• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap, telefonon beszéltük meg a vasárnap hajnali időpontot. Persze hölgyeknél még a hajnal időpontja sem egyszámjegyű. :-)
  • Megközelítés:

    A Béke tér közelében található. A 20E busszal közelítettem, onnan egy sarok. A parkolás nem probléma, a Szegedi úton mindig van (fizetős) hely. A csendes kis utca neve jármű, féreg és kút jelzője lehet.
  • Helyszín:

    Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak kapui egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngetsz. Dupla kódos beengedés. Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
    Szép, levegős lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. Játszószobánk közvetlenül a fürdő mellett volt, meglehetősen tágas. Franciaágy, szobainas, kanapé, éjjeliszekrény, vörös félhomály. A fürdő pöpec, minden van. Tusolás a kádban, függöny mögött, kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Vivien nekem nagyon tetszik. Arca szép, bájos, aranyos. Van mit fogni rajta, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kereste a kedvem. Higiéniája tökéletes.
  • Action:

    Fogadóruházata alapján tősgyökeres halászcsaládból származhat. Lyuk hátán lyuk, még szerencse, hogy nem volt hűvös. Sőt. Sőt! Vivien be is üzemelt egy ventilátort a hálószobában. De jól tette!
    Mint mindig, bodzaszörppel kínált, amelyet az óraközi szünetben fogyasztottam el. Zuhanyozás és szájvizezés után lecsatlakoztattam számos hálózatáról, úgymint body és harisnyák. Combomra ültettem, és gyönyörködtem pazar kebleiben. Ajkát és melleit csókoltam, selymes bőrét simogattam. Csókja valóban csók, nyitott szájjal, sajátos, türelmetlenül mohó, belenyalós technikával.
    Elterültünk az ágyon, és végigpuszilgattam a testét. Nem tetőtől talpig, mert a combok között megpihentem. Szép, szabályos, illatos és fincsi, teljesen borostamentes, de cuki sövénykével díszített puncit nyalogathattam. Kellemes hanghatások biztattak közben, de én már nagyon bekívánkoztam, így gumit kértem.
    Kipróbáltunk egy szokatlan, de azért egyáltalán nem különleges pózt. Vivien hanyatt feküdt, puncija épp az ágy szélére került. Én az ágy előtt, combjai között térdeltem, és lábait vállamra helyezve hatoltam be a gyönyör barlangjába. Közben édesem cickóin, kitárulkozó és felajánlkozó testén legeltettem szemeimet. Combjaival átölelt, karjait feje fölé emelte, fejecskéjét lehunyt szemmel forgatva-tekergetve élvezte csípőmozdulataimat. De lehet, hogy csak a kedvemért tűrte, mert mintha nekem jobban tetszett volna a helyzet. Nem is bírtam sokáig. Cicijeit markolva, combjait szorítva élveztem el.
    Tisztálkodás után Vivien kiugrott egy kis szünetre, majd összebújtunk. Beszélgettünk is, de egy idő után persze ismét kényeztetni kezdtem Vivient. Ajkak, nyak, cicik, punci kerültek sorra. Majd ismét ő kuporodott térdeim közé, és repített a mennyország felé. Hosszú, de egyáltalán nem rögös, nagyon is élvezetes út volt. Kedvesem cickóit is bevetette kényeztetésem érdekében. A változatosság kedvéért gyaloglásból lovacskázásra váltottunk. Vivien eszméletlenül dögös testének, különösen telt kebleinek látványa, puncijának szorítása és mozgáskultúrája lenyűgözött és magával ragadott. Még pár testhelyzetet ki akartam próbálni, de beláttam, hogy ennél jobban nemigen járhatok, így nem szorgalmaztam a pózváltást. Ismét kedvesem cickóit simogatva, gyűrögetve, bámulva élveztem el.
    Türelmesen engedte, hogy benne nyugodjak le, amely bizalom és kedvesség nagyon jól esett. Nemkülönben az is, hogy a hátralévő pár percre még hozzámbújt, és a nagykifli ismét átsimogathatta a kiskifli domborzatát.
    Együtt tusoltunk, majd megtette nekem, hogy meztelenül búcsúztatott. Nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban említett csokrot hálám jeléül helyeztem el az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Vivien egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nagyon aranyos, kedves lány. Ezen felül szép, nőies idomokkal remekül ellátott hölgy. A vele eltöltött pásztoróra rendkívül élvezetes. Ahelyett, hogy ráunnék, egyre jobban tetszik.
Happy Massage