meredten járják táncukat a hetyke is mellbibók. Fokozom a csapásszámot én is.
    Ezúttal sajnos nem sikerül el kalauzolnom a gyönyör birodalmába vendéglátom, de kellemes és befogadó hangulatot teremtettünk az elkövetkezőkhöz.
    Borítást kapok és szemből támadva, kézi rásegítés, irányítás nélkül csúszok bele Pamiba. Tövig merül a cerka a mézédes csuporban. Nagyon finom érzés; ráhajolok Pamelára, érzem hajának, bőrének illatát, részegítő. Beleharapok finoman a fülcimpájába és lihegek fülébe, nyakamon érzem a zihlálását. Élvezzük egymást.
    Rövidesen felteszem a nyakamba alkalmi kedvesem lábait, ő csípőjét kicsit megemeli, hosszabb futást, mélyebb behatolást engedve. Az eredmény nem marad el, a hanghatások sűrűsödnek. Hol eszeveszett tempóra, Singer üzemmódba váltva, hol szépen lassan, élvezkedve mélyítem el kapcsolatunk.
    Ismét váltás. Hátulról veszem célba a bársony punót. Édes szorítást érzek végi a szerszámomon, a látvány grandiózus; egy gyönyörű popsi ring az árbócomon, a mohó punci csak úgy falja a virslit.
    Pár perc után érzem ez tökéletes lesz így; bal lábammal teste mellé lépek és ütemet váltok. Melleit masszírozva, hátát csókolva megyek el.
    A tisztítás műveletek végeztével elheveredünk egymás mellett, és a korábbiakhoz hasonlóan cirógatjuk egymást percekig, beszélgetünk erről, arról. Belefeledkezve a diskurzusba, csak a szemem sarkából veszem észre, hogy bizony az időm majdem teljesen kitelt, gyorsan lezuhanyozom, magamra húzom gunyámat és bucsúpuszi után keresem az utam hazafele Újpestről.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot elhelyeztem a bútorzaton a megérkezésem után nem sokkal, utánna ügyet sem vettetünk rá. A mértéke átlag alatti egy tücsökpöcsnyivel, de a Buga Jakab típusúak ezt ugye nem kérik vissza. Extra van, amit már említetem is, mégpedig a puszi, amit ugye nem vettem igénybe, így nem tudok nyilatkozni ez miért cserébe jár...
  • Összkép:

    Pamela személyében egy gyönyörű, gyengéd és érzékeny hölgyet ismerhettem meg. Rendkívűl kedves és figyelmes, végtelenűl türelmes. Nem a kemény, pornós együttlétek híve, nem is állna neki jól; azaz, ha ezt keresed, nem ő lesz a te választottad. Sokkal inkább a hosszasabb, picit lágyabb, szeretkezések híveinek, vagy az ezútta azt választóknak a figyelmébe ajánlanám. Biztos lehetsz benne, hogy mindig, minden pillanaban a kívánságodat fogja lesni, és minden porcikájával arra törekszik, hogy fantasztikusan érezd megad és maradéktalanúl elégedetten, élménnyekkel teli távoz tőle.
    Nálam ezt maximálisan elérte. Köszönöm, hogy találkozhattunk Pam!
Happy Massage