• Vanessa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napi hajtás közepette nem könnyen tudtam időt szakítani egy hívásra, de szerencsém volt, mert elsőre fölvette. Kedves hangja biztosított róla, hogy érdemes vele lebeszéni egy időontot. Még aznap délutánra rögzítettük randi idejét.
  • Megközelítés:

    Óbuda két nagy főútjának metszéspontjánál található egy szép magas ház. A parkolás fizetős, bár a közeli bevásárló központ adhat lehetőséget ingyenes parkolásra, ezt nem derítettem föl.
  • Helyszín:

    A lakás átlagos panelkuckó, annak szokásos jellemzőivel. A tisztaságra nem lehet panasz. A fürdőszoba is hozza az elvárhatót, a luxus szele itt nem csapja meg az ember orrát, de ez nekem nem szokott gond lenni.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy kedves mosolygós és igencsak nőiesen gömbölyödő kis hölgy nyitott ajtót. Puszi-puszi, kis ölelés, és már tudtam, hogy itt élvezetes óra vár rám. A magassarkú cipőcskéjében előttem tipegve megcsodálhattam az igencsak formás gömbölyú fenekét is, de előbb még engedte, hogy megsejtsem milyen csodás gömbök domboroddak a hálós ruci alatt. Egy formás szexi nő, nekem nagyon bejött. A gömbölyőséget illik nem félreérteni, sehol deka fölösleg.
  • Action:

    Bevezett a szobába, ahol egy kis ismerkedős ölelgetés után nekikvetkőztem és elvonultam zuhanyozni. Ezen kötelező gyakorlat után készen álltam, hogy a szabadonválasztott mutatványokat teljesíthessük a szexi kis vendéglátómmal. Ekkor még mindig rajta volt a szexi hálós ruha, ami tudvalevőleg nem igazán takarja Vannessa dús bájait. A magassarkú pedig sikeresen hidalta a kettőnk közti magasságkulönbséget.
    Nos így közelebbről megismerve méginkább megbizonyosodtam, hogy nagyon jó programot választottam
    a fárasztó nap utáni levezetésképpen. Az eseményes folytatásaképpen enged, hogy lefejtsem róla a szexi rucit és így tárult elém a kis bomázó teste, ami lenyűgöző látványt nyújtott. Leheveretünk az ágyra, ahol már nem kérette magát és szájába vette az ekkorra már igencsak lelkes kis harcost. Nagyon gyakorlott művésznője ennek a műfajnak a drága az biztos. Nem volt könnyű bírni, hogy ne robbanjak az ajkai közé, de annyi szépség mint például a bomba cicik és a csodás gomölyő feneke, nem engendte, hogy ott legyen vége. Így aztán miután eljátszadoztam a csodás cickókkal, megkértem, hogy szemből lovagoljon meg. Nagyon kis vadulósan indított, amit megintcsak nem volt könyű birni, nem kapkdunk kéremszépen. Lelassítottam, hogy gyönyörködhessek a didkót ficánkolásában. Aztán pozit váltva, hátulról toltam a kis hölgynek, hogy formás fenekét csodálhassam. Na ez se volt piskóta, de aztán úgy döntöttem, ha már egyszer szabad, akkor szereték a szájában lenyugodni a nagy durrantás után.
    Hát aztán úgy is lett és nagyon jó lett. Köszi drága!
    Pihegésközben tudtam, még bár olvashattam is volna, hogy több testrésze is orvosi beavatkozás után alakult ilyenné( cici, popó, száj) Na engem ez csöppet se zavart. Az eredmény nekem tökéletes volt aznap délután.
  • Elszámolás:

    Nos az ajándék mértéke baráti a fogadtatás kebelbaráti. Egyszóval élveztem.
  • Összkép:

    Szexi kiscsaj, akinek a vérében van, hogy mi kell az embernek egy fárasztó nap után. Csak ajánlani tudom
Happy Massage