• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk. Már korábban nézegettem az adatlapját, amikor nyilvános volt. Mire elszántam magam életem első ilyen kalandjára és felhívtam egy héttel korábban, akkor nem volt épp elérhető telefonon, de az adatlapja is arra az időszakra "könyvet írhatna" láthatósági szintre volt állítva. Mikor megláttam, hogy visszavonta a korlátozást, felhívtam a megadott időpontban és egyből felvette.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem. Könnyen odataláltam. Jessyca telefonon megadta a címet, a Google térkép pedig odavitt.
  • Helyszín:

    Régi panel társasház. A kapu előtt rácsörgök Jessre és ajtót nyit. A lakásból a fürdőt és a szobát látom. A szoba minimalista, a fürdő átlagos.
  • Lány külseje:

    Jessyca úgy néz ki, mint a képeken. Kedvesen, mosolygósan fogadott. Könnyen oldotta a hangulatot, és sokat beszélgettünk. Elmondta mi a menetrend, adott törülközőt, elküldött fürdeni, aztán már várt, amikor végeztem. Miután sok beszámolóban olvastam, hogy ilyenkor meztelenül várja az embert, előre szóltam neki, hogy hagyjon magán ruhát, különben sokkot fogok kapni :)
  • Action:

    A szobában aztán az ágyra ültünk. Számomra hosszasan beszélgettünk, aminek örültem, de kértem, hogy vegye kézbe az irányítást, ha kifutnánk az időből. Jó volt beszélgetni ebben az oldott stílusban, mintha rég nem látott barátnőmmel csevegnék, de egy idő után akcióba kellett lépni, mert csak egy órára mentem Jesshez. Mivel szerettem volna tovább hangolódni a beszélgetésen túl, ezért kértem Jesst, üljünk egymással szembefordulva, hogy érezhessem a bőrét. Nagyon finom volt és ő ebből a helyzetből kezdett el figyelmesen, érzékien nyitni a szexualitás felé.

    Innen gyors váltással el is indult lefelé, én pedig hagyat dőltem, majd elkezdte azt a fantasztikus franciát, amit már korábban is olvastam a beszámolókban. Bevette mélytorokra, aztán jól összeköpködte, sok nyálat használva. Annyi nyállal dolgozott, mintha sosem fogyna el. Ehhez még pornós hangokat is adott ki, amivel nem volt gond.

    Jess nagyon ügyes technikát fejlesztett ki franciázásra. És ebben talán az egyik leghatásosabb az eszköztárában, hogy mozgás közben erősen szorít az ujjaival. Bár én sokáig szoktam bírni, vele ez rövidebbnek bizonyult. Nem akartam azonban még elmenni, ezért Jess húzott egy gumit és meglovagolt. Ebben a pózban közelebb kerülhettem a melleihez, ami nagyon újszerű élmény volt, mert sosem éreztem még szilikon ciciket. Néhány percig élveztük ezt a pózt, aztán levette a gumit, mert már kezdtünk kifutni az időből. Franciával fejezett be, és meglepetésemre engedte, hogy a szájában menjek el, pedig ez úgy emlékszem nincs benne az alapban.

    Kiszaladt a fürdőbe, majd beszélgettünk, megmasszírozta gyengéden a hátam, majd belekezdtünk a második menetbe, ami natúr francia volt végig. Ezt is hasonlóan jól csinálta. Mikor már közeledett az idő, szólt, hogy 5 percünk van, és ezalatt el is tudtam menni.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda. Ezt így korrekt és szerencsére Jessyca is jelezte ezt, mikor beléptünk a szobába.
  • Összkép:

    Jess nagyon kedves és udvarias lány. Korábban olvastam, hogy fukar az idővel, de az utóbbi időben ez megváltozott. Én már szerencsére, így találkoztam vele. Talán még egy picit többet is voltam, mint pár perccel. Szívesen megyek vissza hozzá máskor is.
Happy Massage