• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Speedikém!!:)))

    Megleptél,és megkoronáztál egyben!!:))..Beérte magát a mi kis kapcsolatunk,bizony ám!:))
    Nem is voltam ugyanabban a ruciban,mert hófehérbe vártalak...PPP
    Kivégeztünk egymást,de remélem a szájzár már fellazult,bár tudod...)..nálam van a kulcs...P
    Többed bálozós bővített randink parádésra sikeredett szerintem,a "gyerekek" csak úgy röpködtek az éterbe,félő volt hogy orcán lövöd magad...)áh kész,nagyon jó érzem magam a társaságodba,el tudok veled lazulni,ez bőven építő terápia mindkettőnknek!:)
    Remélem még sokszor fogunk találkozni,de most te fogsz főzni...;)palacsintát kérek...P

    Summa summárum,.várlak szeretettel bármikor csak jelezz füstjelekkel..))

    Sok puszit küldök neked ebben a forróságban!:)

    Ölel,csókol

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon történt üzenetben, ezúttal nem is beszéltünk telefonon. Könnyen ment, szinte azonnal válaszolt. Pár sorban fixáltuk a másnapi időpontot. Aki először megy, mindenképpen első körben telefonon érdeklődjön, megéri :)
  • Megközelítés:

    IVéme arrondissement, a térkép megfelelően jelöli Wasabi rendelőjét. A tömegeseknek leginkább a busz megfelelő, majdnem a ház előtt tesz le. A medrópótlás miatt érdemes kerülni keleti irányból. Autóval is probléma nélkül odatalálni, parkolás ingyér' van, árnyékos helyet is lehet találni. Kétségtelenül nem belváros, de azért nem is a világ vége, még busszal sem.
  • Helyszín:

    Nagyobb paneltömb felső emelete, diszkrét bejutás, Wasabi a telefonban elmondja az itinert. Lifttől csak pár lépés. Saját kezűleg csinosította a lakást ami egyébként is nagyon csinos és kellemes hangulatú volt. A tetthely egy nagyobb szoba, inassal, nagy franciaággyal, tükörrel. A fürdő elég kicsi, de kitölti szépen a sarokkád, kvázi abba lép be az emberfia. Tusfürdő-választék bőséges, a műszer öblítésére külön balzsam van bekészítve. Mindenhol makulátlan tisztaság, rend, fegyelem, pedantéria. Tökéletes helyszín, nagyon otthonos.
  • Lány külseje:

    Bombanő, igéző és huncut tekintettel. A képek megfelelően adják vissza a valóságot, nincs "cat in the sack" ahogy a nagy Trappattoni mondta vala. A szokásos szerkóban fogadott: melltartó, farmer short és magassarkú. Azonnal magával ragadja az embert, főleg a hatalmas huhogók és a formás popsi, ami csábítóan bújik meg a szűk naci alatt. A magassarkú remekül emeli ki a sportos lábait, főleg mikor a kád mellett guggolva figyeli a fürdőben zajló folyamatokat.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve hasra feküdtem az ágy közepén, fejemet a cicis párnába fúrtam, majd Wasabi doktornő hozzálátott a kezeléshez. Saját keverésű krémet használ. Felajánlotta a köpölyös figurát is, de vonakodtam, maradtunk a hagyományos verziónál. A megszokott mozdulatokat variálta, illetve újabbakat is bemutatott, a fájós részekre koncentrálva. Közben tartottunk egy kis szünetet is és kipróbáltunk 1-1 fúziós teát. Ízlett, bár nem gyakran élek vele. Közben mindenféle témát érintve beszélgettünk, praktikákról, taktikákról, üzleti tervekről. A karjaim és a vállam, hátam után a lábakhoz vette az irányt, mindent megdolgozott a kellő határozottsággal. Kétségtelenül profi a hölgy, határozottan végigtolja a programot, másnap is érződik a pozitív hatása. Miután már alig bírtam mozdulni felhangzott hogy "Egészségedre!" és következett a kivégzésszerű finálé....
  • Levezetés:

    Megfordultam és biztos ami sicher kortyoltam még a teából, majd hanyatt vágtam magam és kezdetét vette az incselkedés. Wasabi ledobta a farmert, majd a melltartót is, fölém állva táncot lejtett, melynek során a fehér tanga is lecsusszant róla. Közben már ismerkedett a szerszámos részleggel lent és meg is kóstolta. Mivel én sem maradtam rest, fordult a kocka és egy gyümölcsös kenyőcs felvitele után belevetettem magam a csuporba. Jól esett a hölgynek, biztatott, nem engedett. A végén már a szájzár határán voltam, annyira belelendültem. Elégedetten köszönte meg a beavatkozást és ismét fordultunk, ő került a lábam közé egy csúszka után. Köpködés, csábító kacsintások közepette nyalta-falta a botot, a ciciket is bevetve. A végén ilyen szorításban sikerült robbanni, a töltényből majdnem a falra is jutott.
  • Elszámolás:

    A szokásos ajándékkal készültem, ami nem átlagos, de Wasabi sem az. A tükrös asztalra helyeztem a végén egy kis kosár mellé.
  • Összkép:

    Különleges minden tekintetben. Megvendégelt finom túrógombóccal, amit már az üzenetekben is megígért. Közben felelevenítettük az első randit, amikor mindkettőnknek voltak kétségei afelől hogy lesz-e második vagy sokadik, azonban végül csak legyűrtük ezeket és nagy örömmel találkozunk. Szuper dolog hogy megismertem Wasabit és hogy időről időre randizhatunk és kezelésbe vesz, kényeztet.
Happy Massage