• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Kedves Lollo !:)

    Koszonom szepen, hogy engem valasztottal! Nagyon jol ereztem magam es remelem meg talalkozunk!!:)))

    Csoook

  • Egyeztetés:

    Nagyon sokat beszélgettünk előtte üzenetben, itt az oldalon, de a munkámból adódóan csak most jutottam el hozzá. Telefonon beszéltünk az nap délelőtt, és tájékoztatott, hogy egy óra mulva már ott is lehetek.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető, mindenfajta közlekedési eszközzel, közel van a nyugati, oktogon, tehát akár villamos, vagy metró is szóbajöhet. Autóval mentem, lehet jól közlekedni, de a parkolóhelyért biztos érdemes korábban menni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi, nagy belmagasságú bérház lakása. Tökéletesen felújítva, ízléses berendezés.Fürdő teljesen megfelel a célnak, sok tusfürdő, szájvíz, minden amiért az ember használja a fürdőt, puha törölközővel ellátva. Több szoba van, ahogy megifgyeltem, bár mi csak a nappaliban voltunk. Van egy aranyos kis kutyája, ami abszolút nem zavaró.
  • Lány külseje:

    Pontosan ahogy a képeken látszik, bár a retus az sokat segít, de ha az ember a leírást elolvassa, akkor teljesen fel tud készülni, hogy mire számítson. Aki meg az arcos képeit is láthassa az teljesen azt kapja ami a valóság. A hölgy úgy jó ahogy van, bár az elmondása szerint jó lenne leadni a felesleget, de nekem így is bejött. Formás nagy mellek, kerek fenék, szép, mosolygós arc. Egy kis fekete köntösben fogadott, alatta fekete body. Engem teljesen magával ragadott.
  • Action:

    Helyszínre érkezésemkor, az ajtó mögött fogadott, belépésemkor mosolygott szembe velem, puszival üdvözölt. A telefonba 2órát beszéltünk meg, ehez tartottam is magamat. Üdvözlés után átadtam kis ajándékomat, a kedvenceivel, ezt nagyon megköszönte. Kaptam is egy törölközőt, majd elmentem tusolni, mivel a nagy hőségben mát patakzott rólam a víz amúgy is. Miután a kötelező lépéseket megtettem, visszatérésemkor már az ágyon fekve fogadott mosolyogva. Elég sokat beszélgettünk, nem is néztem az órát, de biztos, hogy 40 percet eltöltöttünk. Nem siettünk sehova, nyugodtan beszélgettünk mindkettőnk életéről ki, mit szeret, stb. stb Közben simogatások, cirógatások, mintha az ember tényleg a barátnőjéhez ugrott volna fel egy átlagos nap .... Megkérdezte, hogy kérek e egy pohár vizet, ugyanis nagyon meleg volt, ezt én elfogadtam. Utána közelebb bujt hozzám, és fonoman megcsókolt, majd ezt követte még több is, nyakra, mellre, ahol tudtam csókoltam énis, majd segítettem megszabadítani a body ból. Neki fogott lassan finoman franciázni, ami nagyon jól esett, szépen lassan, nem sietett, picit kézzel is segített. Körbenyalta a környéket golyókat, szóval semmit nem hagyott ki. Nagyon ügyes volt. Közben megkérdeztem, hogy szeretne kölcsönösen is, mire igenlő választ kaptam, áthelyezkedés után pedig ő folytatta, én meg elkezdtem a tevékenységemet. Ennek az eredménye kis idő után egy remegős orgazmus lett, ami után még a megmozdulás is nehéz volt, ahányszor hozza értem bárhol mindíg összerándult, elképesztő látvány volt...ő meg csak mosolygott. Nagyon picit vártunk, mire ő védőfelszerelést adott rámé s belém ült. Lassan kezdett mozogni, majd fokozta is a tempót. Kis idő mulva megkérdeztem, hogy fárade mert cserélhetünk, így átfordultunk kutyusba, itt kezdtem lassan végezni énis a feladatomat, hol lassabban hol gyorsabban közben kellemes hanghatások kísérték tevékenységünket, a melegben mindketten rendesen izzadtunk, de nem mondott semmit, hogy baj lenne, vagy nem húzódott tőlem. Mindezek után átfordultunk misszibe, ahol ismét lassan indítottunk, közben igazi csókok, lihegés, még több izzadás....remélem tényleg nem volt gond....ami után éreztem hogy lassan közeleg a vég, és a végén még megajándékozott egy orgazmussal. Így lett a vége 2/1 az ő javára, de ezt nem bánom. Egy közös fürdéssel a végén még megfejeltük a találkozónkat.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda, szó nem esett róla egész együttlétünk alatt... hát nem tudom, de szerintem lassan ez lesz a budapesti átlag, habár nem vagyok teljesen tisztában az dolgokkal.A bővebb infóban leírttal teljesen megegyezik. Teljesen megérte a két óráért, korrekt.
  • Összkép:

    Kedves, nem futószalag, teljesen barátnő. Nekem személyszerint nagyon bejött. Aranyosan megtesz mindent amit az ember kér, figyel mindenre, aki a barátnő feelinget keresi annak tökéletes választás. Én ha tehetem biztosan visszamegyek, és köszönök mindent utólag is.
Happy Massage