• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    személyes üzenetben, majd telefonon
  • Megközelítés:

    Villamos és bussz vissz Lizzie felé, parkolás közvetlen előtte nem biztos, de a közelben található pár parkoló.
  • Helyszín:

    újépítésű lakás. Fürdő tiszta, rendezett, hálószobábanban szék és szobainas is segíti a ruhák tárolását. Tökéletes randihelyszín szerintem.
  • Lány külseje:

    Február környékén már egyszer találkoztunk egy órára, így meglepetés nem ért külsejével kapcsolatban. Átlagos magasságú, szőke hajú, szép arcú csaj. Szemei, huncut, csábító nézése, puha ajkai bűnös vágyakat ébresztenek. Nagy, természetes, formás feszes mellei csodálatosak. Dereka vékony, feneke combja arányos az alakjával.
  • Action:

    Puszi, puszi, ajándékom az szekrényre helyeztem. Üdítővel kínált, majd gyors zuhanyzás következett.

    Visszatérve lekapta a törölközőm és az ágyon kezdtünk csókolózni. Finom, lágy, érzéki barátnős csókok. Nem bírtam magammal, miközben nyakát, vállát csókotam trükkös melltartójától megszabadítottam. A melleivel nem tudtam betelni, nyaltam, faltam őket, csodálatosak. Lassan délnek indultam, végigcsókoltam a hasát, combját, majd a finom puncijára leheltem pár csókot, finoman növelve a tempót, nyalogattam, de mindvégig figyelve a reakciót. A lassú franciát szereti, így kényeztettem, míg édesen el nem élvezett. Melléfeküdtem, és újra csókolózni kezdtnk, nyakam, fülem se maradt ki, majd a lábaim közé kuporodott. Finoman lassan nyalta a farkam, golyóim, kevés nyálat csorgatott rá, de nem kapta be, húzta az agyam, kezével izgatott. Közben sokat néz szemembe, figyeli a reakciómat. Végül ajkai közé kerültem, bőnyálas franciát kaptam, nagyon felhúzott, pár perc után gumit kértem. Pici síkosító után missziben kezdtünk. Itt is lassú, hosszú mozdulatokkal szeretkeztünk, csókolta a nyakam, számat, én nem tudtam betelni az érzéssel, gyönyörű mellei ringásával. Nagyot élveztem a gumiba.

    Negyed órát dumáltunk az élet nagy dolgairól, majd újra franciázni kezdett, megismételve az előző kört. Majd újra alá került. Forgatókönyv ugyan az maradt, szenvedélyes szeretkezés.

    Üdítővel kínált, majd harmadszor is franciázott. Gumi fel és lovaglóban kezdtünk. Fenekét, mellét markoltam, néha 1 1 csók. Nagyon bejött neki, finoman elélvzett. Pici lassítás után kugyusba fordultunk mellét, derekát fekenét markoltam, egyre ütemesebben mozogva benne. Vissza misszibe, ujjaimat szopogatta, én pedig egyre vadabbul dugtam, míg elért a gyönyör.
  • Elszámolás:

    bővebb infó segít, a régi és az ú j átlag között, szóba se került az egaeztetés után.
  • Összkép:

    3x végzett ki 2 óra alatt. Mind a három hatalmas orgazmus volt. Hiányérzet nélkül, kielégülten távoztam. Lesz még folytatás :)
Happy Massage