• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Talán kétszer-háromszor hívtam, amikor sikerült elérnem, kellemesen csevegtünk pár percet, hétvégi randi igényem miatt szerettem volna mindenképpen előre egyeztetni. Azt hittem rögtön tisztáztunk is minden fontosat, aztán később kiderült, hogy elfeledkeztünk pl. a cím egyeztetésről, de persze pótoltuk. Kérésének megfelelően előtte lévő napon sms-ben megerősítettem a randit, amelyre pozitívan válaszolt is. A beszámolót egy kicsit később sikerült csak megírnom, és beküldenem.
  • Megközelítés:

    Ahogy említettem a pontos cím egyeztetésre később került sor, bár a megadott térkép és korábbi beszámolók alapján leszűkítettem a területet. Aztán mint kiderült nem is olyan ismeretlen számomra ez a környék... Hétvége lévén könnyedén, az utcában találtam (ingyenes) parkoló helyet, elég frekventált pesti rész, Oktogon mellett, hétköznap biztos bajosabb (és fizetős) a megállás. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Remélem Noncsi elnézi nekem, hogy ezt nem említettem randink alatt, nem vagyok valami ismerős a környéken, néha nekem egyik utca olyan mint a másik, egészen a kapualjig csak sejtésem volt, aztán felérve az emeletre már tudtam, hogy jártam én itt, nem is olyan régen. Persze nem nála, hanem a barátnőnél. De mivel csak rá szerettem volna koncentrálni és nem akartam a másik kalandról beszélni ezért nem is tettem róla említést, mea culpa. Ahogy megénekelték már páran előttem is, pesti körfolyosós épület, utcafrontról kapukódos bejutás, I. emelet, a helyes irányt megkapod, a megfelelő ajtó sejtelmesen résnyire nyitva vár. Ezúttal a jobb oldali, kisebb szobába kaptam bebocsátást, egyszerűen, a célnak megfelelően felszerelt, tatami áll rendelkezésre, kellemes illat lepi be a szobát, a falon tükrök növelik a vizuális élvezetet, nem mellesleg alkalmat ad a szemkontaktus teremtésre is, néhány cuki dísztárgy, szobainas, cd lejátszó a repertoár. A fürdőhöz az előszobán és az apró konyhán keresztül vezet az út. A kicsi fürdőben zuhanyzó, megfelelő mennyiségű tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésére a vendégnek. Higiénia természetesen maxi. Két szexi titkos ügynök, két szobában kínozza a vendégeket, a koordináció tökéletes.
  • Lány külseje:

    Őszintén megmondom, hogy másképp képzeltem el, olyan cicabasának. Ebből a baba stimmel, legalábbis, hogy nagyon szép babaarca van (csodálkozom, hogy előttem ezt még senki nem kürtölte világgá), óriási gyönyörű szemei, és hatalmas, huncut, kedves mosolya. De nem egy agyonsminkelt, kényes cicababa. Szerencsére. Mindig is úgy gondoltam, hogy a személyiség még szebbé teszi az embert, ez nála hatványozottan átjön. Én azt se bánom, hogy nem csontkollekció, nőies, kerekedik ahol kell, bomba feneke és lábai vannak, közepes méretű cicik. Alacsony alkat, de sportos, formás, bár állítása szerint most egy kicsit formán kívül van, azért szerintem nem kell aggódnia. Azt hiszem fekete fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Azzal kell kezdenem, hogy ez a beszámoló talán nem jött volna létre, ha Noncsi nem jegyzi meg, hogy az ő vendégei úgy látszik nem írnak túl sok beszámolót. Már mosolyogtam is magamban. De megfogadtam, hogy nem fogok erre koncentrálni, mert megfigyeltem magamon, hogy nincs rám jó hatással ha nem teljes egészében a történésekre koncentrálok, hanem felesleges részletekre, és, hogy majd miképp adom azt át írásban. Ezért talán nem lesz olyan kimerítő ez az írás.
    A következő fontos momentum, hogy nagyon tetszett Noncsi hozzáállása, nem támadott le egyből amint beléptem, habár kaptam egy üdvözlő puszit, én meg átnyújtottam egy kis szerény ajándékot, a következőkben volt egy kellemes pár perc ismerkedős beszélgetés, amit olyan spontán kezdeményezett, hogy rögtön kezdett elszállni a kezdeti szokásos drukk. Megkegyelmezett a bénázásomon is, és az ingemet szépen feltette a szobainasra, kellemes illatú, puha törölközővel kínált, és belibegett előttem a fürdőbe, ahol kisebb jótanácsokkal látott el, és nagy örömömre bekészített egy poharat a szájvíznek. Visszatérve a szobába, először még féloldalt fekve megbeszéltük a mit, hogyan szeretek kötelezőket, aztán hasra vágtam magam, és kellemes illatú olajjal, fehérneműben kezdődött a szeánsz. Bármilyen témában nagyon határozott és kellemes beszélgetőpartner. A masszázs számomra kifejezetten erős, bár elmondása szerint volt aki már kevésbé jól bírta. Megegyeztünk egy közepes erősségben, azért volt egy fogás aminél felszisszentem. Alapvetően szeretem hagyni magam, hogy alkalmi partnerem megmutathassa tudását, de Noncsi is ragaszkodik hozzá, hogy abszolút a vendég kedvére tehessen, ezért a kedves érdeklődések közben. A lábamnál kezdődött a foglalkozás, jó alaposan kiterjedően, külön örültem a talpmasszázsnak, imádom. Majd haladt felfelé, kellemes hátmasszázs, két oldalról a karjaimat is végiggyúrta, mindig figyelve a kellemes mennyiségű olaj alkalmazására. Volt egy olyan érdekes testrész-összecsomagolós, nyújtós/lazítós fogás, amit még sehol nem tapasztaltam előtte, látszik, hogy nem kispályás a hölgy, szakszerű kezekre találtam. Lett volna lehetőség a combok meggyúratására is, de addigra már leolvasta, hogy elég csiklandós vagyok, így megegyeztünk, hogy azt valószínűleg nem bírnám ki vihogás vagy görcsbe rándulás nélkül. Itt egy részlet ami kiesett, hogy mikor is került le a melltartó, de egyszer csak fülledtebbé vált a levegő, félmeztelenül csúszkálni kezdett a hátamon, kezét kezembe fonta, forró puszikat kaptam a nyakamra, buja kis alsó benyúlásokkal fűszerezte a programot. Úgy tervezem, hogy legközelebb egy kicsit hosszabb csúszkamasszázst részt kérek :)
  • Levezetés:

    Sajnos nehéz napok miatt ezúttal a bugyi nem kerülhetett le, de minden másban igyekezett kárpótolni éhségemet, bár igyekeztem első randi révén konszolidálni magam, és csak a fent említett erotikusabb résznél bátorodtam fel én is. Nagyon jó érzés volt magamon érezni és simogatni is feszes, sima bőrét. Amikor a varászszónak eleget tettem a fordulással, rögtön nagyon finom szájrapuszikat kaptam, és ahogy feljebb húzódott, kívánatos melleit kezdtem simogatni és csókolgatni. Persze folytatta a huncutkodást, és olajos testével fel-le dörgölőzött hozzám, mindent olyan beleéléssel, hogy akkor bántam csak igazán, hogy én nem tehetek igazán kedvére. Egyre több és merészebb puszi, kisebb szolid csókocska csattant, itt már én is markoltam a fenekét, végigsimítottam hátát, karját, megint csak le kell írnom milyen jó érezni finomságát. Melleivel nem tudtam betelni, ahogy érzékeltem tetszett neki a kényeztetés, legközelebb remélem erre még több időt is fordíthatok. Magamtól is felizgultam, de kézzel, és hamarosan szájjal is rásegített, nagyon óvatosan, masszázs hangulatosan, a környékkel is finoman és sokat foglalkozott velem előbb kézzel, majd lágyan és egyre mélyebben a szájába vett. Nem volt semmi művieskedés, kapkodás, teljes a barátnő feeling. (igen Noncsi, tudom: BF) Utólag esik csak le milyen szinten irányította a mozzanatokat, váratlanul 69-be fordult, zavarba is jöttem egy kicsit, de azért feltaláltam magam, bugyin keresztül simiztem egy kicsit a rejtett kincset, puszilgattam fenekét, ez most ennyiben maradt, de rendkívül izgató volt így is. Orális szex közben is simogat a kezével, nemhogy nem monoton, hanem teljeskörű élmény amit átéltem, néha csiklandosan simogat, puszilgat (persze aki nem csikis ne vegye magára). A vége előtt egyre hevesebben vettem a levegőt, érezte a rezdüléseim, és pár pillanattal előtte szájjal elengedett, és kézzel fejezte be a műveletet; a magvakat a kezei közé, a combomra és a lepedőre szórtam, ezután letisztogatott, kicsit én is rendbe szedtem magam, kicsit pihegtem, jókat nevettünk milyen érzékennyé és csiklandóssá válok. Majd vettem még egy zuhanyt, kedvesen lemosta a hátam. Felhörpintettem a maradék vizem és elégedetten, búcsúpuszit lopva elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Szigorúan az eddigi tapasztalataim alapján, picit az átlag felettinek gondolom, de egészen a távozásomig szóba sem került, akkor lehelyeztem a csokrot a polcra. A lehetőségeken belül viszont minden az alapban van. Sajnos most a kölcsönösség nem teljes mértékben valósult megy majd legközelebb...
  • Összkép:

    Laza, vidám, őszinte, csábos, intelligens, érdeklődő személyiség, aki nem akar szimpla szolgáltató lenni, hanem képes teljes értékű partnerként megélni a veled töltött időt. Ezen felül nagyon jól veszi a lapot, lehet vele hülyülni. :) Maradt még kérdés, hogy tökéletes választás?! Én biztosan visszatérek valamikor, remélem kedvező fogadtatásra lel ebbéli szándékom.
Happy Massage