• Brigi MILF

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megláttam a képeit, elolvastam a lehetőségeket és hívtam. Második próbálkozásra fel is vette. Egyeztettünk és megbeszéltük az időpontot is
  • Megközelítés:

    Most vidéken van, de amikor találkoztunk, a III. kerületben fogadott, egy új építésű ház első szintjén.A parkolás fizetős, de szerencsére nekem már nem volt az. Pár perc sétányira halad az 1-es vili nyomvonala, Busz is kb ennyire van.
  • Helyszín:

    Pöpec a lakás. Tiszta és szép nappali, de a többi helység is kifogástalan. Látszik, hogy igényes a használója.
  • Lány külseje:

    Igényes nő, minden szempontból. Látszik, hogy foglalkozik magával. Nagyon szép formás az alakja. A cici nem eredeti, de szép munka. A szája is fel van egy kicsit töltve, de csak annyit, hogy kívánatos legyen. Szép barna bőre van, formás feneke. Okos nő. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni az élet dolgairól.
  • Action:

    Érkezésem után azonnal egy hideg üdítőt nyomott a kezembe és hellyel kínált. Beszélgetni kezdtünk. Közben letisztáztuk a dolgokat és irány a fürdő. Fürdés után bevezetett a szobába, ahol kellemes hangulatot varázsolt. Lefektetett az ágyra és egy kis masszázzsal indított, végig simizve a testem, mintegy felkészítve a kellemes érzésekre.
    Közben én is elkezdtem simogatni, majd felajánlottam, hogy én masszírozom meg őt. Nem volt ellenére. Némi olajat szétkenve rajta "masszíroztam" Brigi nem mindennapi testét. Úgy éreztem ő is élvezi, de az biztos, hogy én nagyon élveztem. A combok belső részénél talán kicsit tovább időzhettem, mert egyre szélesebbre tárta combjait, megmutatva hívogató szeméremajkait. Sajnos ujjazási lehetőség nem volt, de egy kölcsönös nyalogatási élmény jóval előrébb vitte az ügyünket. Nagyon ügyesen kényeztette a rudit, bő nyállal, nem fogazva. Volt, hogy teljesen eltüntette. Nagyon jó volt. Ezután a mellei közé nyomtam rudolfomat. Urak! Ez ki kell próbálni. A melle közé nyomva, azok küzül kijőve a szájába ment a farkam. Hatalmas! Éreztem, hogy ez kiveszi minden erőmet, így gumit kértem, és doggiba kezdtem el tolni neki. Az előzmények és a csodás fenék látványa, no meg a forró punci közösen meghozták rudim kedvét az éneklésre. Hatalmas durral lett végem.
  • Elszámolás:

    Utólag lett rendezve az ajándékozás. Minden a legnagyobb rendben volt.
  • Összkép:

    Ha lehet mondani, kötelező látogatás minden milf kedvelőnek. Jól néz ki, jó a teste, tud is és még beszélgetni is lehet vele. :)
Happy Massage