• ANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam az adott számon,Anna még nem volt bent egy másik lány tájékoztatott.Mivel már beszéltünk régebben tudtam mire számíthatok.
  • Megközelítés:

    A közelben lévő dupla pláza parkolójában hagytam az autómat,onann kb.10p. séta és már ott is voltam a megadott címen.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi építésű körlépcsős házban található, lépcsőn mentem fel,de ha jól emlékszem lift is van.A lakás kellemesen hűvös barátságos légkörű.A fürdőszoba tiszta, tusfürdő dögivel,a szoba nagyon hangulatos sötétített, több izzósor világit ízlésesen pirosan.Tatami kényelmes, körben tükrök a falon.
  • Lány külseje:

    A lépcsőházban két emelet közt megakadva hívtam újra hogy hányadik emelet, felnézve egy emelettel feljebb látom az ajtó mögül félig kilógva integet Anna, mikor megláttam hármasával vettem a lépcső fokokat.A lakásba lépve megláttam teljes egészében nem hittem a szememnek, egy Vaditóan sexy nagyon csinos lánnyal találtam magam szemben. Felül múlta az elképzelésemet..!
  • Erotikus masszázs:

    Teljes kényelemben hasra feküdtem, úgy elhelyezkedve hogy a tükörből lássam és csodálhassam Annát.Kremet nyomott a tenyerébe amit a vádlimba masszirozott nagyon kellemes érzés volt, kérdezte a talpam is mehet...naná azt csinálsz velem amit csak szeretnél;) Szépen haladt felfelé a lábamat masszirozva, közben beszélgettünk nagyon értelmes lány, a földön jár van lövése az élethez.A hátsó felem és a derekamat és hátam kellő erővel megdolgozta, nyomkodva a beállt részeket tenyérrel rá nehézkedve szét masszírozta.Amikor a nyakomhoz ért elakadt a szavam olyan finoman ért hozzám... teljesen átengedtem magam az érzésnek és hagytam magam.Teljesen ellazultam és vártam a folytatást!
  • Levezetés:

    Miközben a nyakam masszírozta közelebb hajolt kejesen belelihegett a fülembe nyakamba, gyönyörű száját a tarkomhoz érintette nem megpuszilta és megsem csókolta csak egyszerűen elkezdett a tarkomtomtol szépen lassan lefelé haladni.Meg megállva hol nyomott egy puszit vagy mégnyalt vagy egy csókot helyezett el. Szépen kezdett felhangolni.
    Elhelyezkedett a lábaim között és nagyon finoman puszilgatni kezdte a popsim,egyre intenzívebben csókolgatta nyalogatta.Mire észbe kaptam teljesen belém bújva nyalta az anuszom, a golyókat nyalta csókolgatta majdfelfalt.A kezével beferkozve megmarkolta a farkam tövét közben megállás nélkül és nem lankado intenzitással kényeztetett.Olyan oda adással és szenvedéllyel művelt ami leírhatatlan.Megforditott tövénél megmarkolta a farkam és bekapta, magamhoz húztam megcsókoltam, nagyon finoman csókol.Visszatert a farkamhoz körbe nyalta mindenhol, bekapta és finoman elkezdett szopni.Nem bírtam megkértem hogy had kenyeztessem én is.Hasra feltettem a tarkojatol kezdve végig csókoltam a gyönyörű testét,a pópóját finoman szét húzva benyaltam neki popsiba finoman élvezettel.Nagyon élveztem a popsit nyalva kényeztetni. A hátára fordítottam felehajolva megcsókoltam.A melleit csókolgatva haladtam szép lassan kiélvezve helyzetet a puncihoz.Birtokba véve, lényegében a puncit bekapva nyaltam szépen kiélvezve minden másodpercet, fokozatosan növeltem a nyelvem tempóját és a szívás erejét.A kezem markolta a cickókat ő markolva az én kezem késztetett hogy ne kegyelmezzek a cickóinak sem... élvezte a törődést!
    Megfeszult testel szépen zihálva élvezett el.A kezét puncijához rakta jelezve hogy haggyam picit.A combjait hasát melleit végig csókoltam, felé hajolva megcsókoltam megkérdeztem hogy minden ok e... Ő a szembembe nézve közölte hogy van ott vmi.ami vár rá örömmel konstatáltam....
    A két kezemmel támaszkodtam Anna felett ő teljesen kitekeredve rá cuppant a farkamra,olyan intenzíven ellen állást nem tűrően szopott hogy tudtam hogy eltökélt szándéka hogy kifog végezni.A farkam szájában közben egyike kézzel rásegítve verte másik kézzel az egyik ujját befeszitette az anuszomhiz fokozva a hatást, egyre közeledett a céljához.A menyorszagban ereztem magam,nem is bírtam sokáig hatalmasat élveztem a szájába,a szájában tartva a kezével finoman simogatott amíg le nem higgadtam.Leheveredtem megpróbáltam magamhoz térni... nem volt könnyű!
    Letisztogatott hozott egy pohár vizet felajánlotta hogy zuhanyozzak le,de nem szerettem volna lemosni magamról a nyomait:)
    Felöltöztem érzelmes búcsú csókkal...bye bye hercegnő!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt,megtett mindent hogy a lehető legjobban érezzem magam.A masszázsa nagyon kellemes és teljesen ellazultam tőle.Az erotikus kényeztetése felejthetetlen!
  • Összkép:

    Az igazat megvallva eddig még nem nagyon kerestem lányokat masszázs miatt.Anna maximálisan a kedvemben járt , nagyon jól éreztem magam vele.Ha a városban élnék rendszeresen látogatnám.
Happy Massage