• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mai nap hívtam, egyből felvette és pár óra múlva már tudott is fogadni. A bővebb infóból már tudtam nagyjából a részleteket, azért átbeszültük telefonon is.
  • Megközelítés:

    A kapott címet könnyű volt megtalálni, hiszen már többször megfordultam errefelé. Az újonnan érkezőknek sem nehéz, busz, metrópotló és villamos is megáll a közelben. A parkolás is könnyen megoldható, viszont fizetős.
  • Helyszín:

    Ez is ismerős volt, hiszen a barátnőjénél is voltam már, ketten rendelnek, de abszolút rendben van a diszkréció. Most épp csak mi voltuk a lakásban, amely tiszta, rendezett. A szoba a célnak megfelelő, kényelmes franciaágyon lehet hancurúzni és az ember cuccának is van hely. A fürdő higéniája hibátlan, kádban lehet tusolni, rengeteg tusfürdő és kb. 4 féle szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Lizzie rózsaszín bugyiban és melltartóban fogadott, kedvesen, mosolygósan. Ez a randi egész ideje alatt jellemző volt rá. A képeken sok minden látható, amely megfelel a valóságnak. Szép, kerek popója és formás, közepes méretű mellei vannak, bájos az arca és kedves a mosolya.
  • Action:

    Fürdés után egy rövid, ismerkedős masszázst kaptam. Kellemes hatású volt, főleg a hátamra koncentrálódva. Utána mellém feküdt és a gyönyörű szemeit meresztette rám. Elkezdtük simogatni és csókolgatni egymást, egyre hevesebben. Csókja rendes, nyelvét is használjak közben. Levettem róla a melltartót és kezelésbe vettem a ciciket is. Szépen lassan elindult dél felé és először kézbe, majd szájba vette a farkamat. Franciája finom, lassan csinálja, folyamatos szemkontaktussal, nagyon felizgatott vele, álltam, mint a cövek. Helycserét javasoltam, mert én is szerettem volna kényeztetni a szex előtt. A bugyi levétele után egy ízlésesen fazonírozott punci tárult elém. Elkezdtem nyalni és hamar arra gondoltam, hogy ez az egyik legfinomabb punci, amihez szerencsém volt eddig. Jól hallhatóan és láthatóan ő is élvezte a tevékenységemet, fogtuk egymás kezét, a melleit is markolásztam közben. Végül beleremegett a teljes teste, elélvezett a drága. Kicsit pihentünk, majd újra Ő kényeztetett. Nemsokára elővette a gumit, amit szájjal és kézzel helyezett fel, így is szopikázott, mert közben kicsit lekonyultam. Misszionárius pózban szexeltünk, de sajnos nagyon hamar elsültem. Sajnáltam, hogy ez a része ilyen rövid lett, de az előjáték fantasztikus volta kárpótolt. Utána egy percre kiment, majd az ágyon elterülve, átkarolva egymást beszélgettünk egy jót. Találtunk közös témákat, majd tíz perccel a vége előtt úgy döntöttünk, hogy már nem vágunk bele egy gyors menetbe, mert az kevés lenne, hogy kiteljesedjünk.
  • Elszámolás:

    A helyszínen szóba sem került köztünk, az elején letettem az asztalra, amely a program végéig ottmaradt. Kicsivel a pesti átlag alatti a másfél óra.
  • Összkép:

    Lizzie hamar elvarázsolt kedvességével. A franciája méltán híres, a szex most rövid volt vele, de majd legközelebb hosszabb lesz. Határozott véleménye van a dolgokról és szeret is róluk beszélni. Maximális barátnő feeling.
Happy Massage