• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!Orulok,hogy ismet jol erezted magad.Koszonim a latogatast es a beszamolot.
    Puszi,Eni

  • Egyeztetés:

    Régi ismeros nekem, rairtam, visszaírt, egyeztettünk. Megerősítés telefonon. Nagyon szép
    hangja van, és nagyon kedves.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen odatalaltam, bár ezen a helyen most voltam először nála. Közelben pakoltam, ami fizetős, de nem vészes.
  • Helyszín:

    Kaukod egyeztetése után természetesen egy csomó emberrel találtam magam szemben. Takarítok, ablakpucolok, ki tudja még ki-ki volt. Meg a liftben is takarítottam feljutas közben. A lakásba toppanva gyönyörűen berendezett nappali-konyha kombi fogadott. Rendes fények, nappali világosság. Mindenhol patika tisztaság! Fürdő szuper, kád és zuhany, fuggonnyel. A tetthely is nagyon kellemes, óriási ágy, szuper kényelem!
  • Lány külseje:

    Évek óta ismerem, gyönyörűséges! 1 gramm felesleg sincs rajta. Tökéletes alak, gyönyörű cicik, eszméletlen feszes popsi. Egyszerűen fantasztikus látvány! Kis fekete ruhacskaban fogadott, ami nagyon is illett hozzá.
  • Action:

    Megérkezése és üdvözlés után rövid beszélgetés és a lakás felterkepezese után mentem tusolni. Hamar megejtettem. A fürdőben minden volt ami kellett. Bőséges választék. Mire végeztem, már meztelenül várt. A lélegzetem meg elallt! Bementunk a kisszobaba és leheveredtunk az ágyra. Finom puszik csattant kölcsönösen. Miközben raleltem egyik érzékeny pontjara, a nyakára, elkezdtem a testét és erogén zónáit is kényeztetni. Imádom a formás cicijeit kényeztetni, nyálam-faltam, közben édesen kezdett nedvesen odalent matatasom eredményeként. Egyre hevesebben csináltam, aminek meg lett a következménye, halk nyogesek kezepette elelvezett.
    Ezután én következtem. Finoman lágy erintesekkel és puszillak elindult meredezo himtagom felé. Kaptam egy fenomenális francia leckét, ami nagyon jól esett, de szólnom kellett, hogy itt az ideje, kérem a biztonsági felszerelést. Ettől mindig kiver a frász, de myegnyugtatott, hogy talált nagyobb méretűt nekem. És valóban! Egy szempillantas alatt felhuzva rám és azzal a lendülettel már nyeregbe is pattant. Nincs mit szepitenem a dolgon, nagyon hamar elelveztem, talán együtt, mert pontosan olyan szűk, ami nem szorít, hanem ingerel, de ezerrel. Meg a látvány is döbbenetes jó, ahogy a tökéletes nő lovagol rajtad, waoo! Mondta is, hogy pont a tökéletes méret vagyok neki. Hát nekem is az volt, tökéletes. Ezután letisztitottuk magunkat, picit osszebujva feküdtünk meg. De sajnos az idő lejárt, így mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Mint régi vendég, po tosan annyi a rozsaszalak száma, mint 2 éve. A végén tettem le, picit megtoldva, mert szerintem meg így is nagyon jól jártam.
  • Összkép:

    Mint mindig, most is tudtam, hogy nem lesz hosszú az együttlét, mert egyszerűen olyan felfokozott állapotba kerülök nála, hogy szinte szégyellem, hogy az aktus rész nagyon rövidke lesz nála. Örülök, hogy ismét nála lehettem!
Happy Massage