• Rella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rella reagálása

    Köszönöm szépen a kedves beszámolót :) A repertoár sajna nem fog bővülni. Pusszancs :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, majd vtr-en is egyeztettünk. Nagyon kedves volt.
    Később még jelezte is, hogy a meleg vízzel gondok lehetnek, és megérti ha lemondom a randit, de mondtam, hogy nincs gond, továbbra is szeretnék elmenni.
  • Megközelítés:

    Pontos címet, egyeztetéskor megkaptam. Tömegközlekedéssel mentem, sajnos késtem egy kicsit, kb 10-15 percet, ezt közben, előre jeleztem neki, de ezt is nagyon pozitívan fogadta, nem lett belőle gond. Parkolás errefele nem tudom milyen lehet.
    Mivel napi 1-2 vendéget fogad, így nagyon rugalmas a randival, ez nekem késés miatt nagyon jól jött.
  • Helyszín:

    Odaértem, telon szóltam, majd kijött, és bevezetett, ekkor hétköznapi öltözetet viselt. A bejutás érdekes, mert egy kisebb társasházról van szó, de senki mással nem találkoztam.
    Előző beszijében írták, hogy kicsit olyan a helyszín, mintha "kezdő vállalkozás lenne", kicsit ezt éreztem én is. Mármint szájvizet én sem találtam. De tusi (igaz hideg vizzel - de ez engem nem zavart - és előre jelezte), és tisztaság rendben volt.
    A masszázs egy nagy franciaágyon történt.
  • Lány külseje:

    Kedves, szép lány. Fiatal, nagyon jó alakja van, karcsu, tenyérbeillő kis cicik. A képek mindent visszaadnak, arcát karakteresnek, átlagosnak mondanám.
    Beengedéskor hétköznapi ruciban volt, de tusi után már az ágyon várt szép fehérneműben. Viszont ez nem sokáig volt rajta, mert kérésemre hamar megszabadult tőle.
    Illetve nagyon kellemes, finom illata volt, ápolt.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs szokásos sorrend szerint haladt, hason fekve - lábak, vádli, comb, hát, vállak. Nagyon jó, erős masszázst kaptam, látszik, hogy ért is hozzá, nem csak sima simogatás volt.
    Megérdezte, hogy olajjal, vagy krémmel szeretném a masszázst, én az olajos masszázst választottam.
    Közben nagyon jót beszélgettünk, laza, jófej, közlékeny... kicsit olyan érzésem volt, mintha régi ismerősök, haverok lennénk, akitől kapok egy nagyon jó masszázst ;)
    Majd megfordultam, és kérésemre bemutatta csuszka tudását, és lingam masszázst is kaptam, ezek is nagyon bejöttek :)
  • Levezetés:

    Ahogy adatlapján is felvan tüntetve, nála csak kézi, vagy gumis levezetésre van lehetőség sajnos.
    Furdulás után termésetesen csuszka, és lingam kényeztetések közben, én is símogattam, puszilgattam cickókat, vállát. Ezeket Ő is viszonozta, kaptam puszikat vállaimra, és mellkasomra, hasamra (ez nagyon jó volt), de sajnos natur franciára nincs lehetőség. Illetve amikor kezem elakart kalandozni, szólt, hogy: "nincs punci simi" hát okkés :((
    Viszont a kézimunkája nagyon nagyon jó, többször kellett szólnom, hogy kicsit vegyen vissza. Ez így ment egy darabig, mellém - rajtam feküdt - majd puszik, kézimunka. Szóltam is neki, hogy gumis franciával szeretnék fejezni, de sajnos ez nem jött össze, hamarabb elmentem, kézimunka közben.
    Szóval eléggé bejött, nem birtam tovább :)
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem, azt ki is töltöttük. Ajándékot előre adtam, ahogy szoktam.
    Átlag alatti, talán azért, mert kevesebb mindenre van lehetőség, mint más helyeken.
  • Összkép:

    Rella egy nagyon kedves, jófej, vidám csaj és nagyon jól masszíroz. Megtudnám szokni.
    De mivel kevesebb a lehetőség nála, mint más helyeken, így nemhiszem, hogy visszamegyek, talán ha bővülne a lehetőségek listája... Mindenesetre nem bánom, hogy egyszer meglátogattam :)
Happy Massage