• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma, tehát helyi idő szerint augusztus 13-án , 9:30 után néhány perccel sikerült elérnem Noya-t. Már a telefonban egy közvetlen, beszédes nő hangja fogadott, akivel leegyeztettük az aznapi 13:30-as időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető az M3-as metrópótló járattal. A Duna Plaza szemközti oldalára kell átsétálni, és a Városkapu megálló irányába kell visszagyalogolni cirka 3 percnyit, s máris ott vagyunk a helyszínen.
  • Helyszín:

    Egy frissen festett hatású lépcsőház egyik felső emeletére jutottam fel, majd a rácson túl várt rám az Ezer Gyönyör Ajtaja. :) A lakás teljesen rendezett, s az egyik szobában egy óriási ágy került a látóterembe, bár a vendéglátomról alig tudtam levenni a szememet, Noya jelenléte mindent elhomályosított. :) A fürdőszoba is teljesen rendjén volt, a kád fölött függöny, ami mögött megoldottam a letusolást. Ránézésre kb. 15 darab tusfürdőt láttam magam előtt. Egy felbontott termék mellett döntöttem, hogy minél hamarabb letudjam a tisztálkodás sóvárgó perceit.
  • Lány külseje:

    Egy hihetetlenül dögös, démoni tekintetű magas nő fogadott olyan ribancos öltözetben, ahogy azt korábban, a telefonban lefixáltam vele. A lába közé beszögelt piercing csodás éke volt a szabad szemmel látható nemi szervének. A fekete harisnya is odavonzotta a tekintetet, a fedetlen tökéletes kebleiről már nem is beszélve. Akár a Pokol egyetlen női helytartója is lehetett volna, kinek vállait és hátának domborzatát tetovált jelek díszítették... :)
  • Action:

    Szemben álltunk egymással, mint két Cowboy, csak szerencsére nem 50 méter, hanem alig fél méter volt a kettőnk közti távolság. Megkezdtük az erotikus incselkedést, foglyul ejtettem az ajkát az ajkammal. A szilikonajkakba rövidesen új életet leheltem.

    Noya felettébb izgató jelenség, akinek a tekintete ördögi, de ez a nézés olyan pluszt ad az együttlétnek, hogy a gyönyör még azelőtt fokozódik, mielőtt a testek egymás közelségébe kerülnének. Egy valódi szexbomba ő, ami állandóan ketyeg...

    Csók csókot követett, majd a gyönyörű, egyben ágaskodó mellbimbóit perverz nyelvcsapásokkal pucoltam fényesre, aztán újra és újra visszatértem az ajkára. Közben megkértem, hogy fogja marokra a brokimat, utána meg a szájába raktam az egyik, majd másik ujjamat. A legvégén már két ujj izgatta a felső ajkát. Miközben fogdosta, kissé cibálta a farkamat, megkérdeztem, hogy melyik ujjamat akarja leszopni (eközben a szájában lévő ujjamat, majd a "nagyujjamat" azaz a farkamat mutattam neki)? Egymás szemébe néztünk, miközben mondtam neki vagányan, hogy tegye szét a lábait, hogy beférjek az ujjaimmal. Elkezdtem az egyre nedvesedő puncit ujjazni, s kitérés nélkül néztünk egymás szemébe. Démoni szemek voltak, nem emberi halandónak valók. :)

    Aztán az ágyra ült Noya, és a petting következő állomásaként egyik térdemet felraktam a fekvőhelyiség szélére, ezt követően beleraktam a farkamat a szájába. Kívánatosan izgett-mozgott szájában a fasz, a királyi jogarom bizonyos részeit végig is nyalattam vele. A golyóim is csodás bánásmódban részesültek. Benyálazottan merültek el ajakbarlangjának végtelen mélyedésében.

    Egy másik pillanatban válogatott szitkok keretében felálltam az ágyra és délcegen szájba basztam Noya-t. Időnként befogtam az orrlyukait, miközben szopta a faszomat. Egy-egy szopatás után megcsókoltam, egyszerűen mindenét akartam érezni, mert annyira vadítónak éreztem a tekintetét, amivel szemmel tartott. Az arcához hozzácsapkodtam a dákómat, mindkét arcfél kapott apait-anyait. Többször ráköpött a farkamra, szirupos nyáltenger borította be a csődörlécemet.

    Arra kért, hogy ereszkedjünk 69-es pozícióba. Engedve a kívánalmaknak elnyúltam a hatalmas ágyon, majd nyelvheggyel izgattam patyolattiszta kéjbarlangját. Éreztem, hogy odalent szívnak és csak szívnak.

    Nem sokkal később megkértem rá, hogy húzzunk gumit, mert meg akarom keményen baszni. A vörös kotton felkerült, majd beleült az égnek meredő bránerbe. Már ekkor éreztem, hogy jobb ha óvatosan csinálja, mivel már nagyon a végét jártam. Ha kicsivel intenzívebb mozgást produkálok, akkor félő, hogy egyből elélvezek. A következő pózban hátulról bizonyítottam, legalábbis azt hittem, hogy erőteljesen tudom majd tolni ezt a démoni külsejű bombanőt. Lökésről lökésre már a durranás előszelét éreztem, mint akik előre megérzik, hogy a pusztító tornádó mikor sújt le a legközelebbi házsorra. Dugtam hátulról punciba és fogtam a hajcsokrát, a szájába beleraktam vadul az ujjaimat. Megfogtam határozottan a nyakát, simogattam a bőrét, s hallottam közben, hogy elnyújtja a "basszál" szót, de a sebességet már képtelen voltam növelni... Magam elé parancsoltam, ekkor már áhítattal nézte, ahogy lekapom magamról a gumit, majd a szájába tömtem a faszomat.

    Az együttlétünk alatt többször úgy eltüntette a brét, hogy csak lestem!!!

    Kicsordult a gecifolyam a farkamból, ami beterítette a száját (eközben mondtam neki, hogy folyassa az arcára is) , s a következő pillanatban már az arcát is elárasztotta a folyékony túróhab. Előkerültek a törlőkendők, s megkezdődött a tisztogatás.

    Ezután beszélgettünk, kifújtuk magunkat, bár egyikőnk se volt fáradt, de ezután már csak orális játékra és némi ujjazásra futotta. A farok már nem duzzadt az erőtől, pedig több helyzetben megszopattam, hátha feláll. Volt, hogy az ágy szélén kötött ki Noya, s a brokimat az ajkának szilikonperemére, majd teljesen a szájába raktam. Már nem lehetett visszahozni az eredeti állapotot.

    Azt azért sajnálom, hogy elmaradt ennek a "vadnőnek" az ádáz megtolása, intenzívebb popóba farolása, de így is elégedett vagyok, mert találkoztam és lefeküdtem egy olyan nővel, akivel még az egy óra időtartam után is kellemeset tudtam beszélgetni. És a beszélgetés közben simogattuk egymást, időnként meg-megcsókoltam Noya-t, ahogy a legvégén is ezt tettem, még mielőtt kiléptem volna az ajtón. Mondtam neki ezt megelőzöleg, hogy akár "ezerszer"is jobb lehettem volna, ha a farkam nem makacsolja meg magát...

    Nagy rá a valószínűség, hogy visszatérek még hozzá... Könnyen lehet, hogy folytatás következik! ;)
  • Elszámolás:

    Új pesti átlag egy óra hosszára. Abszolút megérte!

    A legelején rendeztem az ajándékot, melyet az asztalra helyeztem el.
  • Összkép:

    Megismertem egy szexcentrikus bombázót, akinek nagyon is helyén van a szíve. Egy normális, ám vadító külsőt birtokló nő, aki igencsak értelmes és karakán. Jómagam eléggé őszintének éreztem őt, nem éreztem kínos megjátszást vagy furcsa manírokat. Ritka az ilyen emberi lény, mint a fehér holló.
Happy Massage