• Lina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lina reagálása

    Üdvözöllek Drága

  • Egyeztetés:

    Könnyebb volt mint gondoltam.... Külföldi telefonszámrol telefonáltam mert a magyar megszünt sajnos. Elsőre fel is vette nem úgy mint a lányok többsége! Nagyon kellemes hangja volt. A képek és a beszámolók után ez csak pont volt az i re! Du 6kor telefonáltam. Az nap már nem dolgozott, de le is foglaltam a köv nap 12 órát.
  • Megközelítés:

    Nekem könnyű volt mert 10p sétára van tőlem. ( Szívem szerint minden nap meg tettem volna ezt a kis light túrát )
    A metró 5p van, de könnyen lehet parkolni az utcában és a környező utcákban is.
  • Helyszín:

    Új építésű ház az utca elején, eltéveszthetetlen. Szép tiszta rendezett környezet. Emeleti lakás a folyosó végén. Lift van.
    A tetthely ua. Szép nagy lakás, rendezett, tiszta. A fürdő csillog villog rengeteg törölköző, tusi, szájviz, ami kell. A masszázs szoba szép nagy tatamival a közepén mind két oldalt tükör. Lágy zene gyertyák. Ruháknan szoba inas, szék. Nem kell több.
  • Lány külseje:

    Hát igen a külső... Gyönyörű! Spec nekem mert amikor megláttam egy az egyben úgy nézett ki mint ez egyik régi exem, mind arcilag, mind testileg. Nagyon jó feeling volt az első perctől kezdve. Mini áttetsző fekete ruciban fogadott amiből teljesen átlátszott a pici fekete tanga és a pici cici tartó. Zuhany után már teljesen mezitelenül várt! Felejthetetlen látványt nyújtott...
  • Erotikus masszázs:

    Több okom is volt arra h miért is őt választottam az egyik az az h Ő képes rendes masszázst is nyújtani a beszámolók szerint. Mert miért is ne kössük össze a kellemest a hasznosal. És ez így is lett. Másfél órás progira mentem, szerettem volna hosszabbra is, de ez volt a max. Zuhany, tatami, arc lefelé. Próbáltam a masszázs elején egy kis beszélgetést kezdeményezni, h oldjuk a hangulatot, kicsit megismerjük egymást, stb..., de mivel apró gyors válaszokat kaptam tudtam h ennek most nincsen itt a helye. Koncentráljunk inkább a masszázsra az érintésre az élvezetekre. Így is lett és jó is lett. Intenzív hát masszázzsal kezdtünk langyos olajjal aztán át a karokra lassan és végül a két láb. A masszázs kézzel, alkarral könyökel történt, ahogy azt kell. Közben persze el el tévedt a keze megnézte h minden rendben van e oda lent a lábak között, néha be be csússzon az a finom pici kéz a popoba is. Nagyon izgató volt.
  • Levezetés:

    Ahogy már mondtam a masszázs közben is voltak izgató részek meg persze folyamatosan néztem pici mezítelen testet a tükrökböl és mivel ezt ő tudta mindig úgy mozgott ha lássak is meg ne is. Aztán a masszázs végeztével jól bekente magát olajjal és elkezdett csúszkálni rajtam egész testel. Apró puszik a nyakon, cicik szánkáztak a háton, kezek a combok között... Gyönyörű látvány volt a tükörben. Következett a fordulás. Szemből ugyan ez. Cicik az arcban, nyomta a kis puncit minden hova, csuszkált le és fel. Fenomenális élmény volt ahogy az a szép kis punci csuszkált meredező farkamon. Aztán neki esett kézzel aminek neki kellett esni, lágy érintésekel, finom mozdulatokkal vitt a csúcs felé. Mivel a kölcsönöség engedélyezett megkértem üljön egy picit a számra... Addig is tudtam regenerálódni.... Fenségesen finom íze volt, órákig bírtam volna ahogy ott mozog a számon szemből, közben simi a ciciken azon a sexi pici pocikán. Volt ott minden... Aztán vissza tértünk az én kényeztetésemhez. Ismételten csúcs felé repítette amikor megkértem h ismét üljön a számra csak most 69 ben. Így is lett. Mind a ketten át tértünk a szájjal való kényeztetéshez. Én úgy éreztem h Ő is el jutott a csúcsra mert apró rángások és apró nyögések kísérték nyelvem körkörös mozgását. Én sem bírtam magam tovább tartani ezek után. Tehát konkrétan sikerült együtt eljutnunk a csúcsra. Nem volt fej elkapás, fintorgás, morgás semmi ilyesmi, kiszívott mindent az utolshow cseppig. Végül le szállt az arcomrol és diszkrét alig észre vehető mozdulattal kiköpte egy zsepibe. Kicsi pihi, pohár hideg ital és itt már elindult egy kis beszélgetés is. Aztán jött a közös zuhany. ( Ilyen se sok helyen van az biztos! )
    Mondta h segít lemosni a sok olajat és így is lett. Ketten be a zuhanyba és tetőtől talpig lemosott, simogatott....Én sem maradtam adósa! Ez volt a koronában az utolshow ék kő amit berakhatott.
  • Elszámolás:

    Mivel most találkoztunk először, de az biztos h nem utoljára meg kérdeztem h rendezzük e a dolgot az elején. Mondta h semmi szükség erre. Tehát a telefonban megbeszéltek szerint rendeztem a végén. Semmi túl számlázás nem volt!
  • Összkép:

    Lassan lassan 40 hez közeledve voltam már jó pár szeretet masszázson. Konkrétan már akkor jártam masszázsra amikor még ez az oldal nem is létezett, nem volt internetes hirdetés. Újságból lehetett ki kapni egy két jó hirdetőt és az is lutri volt h mi fog várni. Ennek már 20 éve...
    De azt be kell vallanom h ez a Drága hölgy ezzel a szolgáltatásal benne van nekem az első háromban!
    Nagyon szépen köszönök mindent és örülök h megismerhettem!
    Imádat és millió Csókom!
Happy Massage