• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtt folyamán hívtam, nagy szerencsém volt, 2x is, mert felvette, és délután szabad volt
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem,parkoló bőven van a ház előtt napközben, mert lakótelep, de fizetős. A tömegközlekedés sem lehet probléma
  • Helyszín:

    Azt hiszem felújítás alatt lévő panel ház , kívülről már kész, belül kell még burkolni. A lakáshoz lifttel mentem fel, a folyosó külső ajtóval védett, a lakás minden szobája funkcionálisan erre a célra lett kialakítva, de én csak egy szobában voltam.A fürdő kicsi lakótelepi kádas, de tiszta, zuhanyfüggönyös, kényelmes meleg vizes. A szoba kicsi de a célnak tökéletesen megfelel, szék a ruhának, tükör a látványnak, ágy az érzésnek.
  • Lány külseje:

    Szőkés vöröses hajú mosolygós leányka jött elém és nyitott ajtót a folyosón .Vékony , nagyon vékony, de ez semmit nem von le az esztétikai élményből, az akciónál pedig kifejezetten jól jött. Arca aranyos mosolygós, nem kell félni az arc kitakarástól, mellei inkább csak jelképesek, de nagyon jól lehet simogatni, és igény is van rá .Popsija tenyérbe illő és feszes, hasa izmos és lapos.Azért írtam ilyen alaposan, mert a fotók szegényesek.
  • Action:

    Már a fürdés előtt elkezdődött az akció, mert még le sem vetkőztem,hozzám bújt , csókolt és felkínálta magát simogatásra.Így félig álló farokkal siettem el zuhanyozni.alapos voltam a nagy meleg miatt, de pár perc után már ott folytattuk ahol abba hagytuk.
    Pillanatok alatt tudatosította velem, hogy mi fog történni, és lazsálásra semmi esélyem, mert a farkam a szájába vette és néhány kezdeti nyalintás után a torkáig tolta, és kezdődött életem szopása.Csinálta guggolva, térdelve, ágyra feküdve a fejét lelógatva. Rövidesen én is ledőltem az ágyra, és 69 be helyezkedtünk, na itt öklendezésig tolta magát a szerszámra, én pedig alulról tolta neki, miközben nyaltam és ujjaztam, hangosan élvezett, és nedvesedett, egyszer csak magától gumiért nyúlt, felhelyezte, még kettőt szívott rajta és nyeregbe pattant. Mélyen bele ereszkedett, mozgott rajta hevesen, nem egy gyöngéd szeretkezés volt hanem egy vad kemény dugós vágta. Mondtam neki az elsőt szeretném majd a szájában befejezni, természetesen nem volt kifogása , lekapta gumit és az utolsó cseppig kicsavart, majd az utódokat papírba engedte. Megtörölt. Gondoltam egy merészet, hogy a pihenő idő alatt kicsit viszonzom a kedvességét, és befészkeltem magam a lába közé egy kis nyalakodásra. Na ebből lett a galiba, vagy 25 percig nem jöttem ki onnan Alice pedig folyamatosan és egyre intenzívebben élvezett, nem volt szívem ott hagyni . Olyan hévvel nyaltam és ujjaztam, hogy ma nem beszélek :) és a mutogatás is nehezemre esik az izom láz miatt...következtetés Alice hoz nagyon jó fizikai állapotban érdemes menni. :) nem dicsekvés , de én rendben voltam, csak izzadtam 2 litert. Levezetésképpen még egyszerűen hátulról megdugtam ....
  • Elszámolás:

    Telefonban már régen közölte, a helyszínen szó sem esett róla, tökéletes érték arány . Az elején a polcra tettem
  • Összkép:

    Biztosan vissza megyek még ha ezt a kalandot kipihentem, mert egy életre szóló élmény volt. Megvárom amíg hűvösebb napok jönnek :)
Happy Massage