• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte hívtam és elsőre felvette. Sikerült gyorsan lebeszélnünk az időpontot, de kérte, hogy a biztoság kedvéért, még az előtte való napon erősitsem meg az érkezésem. ez is megtörtént, de ekkor már nem sikerült elsőre elérnem.
  • Megközelítés:

    Kerepesi-Hungária krt környéke. Ebből következően gyakorlatilag a BKV egész tárháza rendelkezére áll. Én speciell kocsival mentem. A mellék utcábanvolt bőven parkoló, természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Pesti körfolyós bérház, a legmagasabb emelete. Kivülről viszonylag rendben volt, a környék sem a legrosszabb fajtából való. A rendelő felújjítva, számomra nem hagyott kivánni valót. Zsófi a barátnőjével rendel, a logiszztikára ügyelnek, nem találkoztam mással. De kifelé menet volt már egy ismeretlen cipő az előszobában..
  • Lány külseje:

    A képek tökéletes visszaadják Zsófit. A fényképen parókában van, igazából válig érő szőkésbarna haja van, Az alakja úgy ahogy van jó, kicsi filigrán lány, tenyérbe illő cicikkel, határozott stílussal. Egy-egy tetko van rajta, ami a képeken nem látható, nekem igy is tetszett. Kora a kiírthoz képest véleményem szerint picit (3-4 évvel) több,
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem. A kötelező tisztálkodás után, felhuppantam a masszázs padra és nekiláttunk. Vessetek meg, de számomra a masszázs ugyanolyan fontoss, mint a kényeztetés. Nagyon profin csinálja, amiről még papírja is van, de ha nem lenne akkor is az első pillanattól lehet érezni, hogy szereti azt amit csinál és ért is hozzá. Kb . egy órán át masszírozott, minden tetstrészemet jó alalposan átgyúrta, még a fenekemet is.
  • Levezetés:

    Kb. egy óra múlva mondta, hogy akkor áttér a finomabb részre. Feltérdelt mellém a padra és előszőr a cicijével maszírozta a hátam mejd fokozatosan vándorolt lefelé és közölte hogy megfordulhatok. Először csak puszilgatta a velem egykorút, majd fokozatosan egyre többször és mélyebben bevette. Később nem csak a kicsi ént, hanem a környékét is elkezdte kényeztetni. Igen -igyen a körrnyékén az ánusz is értendő. Egy idő múlva visszatért a lényegre és hol finom puszikkal, hol folyamatosan lenntartva, miközben a szemkontaktus is megvolt, egyre jobban kényeztetett. kb 10 percig se ment mert sajnos nagyon felizgatott és a szájában lett végem. Miután lenyugodtam kis időt kért és kiment a fürdőbe tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint a végén hagytam ott az asztalon, szerintem a pesti átlag, de mivel ritkán járok ilyen helyre ezért nincs nagy viszonyítási alapom.
  • Összkép:

    Csak pozitívan tudok Zsófiról nyilatkozni, ha besorolásom engedné még magasabb értékelést is adnék.
Happy Massage