• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Kedvesem! Szívből örülök,hogy újra meglátogattál és nagyon boldog vagyok hogy ismételten pozitív élményekkel távoztál tőlem. :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk és bepótoljuk azt az elmaradt masszázst ;P
    Vigyázz magadra és jó pihenést a szabadságod alatt!
    Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    A előző szenzációsan megalapozott randink folytatása képen és akkor Evelyn számára felajánlott masszázsom kivitelezése kapcsán (gyorsan megjegyzem, drága Evelyn elnézésedet kérem, erre a masszázsra most nem került sor, mert sikerült ezúttal annyira elbűvölnöd, hogy néha nem tudtam, mi is történik, emlékszel : kérted feküdjek hanyatt és erre sikerült azonnal hasra feküdnöm …, meg hasonlóak, de nem akarok ennyire előre szaladni) tehát egy újbóli randit szerettem volna Evelynnel, telefonon elsőre elértem és egy keddi napra javasolt időpontban meg is egyeztünk.
  • Megközelítés:

    A térkép elég pontosan mutatja a helyszínt, ami nevezetesen a Lehel tértől a villamos vonalát követve egy kb. laza két perces sétával elérhető. A parkolás, ha nem is a ház előtt, de a közvetlen közelben megoldható.
  • Helyszín:

    Nagyon elegáns, modern épület. Picit kalandosra sikeredett számomra most a helyszín megközelítése, na ez persze nem azért adódott, mert nem ismertem a pontos címet, hanem a tömegközlekedés volt az, ami nekem egy picit keresztbe tett. Szinte az összes jármű, amivel mentem a nagy meleg miatt megmakacsolta magát, az órámat folyamatosan néztem, el fogok késni gondoltam, de végül is sikerült a lehetetlen és csak kb. öt perc késéssel ugyan, de már hívtam is Evelynt a kapuban a bebocsátásért. Hát igen itt köszönt nekem a második „akadály”, a meleg miatt a kapunyitó is „szabira” ment, Evelyn mondta a telefonba, hogy most kivételesen csörögjek a portásnak, aki majd beenged, de ő a füle botját sem mozdította, de végül is azért sikerült bejutnom és már viharos sebességgel mentem fel a megfelelő szintre.
    A lakás nagyon rendben van, egyből menne is részemről az odaköltözés. Hangulatos, barátságos kis helység, egy – egy része függönnyel elzárva, több kellemes hangulatú szobával, melyek erotikus fényekkel, fény füzérekkel vannak díszítve, tatamival és oldalt valamint szemben a falon tükrökkel felszerelve. A fürdő tágas, káddal és kihajtható zuhanyfallal, ki-beszállás picit nehézkes, a felfrissüléshez sokféle tusfürdő, dezodor és szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Hát igen, jártam már Evelynnél, így tudtam, hogy ki fog majd várni az ajtóban, de akik még nem ismerik, azoknak egy pici segítség. Ha a fotói alapján bejön, akkor az ajtóban sem fog meglepetés érni. Azzal a csodás popsival fogsz, de élő valóságban találkozni, ahol kézbe veheted, csókolgathatod, kényeztetheted és mindemellett ott lesz még Evelyn is teljes valóságában. Gyönyörű hosszú sötétbarna haj, meseszép arc és barna csodás, csábosan figyelő szempár. Nagyon kedves, őszinte tekintete van, barátságot melegséget sugároz, tényleg úgy érzi az ember, olyan mintha a barátnőjével lenne. Nagyon finom, bársonyos kellemes tapintású szolizott barna bőr, összességében Evelyn egy kellemes, nagyon izgató, szexis csinos csajszi, aki ott és akkor biztosan le fog venni a lábadról és szinte már alig várod, hogy összebújhass vele.
  • Erotikus masszázs:

    Most ezúttal, ha jól érzékeltem a fürdőhöz legközelebb eső szobában voltunk. Ruháimat gyorsan a szobainasra és a kis puffra tettem, majd irány a fürdő. Kint brutál meleg volt, indulásom előtt ezért otthon tusoltam, de Evelynnél is a felfrissülést tekintve ez nagyon jól esett. A tusi után Evelyn már az ajtóban várt. A kis köntös ekkor már nem volt rajta, csak az a fekete egy részes igen – igen szexis fehérnemű, ami Evelynen lila kendővel leterített tatamis képén látható. Nagyon – nagyon szexis volt benne, nem győztem dicsérni bájait. Másfél órára érkeztem, gyorsan átbeszéltük a randink programját, amely alatt Evelyn engem kétszer „repített” el és ez egy extrákkal fűszerezett orgazmusos felvezető kényeztetést egy szinten tartó erotikus masszázst és egy orgazmusos kölcsönös kényeztetést tartalmazott.

    2. A felvezetés után, miután „kileheltem lelkemet”, mindketten picit rendbe szedtük magunkat, majd Evelyn szemből egy nagyon kellemes láb masszázzsal indított. Bár igaz most nem mondtam és Evelyn lehet, hogy elfelejtette ( a csikis talpam miatt ) de egy viszonylag csiklandozás mentes, nagyon kellemes talp masszázst kaptam mindkét lábamra, ami később a lábszáram és a combjaim finom kezelésével folytatódott. Ezután Evelyn egy mozdulattal kibújt a szexis fekete fehérneműjéből és a gyönyörű barna meztelen testével szemből rám feküdt. Izgatóan csúszkálni kezdett rajtam, csókolgatta az arcomat, nyakamat, mellbimbómat, majd a hasamat végig elért az ágyékomig és a farkincám környékét finom nyalogatásokkal, csókokkal kényeztette. Mondhatom, egy röviddel ezelőtt frissen az ajkai által „ki lettem végezve” még így is nagyon izgató volt tevékenysége, nagyon élveztem, ahogy végigcsókolgatja mindenemet. Ezután Evelyn fordulást kért, majd hátulról a lábaimtól felfelé aprólékosan mindenemet átmasszírozta. Az edzéstől izomlázban szenvedő testemnek ez nagyon – nagyon jól esett, kérnem is kellett, hogy adott pontokon finomabban nyúljon hozzám. A masszázs alatt átbeszéltük, kivel mi történt az elmúlt pár hét alatt, kinek mik a tervek nyárra, úgyhogy csacsogásban is jól elvoltunk. Kifejezetten jól esett, ahogy Evelyn ráérezve nagyon hatékonyan átmasszírozta a csuklyámat és a vállaimat. A felsőtestem után a fenekem került a fő középpontba. Először Evelyn gyengéden átmasszírozta, majd finoman a farpofák közé benyúlva, gyengéden a zacsimat is érintve észvesztő finom érintésekkel kezdett kényeztetni. Ekkor kezdtem érezni, kipihentem magam, a farkincám is kezd mocorogni. Evelyn fokozta ezeket a finom érintéseket, szinte megérezte, hogy fordulnom kellene, amit nem sokkal ezután kért is tőlem…
    Levezetés a kényeztetésben 3. :)
    A dupla kényeztetés és a szexis masszázs után kellett is a folyadék, hogy lábra tudjak állni.
  • Levezetés:

    1. A tusolásom és a programunk gyors egyeztetése után Evelyn megkért, hogy feküdjek hanyatt a tatamin. Annyira elbűvölt a szexis fehérneműjében, hogy hirtelen nem tudtam, melyik a hasam és a hátam, így rögtön hasra is feküdtem. Evelyn ekkor kedvesen megpacskolta a derekamat és mondta, hogy ez a hátam lesz és nem hasam. Erre részemről nagy kacaj és gyorsan megfordultam.
    Evelyn a jobb oldalamon helyezkedett el, popsiját teljesen a kezem ügyébe helyezte és egy kevés síkosítóval kezelésbe is vette a farkincámat.
    Nagyon finoman bánt vele, simogatta, gyengéden húzogatta rajta a bőrt, nem is kellett sok, vigyázba is vágta magát a szerszám, majd Evelyn közelebb hajolva rendkívül szexisen nyalogatni kezdte. Először az oldalát nyalogatta körbe, majd a makkomat vette kezelésbe a nyelvével. Én mindeközben a jobb kezemmel a combjai közé benyúlva kezdtem feltérképezni a csodás Női intim területeket.
    Majd nem sokkal ezután Evelyn a farkincámat nagyon gyengéden az ajkai közé csúsztatta.
    Egy érzéki, nagyon finom bő nyálas franciába kezdett, kezét a farkincám tövén hagyva gyengéd bólogatással szinte csak az ajkaival és a cikázó nyelvével kényeztetett. Szívtam magamba ezeket az intenzív kellemes érzéseket és próbáltam partnernőmnek ezeket viszonozni. Mivel Evelyn még a fehérneműjét viselte, tudtam, hogy én hamarabb fogok kapitulálni, de azért így is próbáltam azért neki kellemes érzéseket okozni. Evelyn az intenzív brutál kellemes franciáját gyakran a farkincám csókolgatására és nyalogatására váltotta át, majd ismét ajkai közé vette, szinte szünet nélkül szopogatta, el is ért engem a vég, ami egy óriási orgazmusban fejeződött be.
    Kaptam ezután egy alapos tisztogatást, majd Evelyn is pár másodpercre magamra hagyva rendbe szedte magát.
    2. Ekkor következett a finom masszázs, fentebb a részletek.
    A fenekem és a zacsi kényeztetése után tértünk rá a levezetésre.
    3. … Evelyn fordulást kért, majd ezután kényelmesen a hátamra is feküdtem és a popsijával szorosan a fejem mellett a jobb oldalamra helyezkedett. Érzéki, gyengéd kézmozdulatokkal megkeményítette a már masszázs alatt éledező farkincámat, majd egy fergeteges, talán még az előzőnél is élvezetesebb natúr francia nyelvleckével jutalmazott. Ezt a második kört jobban is bírtam, mint az elsőt, Evelyn szorgalmasan, de nagyon élvezetesen dolgozott az ajkaival a farkincámon. A szopikázás közben úgy helyezkedett, hogy a popsiját a nekem jobbra lévő tükör felé kidomborította, így ezzel egy felettébb gerjesztő látvány nyújtott számomra. Közben jobb kezemmel mélyen a combjai közé nyúlva kényeztettem édes húsos punciját a ballal pedig a vállát és a cicijeit simogattam.
    Puncija már nagyon izgatóan nedvesedett, közben szexisen, körkörösen mozgatta popsiját, combjait jobban szétnyitotta, hogy még jobban hozzáférhessek. A tükörben látva és a kezemmel érezve azt a nedvesedő izgató puncit, rögtön éreztem, hogy oda nekem a nyelvemet is be kell dugjam, ezért megkértem Evelyn csücsüljön az arcomra és folytassuk egymás kényeztetését 69-ben. Gondoltam is ezt azért, mert ez a tündérke olyan istenien és élvezettel franciázott nem akartam sem őt sem magamat ettől az élvezettől megfosztani. Evelyn örömmel vette a kérésemet és a puncijával a számra csücsült. Az édes ízletes kelyhe már kellően nedves volt, élvezettel kényeztettem, nyelvem minél mélyebben próbáltam elrejteni benne. Időnként már – már hangos cuppogásban törtünk ki mindketten, Evelyn a farkincámon én a finom punciján. Nyaltam – faltam, csókolgattam, szopogattam a húsos puncit, Evelyn csípőmozgásai jelezték, nem céltalan a tevékenységem, jó úton járok, egyre mélyebben nyomta a számra a punciját, de Evelyn ajkai számomra hamarabb elhozták a gyönyört és másodjára is egy óriási kitörés következett.
    Ezzel Evelyn teljesen ki is facsart engem, nem gyakori, hogy ilyen rövid időn belül kétszer is elmegyek, Evelyn az isteni, puha ajkaival ezt megoldotta, jéghideg frissítő is kellett, hogy magamhoz térjek.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztem, másfél óra plusz extra, egy felejthetetlen brutális szex élmény, átlagnál egy picit magasabb kategória.
  • Összkép:

    Rendkívül kellemes, nagyon jó élményeket éltem át. Evelyn egy csodás, szexis izgató lány, aki mellesleg tud is masszírozni és a kényeztetése pedig szenzációs.
    Drágám most sikeresen nagyon elvarázsoltál engem, kényeztetésed egyszerűen kápráztató, annyira szexis és vonzó voltál, úgy érzem, hogy egy harmadik kört is bírtam volna.
    Felejthetetlen élmény volt, a masszázsom most számodra elmaradt …, még egy ok az újbóli találkozásra :)
    Csókok, G.
Happy Massage