• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Fereeeee :)

  Köszönöm szépen a beszámolót :) Khmmm ...:) jó kis reggel volt :P És a meglepi ... csodálatos ;)

  Legyen szép napod :)

  Sok-sok :P

 • Egyeztetés:

  Egy ideje tervezgettük már a viszontlátást, de egyéb elfoglaltságaim miatt nem jött össze a találka, így a közelgő szabadságom idejére a biztosra mentem. Talán két héttel korábban jeleztem felé érkezési szándékom. A részleteket levelezés útján beszéltük meg, majd vtr-en is megerősítettem, hogy amikor az iskolában az első órára csöngetnének, én hozzá kopogtatnék be.
 • Megközelítés:

  Csendes kis utca ahová a helyi lakosokon kívül csak azok járnak, akik Tia szépsége előtt szeretnének tisztelegni. A parkolásra nem kell apróval készülni, nincs rá szükség és ha szerencsés az ember, akkor még árnyékot is talál a közelben. Térfigyelő kamera leste autóm épségét, teljes nyugalommal hagytam a sor elején. Tömegközlekedés van a közelben, amiről érdemben nem nagyon tudnék nyilatkozni, de aki közkedveltnek nem nevezhető formáját választja céljának eléréséhez, biztos tudja hol lel rá a lehetőségeire.
 • Helyszín:

  Lift nélküli panel épület, ami egyben utalhat a ház magasságára is, de a felvonó hiánya nem okozhat problémát, csúcstámadás kizárva! Mindig kritikus szemmel nézek körbe ahová belépek, de Tia kéjzuga kifejezetten tetszik! Jól megválasztott színek a falakon, igényesen berendezve az ingatlan, viszont a fürdőben még mindig problémás a lefolyó. Ez lehet az egyetlen hiba.
 • Lány külseje:

  Tia nekem egy Angyali Démon és ez mindent elárul! A kedvemben szokott járni és tudja jól, hogy a fekete koktélruha mindig le tud venni a lábamról. A fényképeken őt láthatjuk, de a valóság ad egy kis pluszt. Társaságában mindig barátnős érzés ejt rabul, érzéki a csókja, viszont az ágyban megvadul.
 • Action:

  Megérkezésem pillanatában csókkal üdvözölt, majd bekísért a szobába, ahol szemügyre vettem szépségét. Megpörgettem, hogy mindent jól lássak és felfaljam a tekintettemmel. Gyors tusolás után visszatértem, majd az ágy mellett állva, a testét simogatva érzéki csókokkal halmoztuk el egymást.

  Az ágyra invitáltam vendéglátómat. Kezeinket összekulcsoltuk úgy húztam magammal, de ellenkezés nem volt, inkább letámadt és miután a gerincemre kerültem esélyem sem volt a menekülésre, persze nem is akartam. Mellém helyezkedett, hogy gyönyörködjem a látványában és kezemmel elérjem minden kívánatos porcikáját.

  A mutató és középső ujjaival közrefogta keményen álló hímvesszőmet, majd ajkai közé kerültem. A szájában lenni csodás látvány és élmény, ahogy finoman játszadozik vele. Sokáig élveztem volna az édes nyelvleckéjét, de már éreztem volna mást is, így a kezébe gumit adva vártam, hogy aktív részese legyek ottlétemnek.

  A védőfelszerelés felkerülése után helyet foglalt rajtam, majd finoman mozgott rajta. Közben közelebb hajolt, hogy csókolni tudjam. A ruci még rajta volt, nem volt idő kihámozni belőle, így ki kellett szabadítanom melleit, hogy a számat ne csak beszédre használjam. Nyaltam, csókoltam melleit miközben ki-be járt benne férfiasságom és mámorító zeneszó volt fülemnek, ahogy nyögdécselt közben. Felhúzott, éheztem is rá és a fülébe súgtam, -Ha így folytatja, akkor bizony végem lesz nemsokára! - A mondat elhangzása felhívás volt egy keringőre. A lovaglása vágtázás lett, majd benne sikerült elmennem.

  Mindketten rendeztük sorainkat, majd ismét az ágyban találtuk magunkat. Arra kértem feküdjön a hátára, majd egy hosszú és finom csók után a testére lehelt puszikkal, a melleinél elidőzve végül megérkeztem lábai szorításába. Utat engedett vágyainak, a lábait szétnyitotta én pedig nyelvemmel megízleltem.

  Ritkán találkozunk, nem tudom hogyan szereti, de próbáltam megtalálni a helyes utat, mert szerettem volna, hogy jó legyen neki is. Kezeimmel simogattam ahol értem, miközben gyengéden játszadozott nyelvem az egyik legérzékenyebb pontnál. Hosszú és kitartó nyelvjáték után a levegőt szaporábban vette, majd teste hidat formált az ágy matracán, végül kicsit beleremegve célt érhettem nála.

  Orgazmusa a vágyaimat fokozta, így gumiért nyúltam, majd felhelyezése után finoman behatoltam. Lassan járt benne kéjrudam, közben a száját és a melleit csókoltam felváltva. Amikor éreztem és láttam rajta, hogy vadabb iramra válthatunk, akkor rákapcsoltam. A derekamnál kapaszkodott belém, néha megkarcolt körmeivel.

  Az időnk vége felé jártunk, a szemembe nézett és úgy mondta, hogy neki nem fog menni a második, így ismét a hátamra feküdtem és vártam ajkai érintését. Ujjai körül ölelték a vágy kapujának kulcsát, majd ráhajolt és a szájába vette. Finoman mozgott a keze, miközben ajkai fogságában a nyelvét pörgette rajta. Kicsit irányítanom kellett, mert nehezen értem a francia nyelvet amikor hadarnak, viszont amikor ráérzett a beszélgetés sebességére amit már simán megértek, akkor nem volt sok már hátra és az ellenállás megadta magát, ajkai közé engedtem.

  Érzéki csókokat kaptam és pár kedves szót, majd a zuhany alá álltam. Öltözés közben egy kis verbális petting, majd a szomorú búcsú, de nem az utolsó!
 • Elszámolás:

  A jól megszokott fővárosi virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe és egy kis meglepetéssel, amit a szobában az ágy mellett található komódra helyeztem. Szóba sem került közöttünk a virágok színe és illata, csak letettem a helyére.
 • Összkép:

  Szuper hétindítóban volt részem, ami feltöltött egész hétre! Tiánál nem ér csalódás, szereti és igényli az erotikus romantikát. Csak magát adja, nincs női fortély, vagy talán pont ez az a fegyver, amivel magához ragad.
Happy Massage