• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, épp parkolt valahol, és a parkolóház miatt nem mindig volt térerő, nehezen hallottam. Abban maradtunk, hogy visszahív, ami meg is történt kb. fél óra múlva, és sikerült az eredetileg is javasolt időpontban megegyezni. Fél órával a randi előtt még kért egy sms megerősítést, amit el is küldtem neki.
  • Megközelítés:

    XI. kerület jól ismert tömbház egy forgalmas út egyik kereszteződésénél. Benzinkút a közelben, a parkolás néha nehézkes de szerencsémre gyorsan találtam helyet.
  • Helyszín:

    Új építésű pici lakás. Könnyem megtalálható, házszám, lakásszám egyértelmű. A lépcsőházba való bejutást egy épp valahova elsiető lakó segítette. A késlak pont a lifttel szemben. Pici, és lényegre törő lakás. Nappali étkező előszoba egyben, a fürdő is innen nyílik. Lakás tiszta, tusfürdő pár fajta volt, de én nem DM-be mentem :D. A törölköző friss és nedvszívó, a második pancsihoz pedig újat kaptam, ami nagy nagy pirospont .:)
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. A telefonban is kedves a hölgy. Valami nagy nagy magassarkúban fogadott, egy fekete a férfiak csábítására készült ruhában, alatt falatnyi zöld tanga. Ezek a belépés után gyorsan le is kerültek, tekintettel a nagy kánikulára. A bőre finom tapintású, a cickók szép nagyok, a haja hosszú és szőke, tipikus "szőke cicababa" feeling, a 30-as korosztályból, pozitívan értve természetesen :))
  • Action:

    A pancsolás után nem sokat teketóriáztunk, illetve Ő... Az ágyra parancsolt, és megkérdezte, hogy egy lassabb akciót szeretnék, vagy kettő gyorsabbat. A kettő nem nagyon szokott egy órában összejönni, ezért azt már jó ideje nem is erőltetem. Maradtunk az egy lassabbnál. Rettentő rutinos a hölgy. Francia volt, csak nekem, ezt változatosan, szembe nézősen, a környéket is simogatva végezte. Majd aktus 3 pózban, lovagló, misszi, és hátulról, ahol be is végeztem. Az Ő örömével nem igazán foglalkoztam, valahogy nem is éreztem, hogy e miatt hiányérzete lenne. Önző módon most csak velem foglalkoztunk ami nagyon jól sikerült.
  • Elszámolás:

    Az új "pesti átlag" kb. duplája egy pásztoróra. Ezt a telefonban el is mondja, én az elején jól látható helyre tettem, végig ott is maradt. A csoki most részemről elmaradt, ezt legközelebb pótolom. Semmi rossz érzésem nem volt.
  • Összkép:

    Egy kellemes óra egy roppant rutinos hölggyel aki tudja hogy hogyan lehet a férfiakat elcsábítani a szexben is. Nekem maradandó élmény volt.
Happy Massage