• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonáltam, elsőre nem vette fel, de miután már voltam nála, tudtam, hogy nem is kell többször hívnom, mert elmentette a számom, és visszahív, amint ráér. Erre 10 perc múlva sor került, megbeszéltük, kivel, mi történt a legutóbbi találkozó óta, és egyeztettünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű, a Nyugati környéke, akár tömeggel, akár autóval. Én utóbbival tettem, de odébb parkoltam, a hátralévő távolság további részét gyalog tettem meg, a Nagykörút látványos tud lenni ilyenkor, minden szempontból.
  • Helyszín:

    Régi, masszív bérház, a vaskapu betolása az első szűrő, a gyengék itt elvéreznek. Evelin a kapuban telefonon mondta a kódot, de egy néni beengedett közben, ezek szerint mégsincs annyira bűnöző fejem. A lakás nagyon kulturált, szépen felújított, a fürdőben egy rakás tusfürdő, a szobában diszkrét félhomály, ami segít, hogy a kinti 32 fok kint is maradjon, és egy nagy padlóventilátor teszi még kellemesebbé a klímát. A félhomály amúgy a hangulatot is megalapozza, bár egy kicsit több fényt kíván az ember fia, ha Evelint nézegeti.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép arca van, és nagy barna szemei. Említettem neki, hogy az oldalon az arcos képe szigorúbb, mint amilyen ő valójában, de mondta, hogy sokaknak bejön az a kép. Amúgy gyönyörű mosolya van, és nem fél használni. Egy szál fekete bugyiban fogadott, felül semmi. Kis hozadéka a kánikulának, hogy így már az elejétől csodálhattam a szép melleit. (A bugyi sem sokat takart a kerek popsijából.)
  • Erotikus masszázs:

    Lefeküdtem, lábtól felfelé indult, rám parancsolt: "lábakat szét." Mint a zsaruk a motozásnál. Csepp ellenvetésem sem volt. Kértem, hogy a nyakamat és a vállamat alaposabban. Ahhoz képest, hogy alig 50 kiló, nagyon intenzív masszázsban volt részem. Ha valaki lemondana az erotikus részről, és csak felfrissülni szeretne, az sem érezne hiányt a masszázs intenzitása és alapossága miatt. Dehát, miért is mondana le bárki az utóbbiról?
    Közben végig csevegtünk, az élet nagyobb és kisebb dolgairól, nagyon közvetlen, de nemcsak beszélni szeret, kíváncsi is arra, amit mondtam.
  • Levezetés:

    A masszázskrém után olaj következett. Nem úgy, hogy olajra léptem, hanem beolajozott, és elkezdett csúszkázni. Miután tükör nem volt, nyaktekergetés módszerével próbáltam elcsípni a pillanatokat, ahogy a melleivel végigsimítja a hátamat, nyakamat. (Nincs kockázat, ha begörcsöl a nyakam, úgyis kimasszírozza.) Ekkor még mindig hason feküdtem, közben hallottam, hogy rá is hatott a szituáció, a mellei nagyon érzékenyek, nemsokára jelezte, hogy leveszi a bugyit, mert nedves lenne, és az kellemetlen. (Dehogyis...) Megfordultam, és szemből csúszkált mindenhol, közben simogattam a melleit, ha éppen nem a főkapitány környékén kalandozott velük. Egy-két bimbó-makk csúcstalálkozót követően megfordult, a hasamon ült, és megkezdte a kezelést, pontosabban a kezezést. Miközben hátat fordított, simogattam a finom melleit, amit nagyon szeret, és pici sóhajokkal honorált. Elkalandoztam a combjaira, sajnos a Bermuda-háromszög tiltott terület. Versenyt futottam az idővel, mert tudtam, hogy a kezei nagyon hatékonyak. Igyekeztem minél tovább simogatni, masszírozni a melleit, mielőtt... Miután már nem voltak szavak, kikísért a zuhanyzóba, és lemosta az olajat a hátamról. Zuhanyból visszatérésem után nem sietett felöltözni, egy kicsit még masszíroztam a hátát, amit nagyon értékelt, mondta, hogy gyakrabban kellene masszőrhöz járnia.
  • Elszámolás:

    Az asztalra helyeztem, nem kérte, de én így tartom jobbnak, hogy utána ne kelljen foglalkozni vele.
  • Összkép:

    Evelin nagyon kedves nő, ha valaki szeretne teljesen ellazulni, amíg nála van, és egy nagyon jó csúszkában részesülni, annak tényleg happy lesz a finish. És, utána még jónéhány óra, vagy nap, amikor visszagondol rá.
Happy Massage