• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel folyamatosan menedzseli az oldalát, ezért Fannit meglehetősen egyszerű elérni, hisz mindig ki van írva mikortól elérhető, meddig, stb. Én VTR-en keresztül léptem érintkezésbe vele, gyorsan le is zsíroztuk, amit le kellett, flottul ment.
  • Megközelítés:

    Még mindig a Lurdy-háztól nem messze rendel, ezáltal a megközelítés is egyszerű mindenféle közlekedési eszközzel, nem gondolnám, hogy problémát okozna bárkinek is... A parkolást a Lurdy parkolójában célszerű megejteni, onnan csak 3 perc séta.
  • Helyszín:

    Újépítésű ingatlan, annak megfelelő állapotban. Maga a lakás kicsi, ketten osztoznak rajta. Az itt lebonyolítandó aktivitásokra épp alkalmas. A fürdőszoba tiszta, jól felszerelt, minden megtalálható benne, amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Fanni nagyon szép lány. Szép, éles vonalú arca szeplős, ami nagyon jól áll neki. Teste igazi férfinak való játszótér: kerek, feszes fenék, gyönyörű mellek, illatos, finom punci. Nem vékony alkat, de nem is vastag, az a pont középút. Legutóbbi látogatásom óta fogyott, ez látható is. Remekbe szabott nő, na.
  • Action:

    Megérkezésemkor kedvesen, két puszival fogadott, majd beinvitált a szobájába. Itt egy kis dumcsi után elküldött tisztálkodni, majd visszatértemkor lekapta magáról a cuccát, s hozzámbújt. Finoman, lágyan csókol, amit élveztem is, ameddig tudtam, de Fanni elindult dél felé, én meg nem vitatkoztam. Hosszan élvezhettem ezt a tevékenységet, kitért a golyókra is, amire emlékezett, hogy szeretem :D Ezután az én köröm jött. Bevetettem francia tudásomat, és asszem, nem lehetett oly rossz, mert Fanni többször is hang- és egyéb kifejezési formák kíséretében elélvezett. Pihentünk, majd kis idő múltán újra készre állított, aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Naná! Felvarázsolta, majd beleült. Eszméletlen jól lovagol, markolja a csodaszép ciciket, gyönyörű látványt ajándékozva. Innen kutyusba fordultunk, s így folytattuk, de itt éreztem, hogy a szájához kell visszatérnem. Ezt kértem is, meg is kaptam, így nem sokkal később az ajkai közt ért a vég. Megtisztogatott, kaptam vizet, és hosszasan beszélgettünk zenéről, bulikról, stb. Időm vége felé közeledve elmentem zuhanyozni, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt szolgáltató, mindent megkap az ember, amit kíván, a legmagasabb színvonalon.
  • Összkép:

    Ismét nagyon pozitív élményekkel távoztam, teljes mértékben ajánlott kategória. Lesi a vendége kívánságait, s megpróbálja a lehető legteljesebb élményt nyújtani.
Happy Massage