• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap történt. Ő vette fel a telefont, teljesen gördülékenyen történt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Jól megközelíthető metróval is, villamossal is.
    Kocsival történő parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Normális lakás. Fürdő rendben, tusfürdőből választék, szájvíz található.
    A masszázs szoba tisztességesen felszerelt: szobainas, kanapé, masszázságy, még tatami is volt, ha valaki inkább azt választaná.
  • Lány külseje:

    Zsófi nagyon szimpatikus volt. Egy vidám, beszédes, kedves lányt ismertem meg benne. Közvetlen stílusával oldotta a hangulatot. Alakját a képek visszaadják. Vékony, kerek fenékkel és, jó alakkal rendelkezik. Korát a kiírtnál idősebbnek saccolnám, de én teljesen elégedett voltam a megjelenésével.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors zuhany után felfeküdtem a masszázspadra. Zsófi megszabadult a ruháitól, pusztán egy bugyi maradt fent. A szeánsz oroszlánrésze tényleg a masszázsról szólt. Aprólékosan végigment a hátamon minden egyes csomót kimasszírozott. Látszott, hogy ebben nagyon profi. Végig azon gondolkoztam, hogy lehet egy ilyen filigrán, kis nőben ekkora erő. Ez a rész, teljesen gyógymasszázsról szólt, semmi simogatás. Elsősorban nem a masszázsért mentem, de meg kell, hogy valljam, hogy ez nagyon jól esett. Ülőmunkát végzek, szóval volt mit kimasszírozni. Közben pedig nagyon kellemesen elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    A fordulás előtt a fenekemet masszírozta, itt már voltak azért erotikus be-benyúlkálások, majd elhangzott a varázsszó és én megfordultam.
    Minimális kézi kényeztetés után nekilátott szájjal is.
    Azt azért megemlíteném, hogy Zsófi elmondása szerint francia kényeztetés nem mindenkinek jár, ez szimpátia függő. Azt viszont, hogy ki szimpatikus, már korrekt módon a találkozó legelején elmondja, hogy az embert ne érje meglepetés később.
    Franciája változatos, hol bekapta amennyire tudta, hol csak nyalogatta alulról-felfelé. A környékkel is foglalkozott rendesen.
    Egy idő után gondoltam egyet és rákérdeztem a popókényeztetésre, ugyanis ilyenben még nem volt részem. Az instrukciói alapján rátérdeltem a masszázságyra és bepucsítottam. Kicsit furcsán éreztem magam a számomra szokatlan testhelyzettől, de jól esett, amikor szájjal neki esett az ánuszomnak. Ténykedése kellemes volt, mégis kicsit zavarban voltam a szokatlan szituációtól, ezért visszakértem magam a korábbi helyzetbe. A befejezéshez leszálltam a masszázspadról és elém térdelt. Végig engedte a szájába, majd egy használt törölközőbe kerültek az utódok.
  • Elszámolás:

    Átlagnak mondanám, bár olyan nagy tapasztalatom nincs az árak tekintetében.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam.
    Zsófit mindenképpen ajánlom, főleg annak, akinek kifejezetten fontos a szakszerű masszázs.
Happy Massage