• Norina

  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Drága Kedves Erim!

    Először is elnézésedet kérem, hogy a pecsét nem zöld, hanem piros! Sajnos, amikor beküldted ezt a csodát, nem voltam aktív hirdető, ezért nem ellenőrzött!
    De én is alátámaszthatom, hogy minden sora úgy van leírva, ahogy a valóságban az megtörtént! Tehát egy csodálatos emberrel tölthettem (azóta már többször is) el az időmet. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és hogy engem választottál! Köszönöm utólag is a bizalmat! :)
    De tudod, engem az tesz boldoggá, ha Te is kifogástalanul érzed magad. Úgyhogy én most nagyon boldog vagyok! :) :) :)

    Hálásan köszönöm, hogy időt és energiát szántál arra, hogy megírd ezt a csoda beszámolót!
    Imádlak!♥️

  • Egyeztetés:

    Szombaton hívtam elsőre felvette kedvesen tájékoztatott és gyorsan meg is beszéltünk egy mind a kettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Belváros közelben a bevásárlóközpont mindenféle bkv-s megközelítési lehetőséggel. Megnéztem Google Street View-n hova is esik a ház rögtön volt parkolóhely több ide, a busz is pont a ház bejáratánál áll meg.
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós ház. A lakásba belépve azonban ennek nyoma sincs. Szobában egy kanapé ahova leülhetünk és egy matrac ahol történik a masszázs. Fürdőben tisztaság uralkodik a zuhanykabinban pedig több tusfürdő valamint szájvíz.
  • Lány külseje:

    Tökéletesen megfelel a képeknek csinos fiatal lány elképesztő kerek popsival, bájos arccal, puha selymes bőrrel egyszerűen nincs mitől félni.
  • Erotikus masszázs:

    Nézzétek el nekem de, ez volt életem első igazi masszázsa szóval lehet kicsit elfogult leszek, így hogy Norinának adtam a szüzességem ezen a téren.
    Szóval a lakásba belépve az ajtó mögé bújva és a függönybe bújva fogadott de, ahogy elő lépett tudtam, hogy jól választottam. Tündéri mosolygós lány fogadott fekete fehérneműben majd bekísért a szobába. Rögtön vízzel kínált beszélgettünk kaptam törülközőt és irány a zuhany. Visszatértemkor leszedte rólam a derekamra tekert törülközőt és leparancsolt a matracra közben kérdezgetett h volt-e valami sérülésem csikis vagyok-e? Megbeszéltük h a derekamra és a vállaimra szeretném, ha nagyobb hangsúlyt fektetne. A lábaimtól indult a masszázs a talpamnál féltem, hogy mi lesz, de olyan ügyes és határozott mozdulatokkal dolgozott, hogy abszoludt nem csiklandozott. Jött a vádlim a combom és a fenekem éreztem h nagyon jól választottam Norina tényleg érti és szereti is, amit csinál és ezt közben szóban is megerősítette végig beszélgettünk egyszer kétszer azért csöndben maradtam mikor a fájdalmasabb helyekhez ért. Végig odafigyelt kérdezte megfelel-e az erősség de, nekem tökéletes volt. Jött a derekam és a hátam hát itt ropogtam is rendesen határozott erős mozdulatokkal gyúrt végig. A lapockámnál rendesen meggyűlt velem a baja úgy le volt tapadva még mondta is, hogy ez most lehet fájni fog, de higgyem el, hogy nem bántani akar utána jobb lesz. És valóban. Majd a következett a kezem. Semmi fölösleges mozdulat oldalváltás végig azt éreztem, hogy nagyon profin csinálta. A masszázs közben csak úgy repült az idő azt se tudtam hol járunk, de annyira jó volt az érintése és közben a beszélgetés hogy igazából nem is számított. Majd egyszer csak mikor a fejem fölött térdelt előredőlt és végig siklott rajtam teljes testével közben pedig gyengéden be-benyúlt a lábaim közé, aminek meg is lett a hatása… Aztán pedig mondta h a masszázs véget ért megfordulhatok…
  • Levezetés:

    Mikor megfordultam ott állt felettem teljesen meztelenül el is állt a szavam. Aztán itt összefolynak kicsit a dolgok. Kézzel kezdett kényeztetni, de mire hozzám ért volna már nem volt a keménységgel. Beolajozott majd egész testével csúszkált rajtam puszilgatott kézzel rá segített felkínálta melleit kényeztetésre imádtam minden pillanatot, amit így töltöttünk fel ült lovaglóba majd hátranyúlva kézzel kényeztettet. Aztán megfordult mellei közé vett közben megcsodálhattam gyönyörű punciját simogattam a popsiját közben arrébb is simítottam úgy tűnt jól érzi magát ő is és ekkor éreztem h valami történik odalent lenéztem és azt látom, hogy épp arra készül, hogy a szájába vesz, amire nem is számítottam. Puha ajkai körbefontak miközben kezével a tövénél fogta és franciázni kezdett. Elképesztő érzés volt h ez a csodálatos lány megtisztel ezzel a lehetőséggel sajnos viszonzásra nem kaptam engedélyt így ez most egyoldalú harc lett. Majd befeküdt vagy térdelt a lábaim közé és felváltva hol szájjal, hol kézzel, hol pedig a mellei közé szorítva kényeztettet miközben a környékkel is foglalkozott közben figyelte a reakcióimat ráadásul francia közben is úgy tudott a szemembe nézni, amivel csak fokozta a kéjt. Aztán éreztem, hogy közeledik a vég, amit kézzel ért el, de komolyan mondom úgy kielégített azt se tudtam hova mentem el vagy, hogy hol vagyok és nem hagyta abba, rögtön hanem szépen levezette végig elképesztő volt. Utána még huncutul megkérdezte h ez is tetszett annyira, mint a masszázs? Utána beszélgettünk majd segített megmosni a hátam utána folytattuk a beszélgetést majd puszik után teljesen felfrissülve távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel még csak más partneretek kerestem fel az oldalról így ezt pontosan nem tudom de szerintem az ajándék mértéke átlagos lehet Viszont a szolgáltatás elképesztő. Másfél órát voltam nekem maximálisan megérte. Az elején letettem az ajándékba hozott csoki alá még távozásomkor is ott volt.
  • Összkép:

    Sokat vacilláltam, hogy megírjam-e ezt a találkozót, mert a végén még kedved csinálok másnak is és akkor megnehezítem a saját dolgom, hogy visszajussak Norinához de, annyira jól éreztem magam, hogy ezt nem tarthattam magamban. A vállamba még két nappal később is éreztem, ahogy átgyúrt és a közérzetem is jobb az óta. Úgy érzem nagyon jól választottam mikor Norinát hívtam és neki adtam a szüzességem ezen a téren. Nagyon kedves lány, aki profin műveli a masszázst és törődik a vendéggel. Távozásomkor kérdeztem, hogy, jöhetek-e még hozzá, amire igen volt a válsz. Remélem, hamarosan újra találkozhatunk, tényleg mert úgy érzem a Norina masszázs rajongója lettem.
Happy Massage